تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 998 از 1126 اولاول ... 498898948988994995996997998999100010011002100810481098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,971 به 9,980 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هارد my passport WD 1TB USB3 دارم که به پورت usb3 که میزنی هارد شناسایی میشه و راحت درایوش بالا میاد ولی به پورت usb معمولی میزنی هارد رو نمیشناسه و پیغام usb not recognized میده ! در این حالت قسمت disk management هم چیزی نشون نمیده
    روی چندین سیستم دیگه هم امتحان کردم بازم این مشکل وجود داشت
    ضمنا کابل هارد رو هم عوض کردم بازم مشکل حل نشد
    از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنند ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه هارد اکسترنال دارم دیشب از دستم افتاد الان کار نمیکنه
    وقتی وصلش میکنی چراغش روشن میشه ولی در مای کامپیوتر نشون داده نمیشه و یه صدای ویززززز ویزی هم میده
    چیکار باید بکنم تعمیرش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
    Last edited by havzhen; 17-04-2015 at 13:04.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه هارد اکسترنال دارم دیشب از دستم افتاد الان کار نمیکنه
    وقتی وصلش میکنی چراغش روشن میشه ولی در مای کامپیوتر نشون داده نمیشه و یه صدای ویززززز ویزی هم میده
    چیکار باید بکنم تعمیرش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
    تو ضربه بیشترین آسیب به هد و پارکینگ هد وارد میشه باید به یک مرکز تخصصی هارد رو نشون بدید...

میتونه بدسکتور هم بوجود بیاد...

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام.
    هارد سیگیت اکسپنشن یک ترام ، گاهی وقتی شروع به خوندن اطلاعات ازش میکنم ، یه صدای خفیف میده
    با hd tune تست کردم calibration retry count warning میده
    چیکارش کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    هارد سیگیت اکسپنشن یک ترام ، گاهی وقتی شروع به خوندن اطلاعات ازش میکنم ، یه صدای خفیف میده
    با hd tune تست کردم calibration retry count warning میده
    چیکارش کنم؟
    سلام .

صداي خفيف براي هارد ديسكها كه اجزاء متحرك دارند عادي هست . الان مشكل خاصي داريد ؟ مثلاً كند شدن بيش از حد در خواندن و نوشتن اطلاعات ؟ دير شناسايي شدن هارد ديسك ؟ هنگ كردن سيستم وقتيكه هارد ديسك را به سيستم متصل ميكنيد يا در حال خواندن و نوشتن از/بر روي هارد ديسك اكسترنال هستيد ؟

در مورد calibration retry count ، مطمئن هستم كه هارد ديسك بكار رفته سامسونگ هست . اين مسئله در اكثر و شايد در تمام هارد ديسكهاي توليدي اين شركت ديده ميشود و اگر از برنامه های دیگه ای مثل CrystalDiskInfo و یا حتی Hard Disk Sentinel استفاده کنید مشکلی برای هارد دیسک گزارش نمکنند (تست کنید) .

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام .

صداي خفيف براي هارد ديسكها كه اجزاء متحرك دارند عادي هست . الان مشكل خاصي داريد ؟ مثلاً كند شدن بيش از حد در خواندن و نوشتن اطلاعات ؟ دير شناسايي شدن هارد ديسك ؟ هنگ كردن سيستم وقتيكه هارد ديسك را به سيستم متصل ميكنيد يا در حال خواندن و نوشتن از/بر روي هارد ديسك اكسترنال هستيد ؟

در مورد calibration retry count ، مطمئن هستم كه هارد ديسك بكار رفته سامسونگ هست . اين مسئله در اكثر و شايد در تمام هارد ديسكهاي توليدي اين شركت ديده ميشود و اگر از برنامه های دیگه ای مثل CrystalDiskInfo و یا حتی Hard Disk Sentinel استفاده کنید مشکلی برای هارد دیسک گزارش نمکنند (تست کنید) .
    نه سرعتش فرق خاصی نکرده. شاید چون من رو سرعت زیاد حساس نیستم ، متوجه نشدم
    ولی صدایی که میده ، فقط موقعیه که من روی یه فولدر کلیک میکنم. یه لحظه یه صدایی میده که به احتمال 98 درصد قبلاً نمیداد.
    با نرم افزار دیگه تست کنم ببینم چی میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام سیستم من بعد از روشن شدن و نمایش اولین صفحه مربوط به اطلاعات مادربورد فورا ریاستارت میشه و اصلا بالا نمیاد و توی همین چرخه ی ریاستارت شدن میمونه.همه قطعات کیس رو هم چک کردم.
    امروز هارد رو جدا کردم و روی ی سیستم دیگه تست کردم اونم دقیقا همین مشکل واسش پیش اومد. مشکلش چیه به نظرتون؟
    Last edited by Ahmad77888; 20-04-2015 at 19:53.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تو برنامه Sentinel باید از extended self test استفاده کنم یا short کافیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.من هاردم بدسکتور گرفته و فرمت دوتا از درایوهاش RAW شده و یازشون نمیکنه اما در قسمت Manage حجم داره...خالا یک هارد نو خریدم و میخوام فایلهای هارد خرابم رو به اون انتقال بدم!!آیا راهی هست فرمت Raw رو به Ntfs تغییر بدم و به فایلهای اون 2 تا درایو هم دسترسی داشته باشم و بتونم جابجاشون کنم؟؟از طریق دستورات Command prompt هر کاری کردم نشد!!!آیا راه دیگری هست؟
    آیا نرم افزار ریکاوری قوی هست که اسم فایلها و فولدرها رو تغییر نده (اسم فایلهام خیلی مهمه) و بتونم اون فایلهای توی اون 2 تا درایو رو ریکاوری کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو برنامه Sentinel باید از extended self test استفاده کنم یا short کافیه؟
    اگر SMART Status هارد ديسك OK هست و اگر Short Self-Test مورد غير عادي را گزارش نكند بنظرم نيازي نيست براي Extended Self-Test وقت بذاريد مگر اينكه بخوهيد مطمئن بشيد تمام سطح مدياي هارد ديسكتان OK هست .

در واقع در Short Self-Test علاوه بر اينكه عملكرد قسمتهاي مختلف مانند read/write heads و servo و memory و ... تست ميكند فقط قسمت كوچكي از سطح مدياي هارد ديسك (نه تمام آن) و در مدت زماني كوتاه ، Read Scan ميشود . ميزان مدياي اسكن شده و اينكه كدام اجزاء تست شوند توسط سازنده تعيين ميشود . ولي در Extended Self-Test علاوه بر چك كردن مواردي كه در Short self-test انجام ميشود كل مدياي هارد ديسك براي آشكارسازي مناطق داراي مشكل (مثلاً بدسكتوري) Read Scan خواهد شد و بديهي هست كه هر چه قدر حجم هارد ديسك بيشتر باشد زمان مورد نياز براي تكميل Extended Self-Test بيشتر خواهد شد .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •