تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 997 از 1211 اولاول ... 49789794798799399499599699799899910001001100710471097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,961 به 9,970 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای نصب پچ کونامی باید همه پچهارو دانلود کنیم یا فقط این آخریه patch 1.03کافیه
    Last edited by MESI08; 12-02-2010 at 18:40.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

krauser عزیز ببخشید اول ببخش منو که اسم کوچیک شما رو نمی دونم.بعد فکر نمی کنی این سیستم دیگه زیاد خوب نیستش.درسته شاید مثلا دنیل آلوز بیشتر رو به جلو باشه ولی اگه دفاع راست هم باهش بازم جلو زیاد میاد.بهترین سیستم برای بارسلونا همون 3-3-4 هستش که اصلا انگار این سیستم برای بارسا ساخته شده.
    سیستم 2-5-3 توی دنیا فکر کنم کمتر تیمی استفاده کنه و بهترین مربی که توی دنیا این سیستم رو میذاره امیر قلعه نوعی هستش که اتفاقا جواب هم میگره ولی توی فوتبال روز دنیا دیگه این سیستم به قول معروف منسوخ شده

3. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    یکی به من کمک کنه
    من میخواستم آنلاین بازی کنم،به هر زور و زحمتی که بود یه کد درست و حسابی جور کردم که اصله
    حالا بازی به من پیغام میده که بازی رو آپدیت کنم،وقتی لینکی که خود بازی بهم پیشنهاد میکنه رو دانلود و اجرا می کنم این پیغام رو میده

میشه یکی لطف کنه بگه من چجوری میتونم این پچ رو نصب کنم؟

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

کمک
    سلام
    من به هر زحمتی بود یه کد فعال سازیه اصل گیر آوردم تا آنلاین بازی کنم حالا بازی به من میگه که باید بازی رو آپدیت کنم یعنی پچ جدیدی که خودش لینک داده رو نصب کنم منم لینک رو دانل.د کدم ولی موقع نصب اینجوری شد:

میشه یکی به من کمک کنه تا این پچ رو نصب کنم؟چیکار باید بکنم؟؟؟

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

البته بگم اول Installer باز میشه یکم که میگزره بسته میشه و این ارور رو میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان بین این همه پچی که وجود داره به نظر شما بهترین و کاملترین پچی که وجود داره رو میشه معرفی کنید

لطفا جواب بدهید
    چرا هیچکی اینجا جواب ما تازه واردارو نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما چه پچی می خای

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من الان هوس کردم یه کمی مسترلیگ بعد از چند وقت برم حالا می خوام یه جوری برم که سخت باشه و مثل واقعیت باشه و گزینه پیشرفت بازیکنان رو هم می خوام غیر فعال کنم.من دیگه از پیشرفت بازیکنان یکمی خسته شدم و می خوام بازی شبیه به واقعیت باشه و به قول تو بازی آرکید نباشه میشه بگی حدودا چه قدر از خصوصیات کم کنم که بازی به این صورت بشه.البته تا حدودی من اینارو یاد گرفتم .البته نمی خوام جوری بشه که دریبل اصلا نشه کرد ولی میخوام خیلی بازی سخت بشه.فقط بگی چه قدر از هر خصوصیت کم کنم کافیه.دمت گرم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون دانلود كردم
    فقط اين فايل رو بايد تو my document پوشه konami بعد pes2010 پوشه اي ايجاد كنم و نامشو بزارم download و تو اون paste كنم درسته يا نه؟
    نه همین صفحه قبل توضیح دادم دیگه گفتم کجا باید کپی کنی نگفتم؟
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

امیدوارم که فایل رو درست دانلود کرده باشی database Update 3rd Realized همین رو دانلود کردی دیگه ایشالله؟

يه سوال داشتم اين بود وقتي بازي رو انجام ميدم و دوربين رو روي wide قرار ميدم سرعت و گرفيك بازي مثه اينكه قطع و وصل ميشه ميشه كمكم كنين
    بهترین کار اینه کا مانیتور رو روی 75 هرتز بذاری. البته اینکه گیر داره بازیت از این ناشی میشه که سیستمت برای اجرای بازی مناسب نیست و باید تعدیل بدی تنظیمات کیفیت گرافیک رو

برای نصب پچ کونامی باید همه پچهارو دانلود کنیم یا فقط این آخریه patch 1.03کافیه
    بارها گفته شده که آخرین پچ رسمی شامل قبلی ها هم هست و نصب آخرین پچ کافیه. نیازی به نصب پچ های قدیمی نیست

krauser عزیز ببخشید اول ببخش منو که اسم کوچیک شما رو نمی دونم.بعد فکر نمی کنی این سیستم دیگه زیاد خوب نیستش.درسته شاید مثلا دنیل آلوز بیشتر رو به جلو باشه ولی اگه دفاع راست هم باهش بازم جلو زیاد میاد.بهترین سیستم برای بارسلونا همون 3-3-4 هستش که اصلا انگار این سیستم برای بارسا ساخته شده.
    سیستم 2-5-3 توی دنیا فکر کنم کمتر تیمی استفاده کنه و بهترین مربی که توی دنیا این سیستم رو میذاره امیر قلعه نوعی هستش که اتفاقا جواب هم میگره ولی توی فوتبال روز دنیا دیگه این سیستم به قول معروف منسوخ شده
    بله درسته ولی من کلا خیلی با این سیستم راحت هستمو مشکلی برام پیش نمیاد تا حالا قسمت نشده ببازم با این سیستم بارسا من وقتی این شیوه رو با بارسا می چینم نافرم حریف رو می کوبم

