تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 997 از 1421 اولاول ... 49789794798799399499599699799899910001001100710471097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,961 به 9,970 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

من امروز ثبت نام کردم.مودم zyxel چهار پورته وای فای هم داره.همون موقع بهتون تحویل میدن.
    واقعا مودم دادن؟

بریم مودم رو بفروشیم پوله اینترنت در میاد که.
    من شک داشتم بدن.

2. این کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه magicgreen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

واقعا مودم دادن؟

بریم مودم رو بفروشیم پوله اینترنت در میاد که.
    من شک داشتم بدن.
    آره.خودم تعجب کردم به این سرعت مودم رو دادن .قیمتش تو بازار هم حدود 120 تومنه.نیاز به هیچ پیش پرداختی هم نیست.هزینه ماهانه رو قبض میاد.

4. 3 کاربر از magicgreen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره.خودم تعجب کردم به این سرعت مودم رو دادن .قیمتش تو بازار هم حدود 120 تومنه.نیاز به هیچ پیش پرداختی هم نیست.هزینه ماهانه رو قبض میاد.
    داداش رفتی مخابرت سرویس ای دی اس ال گرفتی؟دقیق بگو چقدر خرج شد و چه سرویسی گرفتی ؟چقدر رو قبض میاد ، برا یکی از دوستانم میخوام انجام بدم

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان دقت کردین تو سایت مخابرات نوشته اگه سرویسی با ارزش بالای 17500 تومن بگیرین مودم رایگان می دن حالا قیمت 1 مگ 4 گیگ 17500 هست که قرارداد یک سالش میشه 210000 تومن اگه بگیم این مودم رو خودشون وارد کنن و براشون 80 تومن بیوفته و اینو از 210 تومن کم کنیم 130000 تومن می مونه که میشه تقریبا ماهی 11000 تومن که خود این 11 تومن کلی براشون سود داره حالا شما حساب کن الان دارن 18500 به ما میفروشن یه حساب کتاب کنید می بینید چقدر دارن سر اینترنت سود می کنن

7. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

داداش رفتی مخابرت سرویس ای دی اس ال گرفتی؟دقیق بگو چقدر خرج شد و چه سرویسی گرفتی ؟چقدر رو قبض میاد ، برا یکی از دوستانم میخوام انجام بدم
    اره داداش اینترنت گرفته -هیچی همش رو قبض میاد-مثلارنگ های سبز رو اگه قرارداد یکساله ببندی مودم بهت میدن هر دوماه رو قبض میاد -مثلا 512 نامحدود ماهی 25تومن هر ماه که چون قبض تلفن هر دوماه میاد میشه 50 تومن پول نت

دوستان دقت کردین تو سایت مخابرات نوشته اگه سرویسی با ارزش بالای 17500 تومن بگیرین مودم رایگان می دن حالا قیمت 1 مگ 4 گیگ 17500 هست که قرارداد یک سالش میشه 210000 تومن اگه بگیم این مودم رو خودشون وارد کنن و براشون 80 تومن بیوفته و اینو از 210 تومن کم کنیم 130000 تومن می مونه که میشه تقریبا ماهی 11000 تومن که خود این 11 تومن کلی براشون سود داره حالا شما حساب کن الان دارن 18500 به ما میفروشن یه حساب کتاب کنید می بینید چقدر دارن سر اینترنت سود می کنن
    تازشم از زیرساخت هم برای خرید پهنای باند تخفیف میگیرن اینو اگه حساب کنیم براشون نتی که برامون میزنن مثلا 20 تومن براشون نصف قیمت در میاد
    Last edited by hossein019940; 29-09-2013 at 23:37.

9. 4 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دستور ۱۰۰روزه وزیر ارتباطات برای افزایش ظرفیت اینترنت کشور به ۱۰۰گیگابیت

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: وزیر ارتباطات دستور داد تا ظرفیت اینترنت کشور در عرض ۱۰۰ روز به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.

محمدعلی آریانیان در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: وزارت ارتباطات برنامه‌ 100 روزه‌ای برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور دارد.

وی گفت: با توجه به دستور وزیر جدید ارتباطات در عرض 100 روز 60 درصد به ظرفیت اینترنت کشور اضافه خواهد شد.

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در عرض 100 روز پهنای باند کشور به 100 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

هم‌اکنون 10 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شده و در عرض 100 روز این افزایش ظرفیت تکمیل خواهد شد.

11. این کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: وزیر ارتباطات دستور داد تا ظرفیت اینترنت کشور در عرض ۱۰۰ روز به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.

محمدعلی آریانیان در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: وزارت ارتباطات برنامه‌ 100 روزه‌ای برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور دارد.

وی گفت: با توجه به دستور وزیر جدید ارتباطات در عرض 100 روز 60 درصد به ظرفیت اینترنت کشور اضافه خواهد شد.

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در عرض 100 روز پهنای باند کشور به 100 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

هم‌اکنون 10 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شده و در عرض 100 روز این افزایش ظرفیت تکمیل خواهد شد.
    واقعا خجالت داره برا کشوری که 40 میلیون کابر اینترنت داره 100 گیگابیت پهنای باند ظرفیتی به اندازه 6 ترابیت داره از زیر خاک ایران می گذره (هرچند فعلا 500 گیگابیتش فعال شده ولی تا یکی دو سال اینده کامل میشه) اون وقت مسولان در کمال پرویی فقط دارن حق ترانزیتشو به جیب می زنن در صورتی که می تونستن به جای دریافت پول مثل تمام کشورهای دیگه که تو مسیر هستن از پهنای باند رایگان که سهمشون میشه به جای حق ترانزیت استفاده کنن این مسیر یکی از با کیفیت ترین خطوط هست

13. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اون 10 گیگ رو که من هیچی نفهمیدم سرعت دانلودم هنوز رو 56 هست ولی باید رو 100 باشه

شاید برای تهرانی هاست چون همیشه بهتره مال اوناست

فامیلم تهران سرعت 512 نامحدود داشت یک هفته مهمانش بودم تو اون یک هفته هم فقط داشتم دانلود میکردم سرعت از 60 پایین تر نمیامد حالا اینجا یک مگ نامحدود دارم سرعت به 60 نمیرسه
    Last edited by pedram_01; 30-09-2013 at 00:49.

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اره داداش اینترنت گرفته -هیچی همش رو قبض میاد-مثلارنگ های سبز رو اگه قرارداد یکساله ببندی مودم بهت میدن هر دوماه رو قبض میاد -مثلا 512 نامحدود ماهی 25تومن هر ماه که چون قبض تلفن هر دوماه میاد میشه 50 تومن پول نت

من فرق شماره 14 با 18 رو نفهمیدم؟ میشه یکی توضیح بده ؟ بعد چرا یک مگ نامحدود شده 512

17. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این تعرفه ها مال مخابراته؟؟
    چرا اینطوره؟
    الان رفت تو قسمت تمدید قیمتها به این صورت که تو عکس نیست
    Last edited by barslona2006; 30-09-2013 at 03:02.

19. این کاربر از barslona2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •