طبق تجربه من بعضی وقتها شبها حدود ده شب به بعد ایرانسل پهنای باند خارجی کم میاره الان از سایت مایکروسافت دانلود کردم روی 90 بود بعد وی پی داخلی زدم رفت روی 800
طبق تجربه من بعضی وقتها شبها حدود ده شب به بعد ایرانسل پهنای باند خارجی کم میاره الان از سایت مایکروسافت دانلود کردم روی 90 بود بعد وی پی داخلی زدم رفت روی 800
3G ایرانسل اصفهان
پل بزرگمهر
میدان فیض
صفه
![]()
Last edited by Farhad 8904; 19-02-2015 at 00:27.
تست امشب شبانه 4G تهران با مودم ایرانسل سه خط آنتن
جالبه تو یه منطقه از صفه اصفهان فقط 3g خط میداد و رو حالت 2g only که ميذاشتم خط میرفت.
مگه 3g ایرانسل اصفهان هم اومده؟
کدوم مناطق خط میده؟
کدوم بسته دانلود شبانه مجانی داره ؟؟؟؟؟
هیچ کدوم
با باید بسته 24 گیگ ماهیانه شبانه بگیرید
بیا بسته شبانه نامحدود (روزانه یا هفتگی)
چه عجب یه تکونی داد ایرانسل یه نیم نگاهیم به خراسان رضوی انداخت، فکر کردم واسه ایرانسل خراسان رضوی فقط مشهده، حالا بعد از ۶ ماه دو تا شهر دیگه رو تجهیز کرده، چه عجب
Sent from my PAP5500DUO
هنوز شمال تهران منطقه تجریش و نیاوران و دربند هیچ پوششی نیست ...
ایرانسل در منطقه صفه چند سال هست که مشکل انتن دهی داره. پیگیر شدم گفتند مشکل از تداخل فرکانسی هست.
جدیدا ایرانسل BTS جدید آخر بلوار صفه ابتدای اتوبان اقارب پرست نصب کرده. یک BTS دیگر هم روبه روی ورودی تلکابین سمت خوابگاه داره اما با وجود این دو انتن تنها در منطقه کوه صفه مشکل انتن دهی وجود داره.
برخی مناطق مثل خیابان ولیعصر - تمام خیابان بزرگمهر - خیابان هشت بهشت - میدان فیض - چهار راه تختی - چهار باغ پایین - خیابان سپاه - میدان جمهوری - چهار راه ابن سینا - خیابان نشاط - میدان انقلاب - خیابان حکیم نظامی - سه راه سیمین 3G شدند سرعت تجهیز کردن آنتنها نسبت به قبل بیشتر شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)