تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 998 از 1135 اولاول ... 498898948988994995996997998999100010011002100810481098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,971 به 9,980 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    امروز هرچی گشتم نتونستم گاز r12 را پیدا کنم....
    نمیدانم ایرانی 205/75R14 ایرانی موجود هست یا نه،؟

گاز R12 خیلی کمیاب شده که اینهم بخاطر قوانین حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب لایه اوزُن جو زمین صورت گرفته و تولید این گاز ظاهرا در سطح خیلی محدود و در کشورهایی مثل هند و چین انجام میشه و از آنجایی که تقریبا تمام وسائل خنک و سرد کننده موجود در دنیا( اعم از کولرهای گوناگون خانگی، کولر اتومبیلها و کلیه وسائل نقلیه زمینی و غیره، انواع یخچالها و فریزر و سرد کننده ها و آبسرد کن و یخ ساز و ....) از گازهای دیگه ای بجز R12 استفاده میکنند، تولید و وارد کردن این گاز دیگه به صرفه نیست و مورد مصرف چندانی نداره.
    من هم خیلی گشتم و بجز چند نمونه بسیار بی کیفیت چیزی پیدا نکردم و بخاطر همین تصمیم گرفتم کلا سیستم گاز کولر عوض بشه.
    تمیز کردن کار چندان سختی نیست و کافیه توزن بگیرید و سر حوصله داخل مدار بریزید و کمی بعد با فشار هوا تخلیه کنین. چند بار انجام بدید تقریبا سیستم تمیز شده.
    در مورد لاستیک سایز مناسب برای اتومبیلهای ما، نمونه ایرانی ندیدم و نزدیکترین نمونه ها روی انواع پژو 405 و سمند استفاده میشه که کلا بخاطر کوتاهتربودن دیواره ها، یکجورایی ماشین کوتوله و کم ارتفاع و بدریخت میشه!

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

توی فروشگاههای اینترنتی که اصلا این لاستیک ها نیست.
    از یه آپاراتی یه لاستیک تعویض شده را گرفتم، فعلا تا چند ماه دیگه،

حالا این توزن چیه؟
    از کجا تهیه کنم ؟
    اگه نبود میتونم با حلال یا ماده ی دیگه ای این شستشو را انجام بدم؟
    میشه این شستشو را را در حالیکه مدار کولر روی ماشین سواره انجام بدم؟
    بسیار سپاسگزارم

4. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی فروشگاههای اینترنتی که اصلا این لاستیک ها نیست.
    از یه آپاراتی یه لاستیک تعویض شده را گرفتم، فعلا تا چند ماه دیگه،

حالا این توزن چیه؟
    از کجا تهیه کنم ؟
    اگه نبود میتونم با حلال یا ماده ی دیگه ای این شستشو را انجام بدم؟
    میشه این شستشو را را در حالیکه مدار کولر روی ماشین سواره انجام بدم؟
    بسیار سپاسگزارم
    توزن برای شستشوی بهتر مدار وسائل خنک و سرد کننده استفاده میشه و معمولا فروشندگان قطعات یدکی و وسائل جانبی و گاز سیستمهای خنک کننده خانگی ( کولر یخچال فریزر و..) دارن که در بطری های نیم یا 1 لیتری به بالا عرضه میشه و قیمت زیادی هم نداره.

برای شستشو دادن مدارهای مختلف کولر، این امکان هست که بدون پیاده کردن از روی ماشین انجام بدید منتها باید با استفاده از فشار هوا ، مایع توزن را در کل مدار به جریان بندازید تا آثار روغن قبلی کاملا پاک بشه.
    در مورد کمپرسور هم میشه این کار را کرد منتها بخاطر وجود ضمائم و پیستون و سوپاپ و میل لنگ و...در داخل کمپرسورها، اگر از روی ماشین بازکنید بهتره تا با تکان دادن و سر و ته کردن ، تمام بخشهای داخلی کمپرسور شستشو داده بشه .

استفاده از یک ماده حلال دیگه فکر نمیکنم مناسب باشه که اگر بود، در این مورد مطلبی نوشته میشد. خاصیت توزن اینه که خیلی خیلی سریع تبخیر میشه و چیزی از خودش بجا نمیگذاره، در حالیکه حلالهای دیگه مثل نفت یا بنزین، و یا حتی الکل، ممکنه تاثیراتی بر روی روغن جدید بگذارن و به راحتی کیفیت کارایی کولر و گاز و روغن جدید را کم بکنند.

در مورد تایر، اگر صدمه وارد شده خیلی بزرگ نباشه، معمولا بعضی از آپاراتی ها و تعمیرکاران تایر و پنچرگیرها، بازسازی روی قسمت صدمه دیده( حتی در دیواره تایر) انجام میدن و مشکل تا حد زیادی رفع میشه، اما اینکه بشه همچنان به حالت تیوپلس استفاده کرد، معلوم نیست و ممکنه نیاز به استفاده از تیوپ جداگانه هم باشه.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خدایان شما را به سلامت بدارند
    یه پیستوله برقی دارم که هوا را به سرعت و با حجم نسبتا زیادی تولید میکنه، بعد از ریختن توزن در مدار میشه از اون استفاده کنم و خیلی کارامد است،
    به نظر شما بعد از شستشو، دیگه میتونم روغن و گاز 134 استفاده کنم؟

اون فیلتر داخل لوله ی متصل به درایر را هر کاری کردم در نیامد تا تمیزش کنم، باز کردنش قلق و روش خاصی داره؟
    یه ایراد که میبینم اینه که بالاخره احتمال نشتی در سیستم های ما بیشتره ، به همین دلیل استفاده از r12 که فشار کمتری در مدار داره مناسب تره.

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در پاییز موتور و گیربکس را پیاده کرده بودم به اجبار کندانسور ، کمپرسور و اتصالات کولر را باز کردم در نتیجه گاز سیستم خالی شد بعد از گذشت چندین ماه حالا می خواهم کمپرسور و اتصالاتش را نصب کرده و فیلتر مدادی ،اورینگها و روغن را تعویض و سیستم را شستشو بدهم
    اما مطلبی در نت دیدم که نوشته رطوبت گير كولر را هر سه سال يك بار بايد تعويض نمود و اگر رطوبت گير باز شود و 5 دقيقه در مجاورت هوا قرار گيرد حتما بايد تعويض شود ، به خصوص هنگام تصادف.
    می خواستم بدونم رطوبت گیر نوا کجا قرار داره و با این اوصاف نیاز به تعویض داره با تشکر.

9. این کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در پاییز موتور و گیربکس را پیاده کرده بودم به اجبار کندانسور ، کمپرسور و اتصالات کولر را باز کردم در نتیجه گاز سیستم خالی شد بعد از گذشت چندین ماه حالا می خواهم کمپرسور و اتصالاتش را نصب کرده و فیلتر مدادی ،اورینگها و روغن را تعویض و سیستم را شستشو بدهم
    اما مطلبی در نت دیدم که نوشته رطوبت گير كولر را هر سه سال يك بار بايد تعويض نمود و اگر رطوبت گير باز شود و 5 دقيقه در مجاورت هوا قرار گيرد حتما بايد تعويض شود ، به خصوص هنگام تصادف.
    می خواستم بدونم رطوبت گیر نوا کجا قرار داره و با این اوصاف نیاز به تعویض داره با تشکر.

