این همه نرید شکایت کنید قیمت ها را فضایی میکنند بخدا نامحدود مخابرات مفت هست برید نامحدود شرکت ها دیگر ببینیدتا متوجه شوید.........
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
این همه نرید شکایت کنید قیمت ها را فضایی میکنند بخدا نامحدود مخابرات مفت هست برید نامحدود شرکت ها دیگر ببینیدتا متوجه شوید.........
Last edited by mohammad_reza0; 11-11-2013 at 13:49.
من سرویسم رو تغییر دادم به حجمی نامحدودش با اون سرعت اصلا برام نمی صرفید سرعتم بعد از تغییر تعرفه اصلا نصف نمیشه 256 حجمی سرعتش 1 مگابیت هست
کی حالا رفته شکایت کرده و یه نفر حرفش با عملش یکی هست که اونم من بودم رفتم شکایت کردم وگرنه بقیه فقط شعار میدن و مخابرات هم اول ارزونتر بود بعد همین چند وقت پیش کشید روش و زیادترش کرد و الانم زده سرعت رو کم کرده و دوست عزیز اینا همش کلک مشتری جمع کنی هست و همه isp ها اینجوری هستن و اول سرعتا رو بالاتر و ارزونتر میدن تا دیدن مشتریشون زیاد شده دیگه هر غلطی بخوان میکنن و تجربه نشون داده اگه جلوشون وای نسی و هیچی نگی بدتره و فردا میان سرعت رو میارن پایینتر از همینی که الان هم هست و شما هم که هیچی نمیگی اونا هم دائم به نفع خودشون کار میکنن و مطمئن باشین اعتراض امثال من هم راه بجایی نمیبره چون همیشه یه عده هستن که بجای همکاری و اعتراض فقط بلدن نگاه کنن و اگه اتحادی بود و همه ما در یک روز خاص به نشانه اعتراض زنگ میزدیم و قراردادمون رو لغو میکردیم مطمئنن اونا هم یه تکونی میخوردن و البته این چیزها تو این مملکت مثل رویا میمونه که همه پشت هم باشن وگرنه اصلا این وضعمون نبود.
كسي خبر داره سرعت اينترنت شبانه حجمي 512 و 256 اين سرويس چنده؟
درود
شبانه اسیاتک 512 سرعت دانلود شبانه 60 کیلوبایت هست و 256 هم فکر میکنم 30 باشه
بعد سرعت شبانه حجمي 512 و 256 مخابرات چنده؟
سرویس های مخابرات برای شبانه رایگان باید 6ماهه یا یکساله بگیرید!
بهترين شبانه رايگان كه هم قيمتش مناسب باشه هم سرعتش خوب باشه ماله كجاست؟
نگين اسياتك كه تستش كردم و اصلا خوب نبوده
سرویس 512 سرعت شبانش 60 هست بد هست؟! برابر با سرویس اختصاصی می باشد!
من خودم شخصا سرویس 512 دارم!و شبی حدود 1.5 گیگ دانلود میکنم!
با دروود
بنده بنا دارم تا در این ارسال خودم نکاتی رو روشن کنم ،هرچند ممکن است دوستانی از سخنان بنده ناراحت شوند اما به هر روی راهی نیست که بتوان همه را خشنود ساخت!البته پیش از هر چیزی بگویم که این ارسال ،هیچ هواداری و یا بد نشان کردن نام و نشان ویژه ای نیست و تنها بررسی و صحبتی دوستانه می باشد.
ببینید،شوربختانه به سبب روش های بازاریابی شرکت های مختلف،بسیاری از کاربران درخواست های نابجا از سرویس دهنده خود دارند!سرویس دهنده ای را در نظر بگیرید که سرویس های 128 کیلوبیت خود را بر روی 6 مگابیت بسته است و به جای آنکه 10 11 کیلوبایت به کاربر سرعت بدهد،چیزی در حدود 500 600 کیلوبایت و یا بالاتر به کاربر می دهد.
به دور از اینکه همه در پی داشتن سرعتی بالاتر می باشند،اما کاربرانی با دیدن این موضوع در اندیشه آنند که سرویس دهنده ای را بیابند که بر خلاف روش های مرسوم بازاریابی،بیش فروشی نموده و سرویس های ارزان،و با سرعت های بالاتر از سرعت اختصاصی کاربر ارائه نماید.
حال زمانی را بیندشید که همین سرویس دهنده به شوند افزایش کاربرانش،توان کنترل پهنای باند آنان را نداشته به راستی قانون جنگل(بخور و یا خورده میشی) به کار بسته می شود،کاربرانی با سرعت بالاتر و کاربرانی با سرعتی به مراتب کمتر از سرعت خریداری شده در حال استفاده از سرویس خود هستند،کاربرانی بسیار خشنود از سرویس دهنده و کاربرانی بسیار نا خشنود!
از آنجایی که منابع سرویس دهندگان نیز محدود می باشد و همچنین هزینه های تأمین و نگاهداری پهنای باند و دشواری های اداری آن زیاد،شرکت سرویس دهنده راهی جز کاستن از سرعت ها و راستین کردن سرعت ها ندارد!در این صورت کسی بیشتر از سرعت خریداری شده نمی تواند استفاده نماید و کیفیت هم پایدار می ماند!
بیشتر کاربران حرفه ای اینترنت در ایران را دانلودر ها در بر می گیرند که مدام در حال دریافت فایل ها از اینترنت هستند،حال آیا منصفانه است که با هزینه ای اندک ،کل پهنای باند مجنوعه را به خود اختصاص بدهند و کاربرانی که نیاز به کارهای سبک تر از دریافت و ارسال فایل های حجیم دارند،از میزان کمی پهنای باند بتوانند استفاده نمایند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)