تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 997 از 1045 اولاول ... 497897947987993994995996997998999100010011007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,961 به 9,970 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون بابت راهنمایی که کردین ولی مشکل اینجاست که این کار ویرایش مقاله هست و باید حتما با Equation انجام بشه و استفاده از روش های فوق و یا استفاده از مث تایپ باعث رد شدن مقاله میشه
    اگر دوستان روش حل این مشکل رو میدونن خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون بابت راهنمایی که کردین ولی مشکل اینجاست که این کار ویرایش مقاله هست و باید حتما با Equation انجام بشه و استفاده از روش های فوق و یا استفاده از مث تایپ باعث رد شدن مقاله میشه
    اگر دوستان روش حل این مشکل رو میدونن خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.
    سلام
    من مشکلی نمیبینم توش
    الان تست کردم
    فایلتون اون قسمتی که مشکل داری بده

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    من office 2010 استفاده میکردم ولی وقتی یک فایل را با word استفاده میکردم فونتش با بقیه سیستمهایی که همون فایل را میخوندن فرق داشته فونتی که روی سیستم من اجرا میشد علی رغم زدن گزینه B یعنی بولد باز هم نازک بود و این بود که uninstall کردم و دوباره نصبش کردم حالا وقتی میخام یه فایل باز کنم نوشته ها به هم میریزه و پیغام زیر را میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی ok را میزنم پیغام زیر میاد

آیا باید روی درایو دیگه ای نصب بشه؟کسی میدونه مشکل کجاست و باید چکار کرد؟
    با تشکر

- - - Updated - - -

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درود
    جل الخالق این مشکل من چیه د رحالت نامبرینگ قرار دادم از بعد 10 اینجوری میشه. البته دوتا نامبرینگ دارم یکیش که فارسیه این مشکل رو نداره!

سلام
    اگه منظورتون علامت پاراگراف هستش,از کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + 8 استفاده کنید.

5. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من office 2010 استفاده میکردم ولی وقتی یک فایل را با word استفاده میکردم فونتش با بقیه سیستمهایی که همون فایل را میخوندن فرق داشته فونتی که روی سیستم من اجرا میشد علی رغم زدن گزینه B یعنی بولد باز هم نازک بود و این بود که uninstall کردم و دوباره نصبش کردم حالا وقتی میخام یه فایل باز کنم نوشته ها به هم میریزه و پیغام زیر را میده

وقتی ok را میزنم پیغام زیر میاد

آیا باید روی درایو دیگه ای نصب بشه؟کسی میدونه مشکل کجاست و باید چکار کرد؟
    با تشکر

- - - Updated - - -
    سلام
    برای ثبات فونتها بهتره از گزینه embed fonts in the file در word options استفاده کنید.
    اروری که داده میشه به این اشاره داره که مموری کافی یا فضای کافی برای اجرا وجود نداره.
    در یک درایوی که فضای مناسب داره نصب کنید,شاید مشکلتون برطرف شه.

7. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه فردان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    من یکسری فرمول و روابط را درون جدول قرار دادم و برای تایپ آن ها از قسمت Equation استفاده کردم ولی متاسفانه در هنگام پرینت گرفتن پرانتزها، کروشه ها، آکلادها و نمادهای انتگرال و ... به صورت ناقص پرینت می شوند. به عنوان مثال قسمت های بالا و پایین پرانتزها و انتگرال ها پرینت نمیشوند در صورتی که در خود فایل ورد هیچ تداخلی با سطرهای بالا و پایین خود ندارند در ضمن من از ورد 2010 و 2007 برای حل این مشکل استفاده کردم که متاسفانه نتئنستم جواب بگیرم. لطفا اگه دلیلش رو میدونید راهنماییم کنید.
    خیلی ممنون و متشکر
    امکان داره که بلندی سطرهای جدول را کم در نظر گرفتی، و این کارکتر ها بلندتر از حروف جدول است و حذف می شوند. بلندی Row در جدول رابیشتر کن. در ضمن طرز چیدن Cell را هم وسط چین کن، ببین مشکل حل می شه یا نه؟

داره خودمونی میشه فردان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود
    جل الخالق این مشکل من چیه د رحالت نامبرینگ قرار دادم از بعد 10 اینجوری میشه. البته دوتا نامبرینگ دارم یکیش که فارسیه این مشکل رو نداره!

فاصله زیاد بعد از شماره ده را میگی؟ این به خاطر این است که Tab تعریف شده برای نامبرینگ که مثلا نیم سانت است، شماره های قبلی که کوچک بوده، سر آن تب می توانسته قرار گیرد ولی این عدد بزرگتر شده جا نمی گیرد. برای اصلاح باید همه این نامبرینگها را انتخاب کنی و توی تنظیمات پاراگراف، قسمت tab را اصلاح کنی یعنی یک یا یک و نیم سانت در نظر بگیری تا همه یکنواخت شوند.
    به خاطر همین مسائل است که من هیچ گاه از نامبرینگ استفاده نمی کنم. چون مجبورم فاصله را زیاد در نظر بگیرم تا اعداد سه رقمی هم جا بگیرند. آن وقت اعداد تک رقمی هم با همین فاصله باید تایپ شود و شکل نازیبایی به خود می گیرد. موفق باشید

10. 3 کاربر از فردان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان یه متنی حروف خیلی از کلماتش بهم چسبیده چطور میتونم بدون اینکه بخوام دستی اینکار رو بکنم اصلاحش کنم البته اینم بگه که با نرم افزار ویراستیار هم درست نشد
    نمونه متن اینه:

بدوندرنظرگرفتنحجمدادةموجو د،حلبرخيمسائلخاص براي يكطبقه بندبسيار مشكلاست. بهويژه،مرزتصميم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كهداده­هايدسته­هايمختلفرا ازهم جدا مي­كندممكناستبسيارپيچيدهب اشد يابيرونازفضايتوابعيقرارگي ردكهمي­تواندبامدل طبقه بندموردنظرايجادشود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -Decision Boundary

-
    Last edited by benzin1; 27-09-2015 at 11:36.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام وقتی فهرست را به صورت اتوماتیک ایجاد میکنم ترتیب را به این صورت میزنه

1-1-4- تیتر اول
    1-1-5- تیتر دوم
    1-1-5-1- تیتر دوم - اول
    -1-1-5-2 تیتر سوم - اول
    -1-1-5-3 و ادامه .....

دو تای آخری میبینید علامت "-" اشتباه قرار گرفته به جای اینکه بره اخر امده اول هر چی heading یا right to left دستکاری میکنم نمیشه بیشتر بهم میریزه چه کارش کنم همانجور که میبینید برای بعضی از انها درست کار میکنه مثلا چندتای اولی

چه کنم تا درست بشه ؟

- - - Updated - - -

سلام وقتی فهرست را به صورت اتوماتیک ایجاد میکنم ترتیب را به این صورت میزنه

1-1-4- تیتر اول
    1-1-5- تیتر دوم
    1-1-5-1- تیتر دوم - اول
    -1-1-5-2 تیتر سوم - اول
    -1-1-5-3 و ادامه .....

دو تای آخری میبینید علامت "-" اشتباه قرار گرفته به جای اینکه بره اخر امده اول هر چی heading یا right to left دستکاری میکنم نمیشه بیشتر بهم میریزه چه کارش کنم همانجور که میبینید برای بعضی از انها درست کار میکنه مثلا چندتای اولی

چه کنم تا درست بشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود
    برای حل این مشکل به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •