خوراکت اوردن خبر بد شده ها
یعنی باید این برنامه رو برای هر بازی جدا بسازن؟!!
خوراکت اوردن خبر بد شده ها
یعنی باید این برنامه رو برای هر بازی جدا بسازن؟!!
فریمور من 5.0m33-4 هست . می تونم بازی کنم یا باید فریمور را عوض کنم ؟
تقصیر من نیست که.
خبر های خوب کم شده
فکر کنم باید همین کار را کنند.
اما مطمئن باشید هممون بازی های آینده را به صورت کپی اجرا میکنیم و لذت میبریم.
نوشته شذه روی اون فریمور ها تست شده.شما بگیر اگر روی فریموری که الان داری اجرا نشد فقط کافی هست آپدیت 6 مربوط به فریمورت که چند کیلوبایتی بیشتر نیست را نصب کنی تا فریمور شما به 5.00M33-6 تبدیل شود.
ADSL دارم که مودم وایرلیس داره ... خودم درستش کردم ...
==
===
=
==
اینو جواب ندادید : دی :
در خود پی اس پی میشه آپدیتش کنم ؟
برای اپدیت کردن فقط و فقط از آموزش هایی که دادم برو
در صورتی که با خود psp و اینترنت آپدیت کنی از حالت کپی خور درمیاد.(البته اگر تنظیمات سرور روی سرور گروه m33 باشه اخرین فریمور کپی خور شده را نصب میکنه اما نمیدونم هنوز سرویس میده یا نه)شما هم بهتره ریسک نکنی و از آموزش هایی که گذاشتم استفاده کن.
من که جواب دادم ولی توجه نکردی![]()
آقا علی این رو خوندم نفهمیدم. یعنی برا منم جواب میده؟؟
مال من از این 2000 جدیداس(5.3mhu)
بچه ها هر کسی Fifa 9 رو داره میتونه یه لطف کنه قسمت زبان بازی رو برا من بگه کجاست.آخه زبونش فرق داره میخوام ببینم درست میشه یا نه.
من خودم این اموزش را هنوز امتحان نکردم.(به علت اینکه psp ایم دست خودم نیست.psp خریدم دست همه هست الا خودم)
اما یکی از بچه ها نوشته که روی 5.03 هم اجرا کرده.آموزش ساده هست و کار خاصی نمیخواد انجام دهی.طبق آموزش پیش بری احتمالا روی دستگاه شما هم اجرا میشود.
البته اگر بازی را هنوز دانلود نکرده ای علی عزیز (ali_ranger22) یک سری لینک دانلود گذاشتن که این عملیات را آپلودر روی فایل ها انجام داده.میتونی از آن لینک ها دانلود کنی.
تو بازي manhunt2 گير كردم اونجايي كه وارد يه اتاق ميشي يه نفر از اسپيكر صحبت ميكنه تا صحبتش تموم ميشه ميميرم خواهشا راهنمايم كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)