درایر در مدلهای جدید فاقد دانه های رطوبت گیر هست و آن صدایی که موقع تکان دادن توی مدلهای قدیمی شنیده میشه صرفا مربوط به همان گوی های جذب رطوبت هست ( مثل رطوبت گیر در درب قوطی های ویتامین جوشان که در آب حل میشه)
    نمونه های جدیدتر دارای یک قطعه سفالی مانند و متخلخل هست که رطوبت را جذب میکنه و عمر بسیار بالایی داره و تا زمانی که درایر سوراخ یا صدمه ندیده باشه قابل استفاده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدایان شما را به سلامت بدارند
    یه پیستوله برقی دارم که هوا را به سرعت و با حجم نسبتا زیادی تولید میکنه، بعد از ریختن توزن در مدار میشه از اون استفاده کنم و خیلی کارامد است،
    به نظر شما بعد از شستشو، دیگه میتونم روغن و گاز 134 استفاده کنم؟

اون فیلتر داخل لوله ی متصل به درایر را هر کاری کردم در نیامد تا تمیزش کنم، باز کردنش قلق و روش خاصی داره؟
    یه ایراد که میبینم اینه که بالاخره احتمال نشتی در سیستم های ما بیشتره ، به همین دلیل استفاده از r12 که فشار کمتری در مدار داره مناسب تره.

متشکرم

لوله ها خیلی راحت شسته میشه اگر از توزن با مقدار زیاد استفاده کنید. فقط کمپرسور بخاطر مواردی که گفتم کمی مشکله و اگر از روی ماشین باز بشه بهتره. فیلتر مدادی اگر خراب نشده، نیازی به تعویض نداره و احتمالا بواسطه سالها کمی جرم گرفته. با یک تکه سیم که نوک کج شده و ریختن توزن برای حل کردن جرمها، ممکنه در بیاد و یا مقداری نفت یا تینر که بهتر حل بکنه اما بعدا باید بخوبی با توزن شستشو بدید.

Last edited by camaro lt; 10-06-2017 at 07:32.

11. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام

دوستان جای میل سوپاپ تو سرسیلندر کمی گشاد شده موتور تو دور آروم صدا میده ... غیر از تراشکاری راه دیگری داره که بدون باز کردن سرسیلندر بشه صدا رو از بین برد یا حداقل کمتر کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

دوستان جای میل سوپاپ تو سرسیلندر کمی گشاد شده موتور تو دور آروم صدا میده ... غیر از تراشکاری راه دیگری داره که بدون باز کردن سرسیلندر بشه صدا رو از بین برد یا حداقل کمتر کرد؟
    برای مطرح کردن سوالات فنی در رابطه با خودروهای غیر آمریکایی از تاپیک " عیب یابی و تعمیر خودرو " استفاده کنید

/////////////////////////////////////////////

وانتهای فورد F150 دارای بدنه آلومینیومی هستند و به همین دلیل نسبت به نمونه های بدنه فولادی، وزن کمتر و کارایی بیشتری دارند،
    اما یکی از مشکلاتی که برای این نوع بدنه ها وجود داره، وارد شدن صدمات شدید در موقع آتش سوزی هست که بواسطه حرارت زیاد ،
    دقیقا مثل بدنه هواپیماها بطور کامل ذوب میشه.

با این حساب بعد از آتش گرفتن ، دیگه چیزی برای بازسازی باقی نخواهد ماند !

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه باز کردن ترموستات و گرفتن گردش اب منو به صفحه مورد نظر هدایت کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه باز کردن ترموستات و گرفتن گردش اب منو به صفحه مورد نظر هدایت کنید ممنون
    اگر منظور شما باز و بسته کردن درب ترموستات و نصب یا برداشتن خود ترموستات باشه، توضیحات کافی در این بخش نوشته شده:

البته اگر اشتباه نکنم ماشین شما بیوک باید باشه و بازهم فرق خاصی نمیکنه و درب ترموستات روی مانیفولد هوا ( سنگ وسط موتور) نصب شده.
    وقتی ترموستات برداشته بشه، گردش آب بطور کامل و آزاد صورت میگیره، مگر اینکه ایرادی در واترپمپ، رادیاتور، جنتهای رادیاتور در بالا و پایین وجود داشته باشه.

17. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •