با سلام و خسته نباشید به کمک شما نیاز فوری دارم لطفا راهنمایی کنین چند وقت هستش هارد من به صورت شکل های ارسالی در اومده من به اطلاعات دو درایو دی و ای خودم نیازمندم لطفا کمک کنین با تشکر
![]()
با سلام و خسته نباشید به کمک شما نیاز فوری دارم لطفا راهنمایی کنین چند وقت هستش هارد من به صورت شکل های ارسالی در اومده من به اطلاعات دو درایو دی و ای خودم نیازمندم لطفا کمک کنین با تشکر
![]()
فایل سیستم دو پارتیشن به مشکل خورده یک چک دیسک روش انجام بدید اگر درست نشد بهترین کار ریکاوری دو پارتیشن است با نرم افزار eases data recovery برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید
یکی دو بار هارد اکسترنال سیلیکون پاور A60 من دمیج شده بود، بار اول بخضی از اطلاعات پاک شد که ریکاوری کردم و بار دوم هم کلش RAW شد که با پارتیشن ریکاوری درست نشد و با active file recovery بک آپ گرفتم و فرمت کردم.
اما موقع super scan با active partition recovery متوجه شدم که انگار بعضی سکتور هاش ایراد دارن
اما هیچ برنامه دیگه گزارش بدسکتور نداد!
( crystal disk info و HD tune و Hard Disk Sentinel )
به نظرتون هارد سالمه؟ چون شک دارم یه اسکن 4 ساعته از یه برنامه که کل فایل هام رو ریکاوری کرده غلط باشه
برای مطمئن شدن چی کار می تونم بکنم؟
شاید از این ویروسایی گرفتی که فایل هاتو مخفی میکنه تیک hiden. رو برای فایل های سیستمی بردار ببین نشون میده?
sent from my nexus
دوستان این اروری که پیغام وارنینگ داده یعنی چی؟ چیز مهمی هست
هارد مربوط به لپ تاپ هست که تازه خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد در اکثر هارد دیسکهای تولیدی سامسونگ دیده میشه . اگر به سه پست بالایی دقت کنید (9963) میبینید که همین مورد را هم دارد و هارد دیسک بکار رفته هم سامسونگ هست . بنظر میرسه این مسئله برای هارد دیسکهای سامسونگ عادی باشه . اگر از برنامه های دیگه ای مثل CrystalDiskInfo و یا حتی Hard Disk Sentinel استفاده کنید مشکلی برای هارد دیسک گزارش نمکنند (تست کنید) .
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را هم مطالعه کنید .
سلام دوستان
(هنگام نگارش این متن از هیجان دارم سکته میکنم)
من یه هارد وسترن دیجتال مای پاسپورت داشتم چند سال پیش اقا یه 800 گیگی اطلاعات داشتیم بر اثر استفاده نادرست میبردم به کامپیوترهای مختلف میزدم و ... خلاصه پیش برادرم ضربه خورد و بد سکتور گرفت نیومد بالا با راهنمایی شما دوستان عزیز با برنامه hdd regenerate درست شد
دوباره بعد از چند ماه کار خراب شد فرستادم اهواز گفتن اقا بدسکتور بد گرفته درست بشو نیست
منم نا امید انداختم گوشه کمد میدادم بچه های خواهرم باهاش بازی کنن
همی الان گفتم بذار شانسی وصلش کنم دیدم ااا اومد بالا و رمز میخواد خلاصه با کمک خواهرم رمزش یادم اومدم و الان اجرا شد و بالا اومده
الان چیکار کنم خیلی مترسم دلم میخواد خراب نشه چطور از سلامتش مطمئن بشم چیکار کنم
اطلاعتم هنوز هستن..
یکم کنده مشخصه مشکل داره ترو خدا کمک کنید درست بشه
*الان به usb3 وصله دارم یه فایل رو کپی میکنم با سرعت 200 کیلوبایت*<<<<<<بعد یه دفعه اوج گرفت تا 7 مگ...
![]()
Last edited by ali_phd71; 15-04-2015 at 18:43.
سلام
من هارد اکسترنال Western 2TB MyBook Essential دارم
من چون هارد سیستمم پر بود ، برنامه Adobe Captivate 7 رو تنظیم کردم که project cache رو از درایو اکسترنال استفاده کنه و بدون ایجاد پوشه ای فقط اسم درایو و انتخاب کردم
بعد فرداش ،اومدم تو تنظیمات clear cache رو زدم
الان دیدم یکسری از فایل هام پاک شده ،تا قبل از کلیر کش ،100 گیگ و خورده ای بیشتر هاردم خالی نبود اما الان شده 700 و خورده ای،یعنی 600 گیگ پاک شده
الان چک کردم ،خداروشکر اطلاعات خیلی خیلی مهم ام پاک نشده،
می خواستم بدونم میشه اطلاعات رو بازیابی کرد؟
یا حداقل فقط اسم فایل های پاک شده رو ببینم ؟
چون دقیقا نمیدونم چیا پاک شده؟
حداقل بدونم برام مهم بودن یا نه ؟
الان هم یکسری فولدر تو درایوم هست با این اسم ها 7056_2055983_tmp
8944_13724671_MVM_3
پسوندشون هم ،tmp
اینا برای چی ایجاد شدن؟
بعد توی بعضی از پوشه ها ،پوشه ای به اسم db ایجاد شده که داخلش فایلی به اسم already_in_use با پسوند lock ،این برای چیه؟ تاریخ ایجادش هم دقیقا همون روزی ه که clear cache کردم
الان خطری بقیه فایل هام و تهدید نمی کنه؟
ببخشید طولانی شد
ممنون میشم کمکم کنید
( وای خدای من ، الان باز دقت کردم ،تمام ، بازی هام پاک شده، call of duty ، assassins ، تمام سیمزهام ، mafia ، و ..........،بد بخت شدم)
Last edited by 1_zahra; 16-04-2015 at 11:05.
دوستان یه هارد اکسترنال دارم که سرعت کپیش رو سیستم رومیزیم نهایت تا 15 مگ میرفت با راهنمایی دوستان این تنظیمات رو انجام دادم سرعتش یه خورده بیشتر شده
منتها هنوز سرعتش خیلی کمه همین هارد رو به لپ تاپ وصل میکنم سرعت کپیش ثابت روی 70 مگ هست
با چند تا سیستم رو میزی امتحان کردم سرعتش پایینه همیشه
مشکل از چیه ؟
این گزینه زیاد به سرعت انتقال اطلاعات ربطی نداره مربوط به safe remove هست که به صورت safe باشه یا نه
در مورد این که سرعت انتقال اطلاعات کم است روی یک سیستم دیگه هم هارد تست شده؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هارد هم بزارید
Last edited by EXTREME; 16-04-2015 at 14:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)