تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 998 از 1081 اولاول ... 49889894898899499599699799899910001001100210081048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,971 به 9,980 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بله ، متاسفانه الان هم 2012 ندارم که این بخشش رو پیدا کنم ، از همونجایی که این جزئیات رو به نمایش داده ، شما لیست رو پاک کنید ، بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.

اگر مشکل باقی موند این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید و درایو ویندوز رو کامل اسکن کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موقع نصب اکتیو تریال نکنید.

همه ی مواردی که پیدا کرده رو پاک کنید ، در خواست ریست رو تایید کنید و بعد از ریست اگر مشکل باقی مونده بود هنوز باز مرحله اول ( exit و run ) کنید.

نتیجش رو بگید که اگه حل نشد باید مراحل رفع آلودگی رو کامل شروع کرد.
    خیلی ممنون جناب drhaniball عجب چیز جالبی بود 50 تا رو ویروس گرفت همه کرک ها رو هم پاک کنه همه رو نزاشتم پاک کنه.
    همه اونها رفت ولی الان میگه این نرم افزارهای غیر قانونی هستند :
    shockwave *4
    firefox*1
    CS5*1
    و باز هم fix it جواب نمیده

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خیلی ممنون جناب drhaniball عجب چیز جالبی بود 50 تا رو ویروس گرفت همه کرک ها رو هم پاک کنه همه رو نزاشتم پاک کنه.
    همه اونها رفت ولی الان میگه این نرم افزارهای غیر قانونی هستند :
    shockwave *4
    firefox*1
    CS5*1
    و باز هم fix it جواب نمیده
    خب پس آلودگی انجام شده ، هیچ موردی مشکوکی روی درایو ویندوز نذارید باشه ، حتی اگر به اسم کرک بود.

فعلا کسپرکسی بذاری دهمین شکل باشه ،

اورژانس رو کامل مطالعه کنید ، همه ی موارد ضروری رو انجام بدید با لاگ ه ا ونتایج تاپیک جدید بزنید من اونجا در خدمتتون هستم ،

فقط تمام لاگ ها رو باید در اختیار ما قرار بدید. (ضروری ها)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونجا ادامه میدیدم.

موفق باشید

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان خود کسپر جایی برای دانلود آفلاین آپدیت های نسخه اینترنت سکیوریتی نداره ؟ سایت های مطمئنه دیگه چطور؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    دوستان خود کسپر جایی برای دانلود آفلاین آپدیت های نسخه اینترنت سکیوریتی نداره ؟ سایت های مطمئنه دیگه چطور؟
    کد:

6. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خب پس آلودگی انجام شده ، هیچ موردی مشکوکی روی درایو ویندوز نذارید باشه ، حتی اگر به اسم کرک بود.

فعلا کسپرکسی بذاری دهمین شکل باشه ،

اورژانس رو کامل مطالعه کنید ، همه ی موارد ضروری رو انجام بدید با لاگ ه ا ونتایج تاپیک جدید بزنید من اونجا در خدمتتون هستم ،

فقط تمام لاگ ها رو باید در اختیار ما قرار بدید. (ضروری ها)

مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید)

کد:
    همونجا ادامه میدیدم.

موفق باشید
    جناب drhanibal از راهنمایی های مفید شما بسیار سپاس گذارم.
    خیلی لطف کردید
    ممنون
    من پستهایی که شما با صبر و حوصله توضیح دادید رو دنبال کردم و هر چی بیشتر پیش رفتم وضع بدتر شد ویندوز هم چند ماهی بود که با ارور بالا می اومد در نتیجه بعد 7ماه ویندوز رو از نو ریختم
    درایورها و KIS رو نصب کردم و آخرین ورژن پلاگین ها و نرم افزارهایی که ممکنه به مشکل بخورند.

یه سوال داشتم من حدود7-8 سال پیش از AVG و spy sweeper و Zone alarm کنار هم استفاده میکردم و خوب جواب می داد به نظر شما نرم افزاری هست که بتونم کنار KIS استفاده کنم که کمبودهای اون رو پر کنه که دوباره به مشکل نخورم.

باز هم ممنون
    Last edited by peaceful1; 07-09-2011 at 19:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خیلی لطف کردید
    ممنون
    من پستهایی که شما با صبر و حوصله توضیح دادید رو دنبال کردم و هر چی بیشتر پیش رفتم وضع بدتر شد ویندوز هم چند ماهی بود که با ارور بالا می اومد در نتیجه بعد 7ماه ویندوز رو از نو ریختم
    درایورها و KIS رو نصب کردم و آخرین ورژن پلاگین ها و نرم افزارهایی که ممکنه به مشکل بخورند.
    یه سوال داشتم من حدود7-8 سال پیش از AVG و spy sweeper و Zone alarm کنار هم استفاده میکردم و خوب جواب می داد به نظر شما نرم افزاری هست که بتونم کنار KIS استفاده کنم که کمبودهای اون رو پر کنه که دوباره به مشکل نخورم.
    باز هم ممنون
    کاره درستی کردید ( نصب جدید ویندوز )