چرا هیچکی اینجا جواب ما تازه واردارو نمیده
    صحبت تازه کار و اینا نیست سوال شما خیلی کلی هست برادر عین اینکه یکی یه دفعه بیاد بهت بگه کدوم بازی رو همین الان بازی بکنم بیشتر می چسبه بهم؟ خوب هر چیزی می تونه خوب باشه و هم بد تازه اینکه کسی بخواد شما رو راهنمایی کنه اولش باید تمامی پچ های دست ساز رو دانلود و استفاده کنه بعد بیاد نظر بده و بگه کدوم خوبه و من به شما قول میدم شاید از 100 نفر یه نفر پیدا نشه که هر پچی اومده رو دانلود کرده باشه حالا خود من که اصلا پچ دست ساز دانلود نمی کنم. بیشتر برا بچه های اینجا هم زیاد دنبال پچ و اینا نیستند بیشترشون ترجیح میدن تغییرات مورد نیازشون رو از طریق ویرایشگر های ساده و کیت سرور اعمال کنن بنا به سلیقه خودشون. واسه اینه که کسی جوابی نداره مثل من که واقعا نمی دونم چه پچی بهتر از بقیه هست. من خودم به قدر انتظارم بازیم رو تغییر دادم و لباس ها و لوگو ها و موارد نا صحیح رو اصلاح کردم و بعد از اومدن آپدیت دیتابیس جدید به همراه ادیت فایل اصلاح شده مجموعه کارم رو در قالب یک پکیج که با کیت سرور کار خواهد کرد می ذترم فروم البته اگه عمری باقی بمونه
    سلام
    یکی به من کمک کنه
    من میخواستم آنلاین بازی کنم،به هر زور و زحمتی که بود یه کد درست و حسابی جور کردم که اصله
    حالا بازی به من پیغام میده که بازی رو آپدیت کنم،وقتی لینکی که خود بازی بهم پیشنهاد میکنه رو دانلود و اجرا می کنم این پیغام رو میده

میشه یکی لطف کنه بگه من چجوری میتونم این پچ رو نصب کنم؟

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

کمک
    سلام
    من به هر زحمتی بود یه کد فعال سازیه اصل گیر آوردم تا آنلاین بازی کنم حالا بازی به من میگه که باید بازی رو آپدیت کنم یعنی پچ جدیدی که خودش لینک داده رو نصب کنم منم لینک رو دانل.د کدم ولی موقع نصب اینجوری شد:

میشه یکی به من کمک کنه تا این پچ رو نصب کنم؟چیکار باید بکنم؟؟؟

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

البته بگم اول Installer باز میشه یکم که میگزره بسته میشه و این ارور رو میده
    مواد لازم برای آنلاین بازی کردن PES

1- حتی الامکان ایرانی نباشید و یا اگه هستید در داخل ایران زندگی نکنید
    2- سرعتی بالغ بر 1 مگ داشته باشید.
    3- 39 یورو واسه خرید بازی مایه تیله کنید
    4- پچ 1.03 کونامی رو دانلود و نصب کنید.

خوب حالا ببین واجد شرایط آنلاین هستی یا خیر.

اینایی که گفتم رو بارها عرض کرده بودم. از راه طبیعی نمی تونی آنلاین بازی کنی. اگه تونستی یه ندا بده ما هم حالشو ببریم. مگه اینکه یکی بیاد یه سروری چیزی تو ایران بزنه که کرک شده هم باشه و بشه با سرعت کم و بدون داشتن سریال اورجینال بازی کرد. البته نمی خوام نا امید کنم شما رو بگرد اگه راهی پیدا کردی ما دستت رو می بوسیم

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلامدوستان یکی بگه pes 2010 پنالتی نداره یا بازی من خرابه سه چهار فصل با منچستر دارم بازی میکنم نه من ÷نالتی برای من گرفته نه حریف.یکی لطف کنه جوابمو بده ÷چی چیزی نیست که درست بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من از اون روز اول که pes 10 اومد دارم با هاش کار می کنم
    حالا می خوام ببینم که آیا آموزشی چیزی براش کسی داره ؟
    آموزش راجب محیط و منو ها و حتی کلید های ترکیبی داخل بازی
    فکر نکنین که بلد نیستم ، بلکه می خوام بهتر بازی کنم
    مرسی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من الان هوس کردم یه کمی مسترلیگ بعد از چند وقت برم حالا می خوام یه جوری برم که سخت باشه و مثل واقعیت باشه و گزینه پیشرفت بازیکنان رو هم می خوام غیر فعال کنم.من دیگه از پیشرفت بازیکنان یکمی خسته شدم و می خوام بازی شبیه به واقعیت باشه و به قول تو بازی آرکید نباشه میشه بگی حدودا چه قدر از خصوصیات کم کنم که بازی به این صورت بشه.البته تا حدودی من اینارو یاد گرفتم .البته نمی خوام جوری بشه که دریبل اصلا نشه کرد ولی میخوام خیلی بازی سخت بشه.فقط بگی چه قدر از هر خصوصیت کم کنم کافیه.دمت گرم
    وحید جان سر یک فرصت مناسب توضیحات لازم رو بهت میدم فعلا بجنب الان نوبت شماست ( مسابقات لیگ رو میگم ) .
    در ضمن اینم غیر طبیعیه که بازیکنان رشد نداشته باشن ولی شاید بشه گفت از این حالت فعلی که رشدشون ماورائیه باز میشه گفت طبیعی تره .

13. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •