واقعا مودم دادن؟
بریم مودم رو بفروشیم پوله اینترنت در میاد که.
من شک داشتم بدن.
واقعا مودم دادن؟
بریم مودم رو بفروشیم پوله اینترنت در میاد که.
من شک داشتم بدن.
آره.خودم تعجب کردم به این سرعت مودم رو دادن .قیمتش تو بازار هم حدود 120 تومنه.نیاز به هیچ پیش پرداختی هم نیست.هزینه ماهانه رو قبض میاد.
داداش رفتی مخابرت سرویس ای دی اس ال گرفتی؟دقیق بگو چقدر خرج شد و چه سرویسی گرفتی ؟چقدر رو قبض میاد ، برا یکی از دوستانم میخوام انجام بدم
دوستان دقت کردین تو سایت مخابرات نوشته اگه سرویسی با ارزش بالای 17500 تومن بگیرین مودم رایگان می دن حالا قیمت 1 مگ 4 گیگ 17500 هست که قرارداد یک سالش میشه 210000 تومن اگه بگیم این مودم رو خودشون وارد کنن و براشون 80 تومن بیوفته و اینو از 210 تومن کم کنیم 130000 تومن می مونه که میشه تقریبا ماهی 11000 تومن که خود این 11 تومن کلی براشون سود داره حالا شما حساب کن الان دارن 18500 به ما میفروشن یه حساب کتاب کنید می بینید چقدر دارن سر اینترنت سود می کنن
اره داداش اینترنت گرفته -هیچی همش رو قبض میاد-مثلارنگ های سبز رو اگه قرارداد یکساله ببندی مودم بهت میدن هر دوماه رو قبض میاد -مثلا 512 نامحدود ماهی 25تومن هر ماه که چون قبض تلفن هر دوماه میاد میشه 50 تومن پول نت
تازشم از زیرساخت هم برای خرید پهنای باند تخفیف میگیرن اینو اگه حساب کنیم براشون نتی که برامون میزنن مثلا 20 تومن براشون نصف قیمت در میاد
Last edited by hossein019940; 29-09-2013 at 23:37.
دستور ۱۰۰روزه وزیر ارتباطات برای افزایش ظرفیت اینترنت کشور به ۱۰۰گیگابیت
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: وزیر ارتباطات دستور داد تا ظرفیت اینترنت کشور در عرض ۱۰۰ روز به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.
محمدعلی آریانیان در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: وزارت ارتباطات برنامه 100 روزهای برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور دارد.
وی گفت: با توجه به دستور وزیر جدید ارتباطات در عرض 100 روز 60 درصد به ظرفیت اینترنت کشور اضافه خواهد شد.
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در عرض 100 روز پهنای باند کشور به 100 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.
هماکنون 10 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شده و در عرض 100 روز این افزایش ظرفیت تکمیل خواهد شد.
واقعا خجالت داره برا کشوری که 40 میلیون کابر اینترنت داره 100 گیگابیت پهنای باند ظرفیتی به اندازه 6 ترابیت داره از زیر خاک ایران می گذره (هرچند فعلا 500 گیگابیتش فعال شده ولی تا یکی دو سال اینده کامل میشه) اون وقت مسولان در کمال پرویی فقط دارن حق ترانزیتشو به جیب می زنن در صورتی که می تونستن به جای دریافت پول مثل تمام کشورهای دیگه که تو مسیر هستن از پهنای باند رایگان که سهمشون میشه به جای حق ترانزیت استفاده کنن این مسیر یکی از با کیفیت ترین خطوط هست
ما که هر روز جز ضعیفتر شدن اینترنت چیزی حس نکردیم این 100 گیگ دقیقا باید چقدر تاثیر بزاره ؟
اون 10 گیگ رو که من هیچی نفهمیدم سرعت دانلودم هنوز رو 56 هست ولی باید رو 100 باشه
شاید برای تهرانی هاست چون همیشه بهتره مال اوناست
فامیلم تهران سرعت 512 نامحدود داشت یک هفته مهمانش بودم تو اون یک هفته هم فقط داشتم دانلود میکردم سرعت از 60 پایین تر نمیامد حالا اینجا یک مگ نامحدود دارم سرعت به 60 نمیرسه
Last edited by pedram_01; 30-09-2013 at 00:49.
من فرق شماره 14 با 18 رو نفهمیدم؟ میشه یکی توضیح بده ؟ بعد چرا یک مگ نامحدود شده 512
این تعرفه ها مال مخابراته؟؟
چرا اینطوره؟![]()
الان رفت تو قسمت تمدید قیمتها به این صورت که تو عکس نیست
Last edited by barslona2006; 30-09-2013 at 03:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)