نرم افزار های مفیدی اینجا گفته شده ،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اما نکته اینجاست که جلوگیری از اجرای آلودگی مهمه ، هر نرم افزار مکملی شما نصب کنید باید گارد فعال نداشته باشه ،

پس ممکنه باز هم مخربی اجرا بشه و همین وضعیت رو بوجود بیاره ،

کسپرسکی دارای یک HIPS قابل قبوله ، این HIPS به طور پیش فرض با هیستوریک (هوش مصنوعی ) کار میکنه و

قطعا نمیتونه همیشه درست عمل کنه ، کسپرسکی HIPS خودش رو پیش فرض روی هیستوریک گذاشته تا کاربراش

از سختی های کار با HIPS دستی ناراضی نشدند ، بهترین کار منوال کردن HIPs کسپرسکی هست برای شما ،

وقتی خوب کار باهاش رو یادبگیرید دیگه جلوی اجرای ویروس های ناشناخته رو هم میتونید بگیرید ،

یعنی وارد این تاپیک بشید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

جدیدترین ویروس های روز رو بگیرید دبل کلیک کنید ولی آلوده نشید !

برای شروع این پست هارو مطالعه کنید و کم کم کار با گروه های app control رو یاد بگیرید ،

کم کم کار باهاش رو یادبگیرید.

9. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

خیلی لطف کردید
    ممنون

باز هم ممنون
    بنظر من اگه کاسپر به طور حرفه ای و قوی تنظیم بشه زیاد به نرم افزار جانبی نیار نداره.

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کاره درستی کردید ( نصب جدید ویندوز )

نرم افزار های مفیدی اینجا گفته شده ،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اما نکته اینجاست که جلوگیری از اجرای آلودگی مهمه ، هر نرم افزار مکملی شما نصب کنید باید گارد فعال نداشته باشه ،

پس ممکنه باز هم مخربی اجرا بشه و همین وضعیت رو بوجود بیاره ،

کسپرسکی دارای یک HIPS قابل قبوله ، این HIPS به طور پیش فرض با هیستوریک (هوش مصنوعی ) کار میکنه و

قطعا نمیتونه همیشه درست عمل کنه ، کسپرسکی HIPS خودش رو پیش فرض روی هیستوریک گذاشته تا کاربراش

از سختی های کار با HIPS دستی ناراضی نشدند ، بهترین کار منوال کردن HIPs کسپرسکی هست برای شما ،

وقتی خوب کار باهاش رو یادبگیرید دیگه جلوی اجرای ویروس های ناشناخته رو هم میتونید بگیرید ،

یعنی وارد این تاپیک بشید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

جدیدترین ویروس های روز رو بگیرید دبل کلیک کنید ولی آلوده نشید !

برای شروع این پست هارو مطالعه کنید و کم کم کار با گروه های app control رو یاد بگیرید ،

کم کم کار باهاش رو یادبگیرید.
    قربان خیلی ممنون واقعا لطف کردید.
    نمیدونم چطور تشکر کنم
    از این قابلیت کسپر اصلا اطلاعی نداشتم
    بهتر کمی بیشتر دربارش مطالعه کنم تا دوباره به مشکل نخورم.

کاتالوگش رو هم دانلود کردم:
    کد:
    بنظر من اگه کاسپر به طور حرفه ای و قوی تنظیم بشه زیاد به نرم افزار جانبی نیار نداره.
    بله من با شما کاملا موافقم تو چند سال اخیر که KIS اصلی رو استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشتم حتی رکورد داشتن ویندوز تا 3.5 سال رو هم بخواطر کسپر زدم ولی این ویندوز قدیمی بود و کمی مشکل داشت و با تغییر سیستم باید تعوضش میکردم برای همین همه موضوع به کسپر بر نمیگرده.
    Last edited by peaceful1; 07-09-2011 at 21:03.

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من چند روز پیش یه فلش به سیستم زدم که کاسپر پیام آلوده بودن اون رو داد ، از اون روز به بعد هر وقت سیستم رو روشن

میکنم روی آیکون کاسپر یه علامت زرد هست و شکل آنتی هم مثل عکس زیر

لازم به ذکر هستش که گزینه Fix هم کار نمیکنه

اما بعد که موارد رو به گزینه داخل کادر اضافه میکنم همه چی درست میشه اما بعد از روشن کردن مجدد سیستم بازم همون مشکل وجود

داره

ضمنا سیستم هیچ مشکلی نداره و کاملا درست کار میکنه

ممنون میشم از راهنمایی دوستان

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

چرا بعد از اینکه کسپر اسکای تعدادی ویروس رو شناسایی کرد مثلآ 10 تا، پیغام میده که باید سیستم ریستارت بشه ؟ می خواستم ببینم کسپراسکای بقیه هم اینطوری هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •