تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 997 از 2403 اولاول ... 4978979479879939949959969979989991000100110071047109714971997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,961 به 9,970 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز سرعت 1 تا 8 ، شاتل 2 مگ محدود چقدره ؟

این روزا حوصله ای نمونده برای خوندن صفحات.

با توجه به اينكه از چه سروري دانلود ميكني از 120 تا 200 متغييره بعد ساعت 4 هم مثل روز ميشه تقريبا. اين وضعيت برا من كه خط 5 بودم وجود داشت از دوستاي شاتلي ديگه تو مراكز ديگم آمار بگير.

---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

ای بابا من همه چیز دارم میخوام برم شاتل مدرک هیچی دم دست ندارم دوستان کمک کنید یه جایی بگید من برم مدرک بگیرم اههههههه
    من 2 مگ و با كارت دانشجويي گرفته بودم. تلفن بزن 3211600 وصل شو واحد فروش. ميگه كدوم داخليو بايد بگيري كه به واحد فروش وصل شي. ازشون كامل بپرس. اما ميدونم كه سرعت بالا 128 كلا يجور مدارك ميخواد و فرقي بين مدارك سرويس 2 مگ و سرويس 256 وجود نداره!

2. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سرویس 2 مگ که اصلا سرعتش زیر 200 نمیاد اما آخه تو که نمیخوای 1 تا 8 صبح استفاده کنی میتونی سرویس 2 مگ اداریشو بخری که 5 گیگ ترافیک داره بجا 3 گیگ اما شبونش دیگه رایگان نیست. قیمتش همون 23900 تومنه. بقیه پولتم ترافیک اضافی بخری.

در باره این شرکتیم که گفتی من اسمشو نشنیدم تا حالا.
    اولا خیلی ممنون که سریعا جواب سوالای بنده رو میدید . دستت درد نکنه ، خیلی خیلی ممنون .

1 - تو گیلان که نمی تونیم از سرویس eco استفاده کنیم . پس فقط می مونه ART . حالا صفحه ی تعرفه های سرویس art نامحدود رو پیدا کردم ولی هر چی دنبال صفحه ی تعرفه های محدود تو سایت شاتل گشتم پیدا نکردم . می تونید لینک صفحشو اینجا بذاری .ممنون میشم .

2- این 2 مگی که شما میگید سرعت دانلودش زیر 200 نیست ، از ساعت 1 تا 8 صبح که دانلودش رایگانه سرعت به چند میرسه ؟

3- قیمت ترافیک 5 گیگ با این سرعتی که شما میگی خوبه ، اما به ازای هر مگ اضاف چقدر باید بپردازیم .

ممنون میشم جواب این سوالام رو هم بدی .

موفق و موید باشی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم مرکز 5 ام. تا ماه قبل 2 مگ شاتل داشتم خیلی عالی بود. الآن چند روزه که رفتم رو سرویس 128 شاتل. چون اصلا خونه نیستم و همش سر کارم . از 128 شم خیلی راضیم مشکلی ندارم باش.
    سوسمار جون تنها کسی که از مرکز 5 جوابمو داد تو بودی! قربون دستت الهی کروکودیل شی!
    راستی همان روزی که میروم تقاضا می دهم اندیشه ام را جمع کنند می توانم بروم شاتل درخواست کنم تا چند روزی جلو بیفتم؟ یا باید اول اندیشه کامل قطع شود بعد بروم شاتل درخواست بدهم؟
    به بچه هایی که مرکز 5 هستند هشدار مجدد می دهم اندیشه 5 زیادی شلوغ شده وارد نشوید!

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اولا خیلی ممنون که سریعا جواب سوالای بنده رو میدید . دستت درد نکنه ، خیلی خیلی ممنون .

1 - تو گیلان که نمی تونیم از سرویس eco استفاده کنیم . پس فقط می مونه ART . حالا صفحه ی تعرفه های سرویس art نامحدود رو پیدا کردم ولی هر چی دنبال صفحه ی تعرفه های محدود تو سایت شاتل گشتم پیدا نکردم . می تونید لینک صفحشو اینجا بذاری .ممنون میشم .

2- این 2 مگی که شما میگید سرعت دانلودش زیر 200 نیست ، از ساعت 1 تا 8 صبح که دانلودش رایگانه سرعت به چند میرسه ؟

3- قیمت ترافیک 5 گیگ با این سرعتی که شما میگی خوبه ، اما به ازای هر مگ اضاف چقدر باید بپردازیم .

ممنون میشم جواب این سوالام رو هم بدی .

موفق و موید باشی .
    كي بت گفته كه سرويس eco تو رشت نميشه استفاده كرد؟!!!!!!! سرويس 2 ecoست ديگه !!!! من الآ سرويس 128 eco دارم!!! دوستامم جز 5 6 نفر بقيه همه eco دارن! چون art بيشتر بدرد كسايي ميخوره كه فقط دانلود ميكنن.

قيمت ترافيك اضافه هم زير قيمت هاي eco هست. اما چون سرويس 2 مگ و 1 مگ ECO مخصوص رشته قيمتش تو ليست نيست. 1 مگ 21 تومنه 2 مگ 24 تومن. شبانه 1 تا 8 صبح رايگان. 1مگ 2 مگ eco office هم كه تو ليست قيمت ها هست قيمتش همينه اما ترافيكش بجا 3 گيگ 5 گيگه اما ديگه 1 تا 8 صبح رايگان نيست.

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

سوسمار جون تنها کسی که از مرکز 5 جوابمو داد تو بودی! قربون دستت الهی کروکودیل شی!
    راستی همان روزی که میروم تقاضا می دهم اندیشه ام را جمع کنند می توانم بروم شاتل درخواست کنم تا چند روزی جلو بیفتم؟ یا باید اول اندیشه کامل قطع شود بعد بروم شاتل درخواست بدهم؟
    به بچه هایی که مرکز 5 هستند هشدار مجدد می دهم اندیشه 5 زیادی شلوغ شده وارد نشوید!
    اينجا كلي مركز 5 اي داشتيم تو فروم نميدونم چرا ديگه هيچ كدومشون سر نميزنن به فروم!!!! آره چرا نشه زود ترم ميتوني بري. مداركتو ميدي ثبت نامت تكميل ميشه كارتم زود تر راه ميوفته اما تو قسمت رانژه شدن يكم بشتر زمان ميبره چون كلا مركز 5 شلوغه!

6. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سرويس 2 ecoست ديگه !!!! من الآ سرويس 128 eco دارم!!! دوستامم جز 5 6 نفر بقيه همه eco دارن! چون art بيشتر بدرد كسايي ميخوره كه فقط دانلود ميكنن.

قيمت ترافيك اضافه هم زير قيمت هاي eco هست. اما چون سرويس 2 مگ و 1 مگ ECO مخصوص رشته قيمتش تو ليست نيست. 1 مگ 21 تومنه 2 مگ 24 تومن. شبانه 1 تا 8 صبح رايگان. 1مگ 2 مگ eco office هم كه تو ليست قيمت ها هست قيمتش همينه اما ترافيكش بجا 3 گيگ 5 گيگه اما ديگه 1 تا 8 صبح رايگان نيست.
    جریان اینکه اگر زیاد دانلود کُنیم شاتل سرعت رو کم میکُنه چیه ؟
    شبها قطعی نداره ؟
    آدرس شاتل رو میذاری ؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان شاتلی برا شما هم شبا ساعت 1 که میشه کلا هیچ سایتی تا صبح باز نمیشه یا اگه باز بشه با 100 بار ریفرشو ... ؟
    .
    چند هفتست افتضاء شده !!
    .
    .
    تنها کاری که از یک به بعد میشه کرد دانلود با سرعت مزخرف اونم فقط از بعضی سایت هاست

9. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان شاتلی برا شما هم شبا ساعت 1 که میشه کلا هیچ سایتی تا صبح باز نمیشه یا اگه باز بشه با 100 بار ریفرشو ... ؟
    .
    چند هفتست افتضاء شده !!
    .
    .
    تنها کاری که از یک به بعد میشه کرد دانلود با سرعت مزخرف اونم فقط از بعضی سایت هاست
    soskmar ؟

تو که گفتی شاتل پایداره ،خواستی سرمو گول بمالونی؟

11. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

جریان اینکه اگر زیاد دانلود کُنیم شاتل سرعت رو کم میکُنه چیه ؟
    شبها قطعی نداره ؟
    آدرس شاتل رو میذاری ؟
    من چیزی نشنیدم اگه بچه ها چیزی میدونن بگن منم کنجکاو شدم. دوستای آرتی من که همچین بلایی سرشون نیومده. حد اقل تا الآن!
    روبه روی پاساژ گوهر. ساختمان کسری.

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

soskmar ؟

تو که گفتی شاتل پایداره ،خواستی سرمو گول بمالونی؟
    نه جون مهران ... تو که خودت پینگ منو داری هم جوخه ای برا من که خدا رو شکر مشکلی نداره. الان من تو زندگیم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که بتلفیلد 3 سریع تر بیاد

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

.
    چند هفتست افتضاء شده !!
    .
    .
    حاجی عکسشو نذار دلمون آتیش می گیره! روحش شاد...
    5 نبودی مگه؟ 5 که مشکلی نداره Viperm جون. منم پنجم که. تازه چند روزم هست امدم 128 اما اینجوری که میگی نی.
    Last edited by soosmar_asl; 25-07-2011 at 00:03.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حاجی عکسشو نذار دلمون آتیش می گیره! روحش شاد...
    5 نبودی مگه؟ 5 که مشکلی نداره Viperm جون. منم پنجم که. تازه چند روزم هست امدم 128 اما اینجوری که میگی نی.

sسوسمار جان 5 چیه ! 4 هستم
    +
    +
    واقعا افتضاحه سرعت وب گردی روز هم زیاد جالب نیست ! ( بگیر نگیر داره )
    +
    +
    اما 1 به بعد کلا همه ی سایت ها ارور تایم اوت اینا میدن
    +
    +
    به پشتیبانی میگم میگه ... در این لحظه مشکل شدید تایم اوت و ... از طرف شاتل وجود دارد و به زودی مرتفع میگردد !! با تشکر از صبوری شما
    +
    +
    3 هفتست صبر کردم دیگه تا هفته ی دیگه وضعیت ساعات رایگان این باشه با فحش پذیرایی میکنم ازشون

14. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

sسوسمار جان 5 چیه ! 4 هستم
    +
    +
    واقعا افتضاحه سرعت وب گردی روز هم زیاد جالب نیست ! ( بگیر نگیر داره )
    +
    +
    اما 1 به بعد کلا همه ی سایت ها ارور تایم اوت اینا میدن
    +
    +
    به پشتیبانی میگم میگه ... در این لحظه مشکل شدید تایم اوت و ... از طرف شاتل وجود دارد و به زودی مرتفع میگردد !! با تشکر از صبوری شما
    +
    +
    3 هفتست صبر کردم دیگه تا هفته ی دیگه وضعیت ساعات رایگان این باشه با فحش پذیرایی میکنم ازشون

بيا مركز 5 خونه بگير هنوز 128 داري Viperm جون؟
    Last edited by soosmar_asl; 25-07-2011 at 10:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •