مرسی
من هم قبل از 3 خرداد فرستادم
توی برگه هم نوشته:
تاریخ ثبت درخواست: 02 / 03 / 1391
یعنی به نظر شما من هم مشمول قانون بخشش میشم؟ آخه اولش برای معافیت فرستاده بودم.
مرسی
من هم قبل از 3 خرداد فرستادم
توی برگه هم نوشته:
تاریخ ثبت درخواست: 02 / 03 / 1391
یعنی به نظر شما من هم مشمول قانون بخشش میشم؟ آخه اولش برای معافیت فرستاده بودم.
بله درخواست معافیت همون ارسال مدارک هستش ممکنه معاف بشید یا نشید و شما شامل بخشش هستید ! من خودم دقیقا سوم اقدام کردم ! مشکلی نیست نگران نباشید
با سلام
دوستان عزیز من تازه عضو شده ام من دچار ناشنوایی یکطرفه کامل هستم و به زودی باید برای معاینه به بیمارستان بروم لطفا منو راهنمایی کنید که چه مراحلی کلا داره و اگر کسی تجربیاتی داره در اختیار من هم بذاره چون خیلی استرس دارم
با سلام دوستان عزیز من تازه عضو شدم من دچار ناشنوایی یکطرفه کامل هستم و به زودی باید برای معاینه به بیمارستان مراجعه کنم خیلی استرس دارم کسی می تواند منو راهنمایی کنه و روند کلی کار توضیح بده؟
با سلام دوستان عزیز من تازه عضو شدم من دچار ناشنوایی یکطرفه کامل هستم و به زودی باید برای معاینه به بیمارستان مراجعه کنم خیلی استرس دارم کسی می تواند راهنمایی کنه؟
سلام من متولد 25/3/1372 هستم پارسال کنکور دادم نتیجه خیلی بد نبود ولی چون انتظارم از خودم بیشتر بود و میدونستم که اگه پشت کنکور بمونم نتیجه دلخواهمو میارم واز طرفی هم
به خاطر جبهه بابام بخش زیادی از سربازیمو معاف بودم موندم
ولی چند ماه پیش که اعلام کردن دیگه معافیتی وجود نداره حالم گرفته شد . . .
اخیرا شنیدم یکی از آشناها 6 ماه معافیت گرفته حالا سوالم اینه که راهی هست برا منم؟ حذف نشده بود مگه؟
حذف شده راهی ندارید
دوست عزیز اون اشناتون 2 تا مورد بیشتر نداشته
1.سال 90 وقبل از اجرای قانون جدید اقدام کرده
2.احتمال کسری بسیج داشته نه جبهه
1-فکر نمیکنم چون از اوایل امسال داره میره اوایل قبول نکرده بودن ولی بعد یه مدت (چند هفته پیش) قبول کردن!دوست عزیز اون اشناتون 2 تا مورد بیشتر نداشته
1.سال 90 وقبل از اجرای قانون جدید اقدام کرده
2.احتمال کسری بسیج داشته نه جبهه
2-نه جبهه بوده
والا چی بگم هرچیزی امکان داره احتمال زیاد مشمول بند پ هست
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)