پس کجایین؟؟؟؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یعنی فقط تا جمعه بازه؟؟چه بد!!!!!
پس کجایین؟؟؟؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یعنی فقط تا جمعه بازه؟؟چه بد!!!!!
دوستان اینجا همه تونستید کارت آزاد رو بگیرید؟
من هر کاری میکنم نمیشه! میگه شما وجود نداری!![]()
تجربیا آدم نیستن!!!!
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
من که تونستم...مطمئنی اشتباه وارد نمیکنی؟؟
شما تجربین؟؟
آخیییییییییییییییش باز شد بالاخره
یه چندتا نفس عمییییییییییق
==========
راستی دوستان منبع خبر تغییر تعداد سوالات آزاد چی بود؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام !
لطفا فایل زیر رو دانلود کنید : (توضیح اینکه این فایل رتبه های قبولی کنکور زبان 87 دانشگاه های سراسر کشور هسش.)
http://www.mediafire.com/?zoti2zzyodm
به نظرتون این درسته ؟! :
برای مثال طبق این فایل با رتبه ی 9000 میشه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شد !!
آیا این درسته ؟!؟ (اصلا این رتبه ی کل و رتبه ی 1/2/3/4/5 چیه ؟!!)
راسی من موقع ازمون این کارتی که رو صندلی بود رو نکندم بیارم . ایا مشکلی ایجاد میشه ؟ باید کار خاصی بکنم الان ؟!
Last edited by AmiIin; 06-07-2010 at 21:19.
خب شما كه اين همه گذاشتين تا موقع انتخاب رشته هم بزاريدش نه سيخ بسوزه نه كباب !!!اسم تاپيك كنكور 89 هست خب كنكور كه هنوز تموم نشده ! تا موقع اعلام نتايج نهايي فعلا اسمش كنكور 89 است !
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
اين همون فايل من نيست كه تو چند صفحه قبل گذاشتمش ؟!!رفتيد يه جاي ديگه آپلودش كردين زدينش به
نام خودتون !!! لااقل ميزاشتي يه مدت ازش بگذره !!!![]()
اولا که من اول سوالمو از خودتون پرسیدم که انگار نه انگار/ جوابی ندادین !
دوما که خودتون گفتید از جای دیگه گرفتید .
سوما من نگفتم این فایل از منه .
حالا اگه دلتون میخواد بگید این فایلو از کجا اوردید و چرا اینجوریه ؟!
بچه ها این طور که معلومه تا یکی دو روز دیگه تاپیک به طور کامل متلاشی خواهد شد! برای با هم بودن تا سالیان سال(!) با این گروه در ارتباط باشین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)