تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 997 از 1291 اولاول ... 49789794798799399499599699799899910001001100710471097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,961 به 9,970 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پاییز امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۱ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد بود

دوستان من از کجا بفهمم که رایگانه و از ترافیک خودم کم نمیشه؟
    بابا من سه روز پیش یه بسته افزایشی دو گیگی خریدم شبا ساعت یک تا شیش صبح بکوب چندتا فیلم دانلود کردم امروز صبح اومدم بیام اینترنت میگه بیا دوباره شارژکن وایمکسو. دوباره بسته افزایشی خریدم. مگه شبا رایگان نیست؟ پس چطوریی این دو گیگ تموم شد در صورتی که من اصلا در طول روز دانلود نداشتم؟
    طرح مصرف ازاد شبانه رایگان نداره :(

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان

یه سوال در مورد سرعت 128 دارم
    کسی سرعت 128 داره اینجا
    دانلود این چهقدر هستش

مثل همین رایتل که سرویس 128 رو 256 میده
    ایرانسل هم سرعت رو بالاتر میبنده ؟

سرعت دانلود 16 kb/s اما اگه 128 ویزه بگیری 150 kb/s با بالا سرعت دانلودت میشه

داره خودمونی میشه NIMA.GNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرح مصرف آزاد چیه بابا گیج شدم هرکس یه چیزی میگه. من سرعتم 1 مگه
    مگه مصرف آزاد واسه 128 و 256 نیست؟ اصلا چی هست مصرف آزاد؟ اصلا ولم کنید بابا حالم از این ایرانسل دیگه بهم میخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام.
    من یه سوال داشتم!
    با توجه به این که در حال حاضر ایرانسل مودم USB رو با تخفیف دانشجویی حدود 50 تومان می ده و خط منزل ما هم فیبر نوری هست, می خوام مودم USB ایرانسل بگیرم ولی متاسفانه چون این مودم wireless نداره, نمی دونم چه کنم!
    یه مودم adsl وایرلس دارم (خونه قبلی ازش استفاده می کردم), می خواستم بدونم می تونم اینترنت کامپیوترم رو با این مودم share کنم؟ و بتونم با گوشیم هم از اینترنت استفاده کنم؟
    ممنون.
    ببخشد که اسپم دادم، ولی ‌خوب هیچکی جواب نداد و من هم یک خورده عجله دارم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مگه مصرف آزاد واسه 128 و 256 نیست؟ اصلا چی هست مصرف آزاد؟ اصلا ولم کنید بابا حالم از این ایرانسل دیگه بهم میخوره
    دوست گرامی
    هنگامی که مثلاً طرح خریداری شده شما یک مگ با 10 گیگ ترافیک ماهانه هستش تا هنگامی که اعتبار اون ماه به انتها نرسیده می توانید از ترافیک رایگان شبانه که از ساعت 1 تا 7 بامداد هستش استفاده کنید.
    بنا به گفته خودتون ترافیک طرح شما تمام شده بوده و شما به جای شارژ دوباره طرح اعتباری ماهانه تون، بسته افزایشی خریداری کردید. طبیعی است که این بسته ها رو خارج از طرح ماهانه و برای جبران اتمام زودهنگام ترافیک ماهانه فعال می کنن و در مدتی که از این بسته ها استفاده می کنید از ترافیک رایگان شبانه خبری نیست تا رسیدن دوره بعدی و شارژ دوباره حساب اعتباری ماهانه ای که مشترک آن هستید.

6. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشد که اسپم دادم، ولی ‌خوب هیچکی جواب نداد و من هم یک خورده عجله دارم!
    امکان به اشتراک گذاشتن اینترنت وایمکس از طریق مودم ADSLتون وجود نداره. تنها راهی که به نظرم می رسه به اشتراک گذاشتن اینترنت وایمکس از طریق شر کردن اون بواسطه وای فای لپ تاپ هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست گرامی
    هنگامی که مثلاً طرح خریداری شده شما یک مگ با 10 گیگ ترافیک ماهانه هستش تا هنگامی که اعتبار اون ماه به انتها نرسیده می توانید از ترافیک رایگان شبانه که از ساعت 1 تا 7 بامداد هستش استفاده کنید.
    بنا به گفته خودتون ترافیک طرح شما تمام شده بوده و شما به جای شارژ دوباره طرح اعتباری ماهانه تون، بسته افزایشی خریداری کردید. طبیعی است که این بسته ها رو خارج از طرح ماهانه و برای جبران اتمام زودهنگام ترافیک ماهانه فعال می کنن و در مدتی که از این بسته ها استفاده می کنید از ترافیک رایگان شبانه خبری نیست تا رسیدن دوره بعدی و شارژ دوباره حساب اعتباری ماهانه ای که مشترک آن هستید.
    من اول برج ترافیک ماهانه خریدم اما سه روزه تمومش کردم الانم میگه تا پایان طرح 18 روز دیگه وقت دارین اما یه بسته افزایشی هم خریدم که یک ماه اعتبار داره. حالا این 18روز که باقی مونده مگه نباید اینترنتم رایگان باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ساعت 1 رایگان میشه اگه بری تو حسابت ecare . خدمان مشترکین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بازه ی زمانی مشخص کن تایمای رایگان زیر قسمت شناسه حساب اختصاصي میزنه free usage

10. 2 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ساعت 1 رایگان میشه اگه بری تو حسابت ecare . خدمان مشترکین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بازه ی زمانی مشخص کن تایمای رایگان زیر قسمت شناسه حساب اختصاصي میزنه free usage
    احسنت به این میگن یه جواب درست حسابی مرسی داداش دمت گرم کار مارو راه انداختی

12. این کاربر از NIMA.GNI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esmaeeljam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی ۲۵۶ یا ۵۱۲ نامحدود تست کرده؟ برای وبگردی می خوام بیشتر خارجی دانلود ندارم.
    اگه کسی سرعت تست کرده بگه ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •