طرح مصرف ازاد شبانه رایگان نداره :(
طرح مصرف ازاد شبانه رایگان نداره :(
سرعت دانلود 16 kb/s اما اگه 128 ویزه بگیری 150 kb/s با بالا سرعت دانلودت میشه![]()
طرح مصرف آزاد چیه بابا گیج شدم هرکس یه چیزی میگه. من سرعتم 1 مگه
مگه مصرف آزاد واسه 128 و 256 نیست؟ اصلا چی هست مصرف آزاد؟ اصلا ولم کنید بابا حالم از این ایرانسل دیگه بهم میخوره
ببخشد که اسپم دادم، ولی خوب هیچکی جواب نداد و من هم یک خورده عجله دارم!
دوست گرامی
هنگامی که مثلاً طرح خریداری شده شما یک مگ با 10 گیگ ترافیک ماهانه هستش تا هنگامی که اعتبار اون ماه به انتها نرسیده می توانید از ترافیک رایگان شبانه که از ساعت 1 تا 7 بامداد هستش استفاده کنید.
بنا به گفته خودتون ترافیک طرح شما تمام شده بوده و شما به جای شارژ دوباره طرح اعتباری ماهانه تون، بسته افزایشی خریداری کردید. طبیعی است که این بسته ها رو خارج از طرح ماهانه و برای جبران اتمام زودهنگام ترافیک ماهانه فعال می کنن و در مدتی که از این بسته ها استفاده می کنید از ترافیک رایگان شبانه خبری نیست تا رسیدن دوره بعدی و شارژ دوباره حساب اعتباری ماهانه ای که مشترک آن هستید.
امکان به اشتراک گذاشتن اینترنت وایمکس از طریق مودم ADSLتون وجود نداره. تنها راهی که به نظرم می رسه به اشتراک گذاشتن اینترنت وایمکس از طریق شر کردن اون بواسطه وای فای لپ تاپ هستش.
من اول برج ترافیک ماهانه خریدم اما سه روزه تمومش کردم الانم میگه تا پایان طرح 18 روز دیگه وقت دارین اما یه بسته افزایشی هم خریدم که یک ماه اعتبار داره. حالا این 18روز که باقی مونده مگه نباید اینترنتم رایگان باشه؟
ساعت 1 رایگان میشه اگه بری تو حسابت ecare . خدمان مشترکین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بازه ی زمانی مشخص کن تایمای رایگان زیر قسمت شناسه حساب اختصاصي میزنه free usage![]()
احسنت به این میگن یه جواب درست حسابی مرسی داداش دمت گرم کار مارو راه انداختی
کسی ۲۵۶ یا ۵۱۲ نامحدود تست کرده؟ برای وبگردی می خوام بیشتر خارجی دانلود ندارم.
اگه کسی سرعت تست کرده بگه ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)