سلام
اگر هارد پرتابل (بدون آداپتور) بخواين من در پست زير به طور كامل توضيح دادم .
ضمنا بهتره كه 1 ترابايت رو بخريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگر هارد پرتابل (بدون آداپتور) بخواين من در پست زير به طور كامل توضيح دادم .
ضمنا بهتره كه 1 ترابايت رو بخريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز من فقط اینومتوجه نشدم...
الان همه دستگاه ها روشون 3.55 هست؟ اگر ورزن بالاتر بود مثلا 4(اگه باشه) میشه دانگرید کرد به 3.55؟
چرا بازیهای جدید اجرا نمیشه؟ دلیل خاصی داره؟
با لایو مشکل نداره؟
و هههههههههککککککک این کتسول آیا نیاز به سخت افزار خاصی هم داره یا فقط نرم افزاری انجام میشه
سپاس
سلام از هک3.7خبری نیست نه؟
در ظمن کنسولی که با 3.55هک شده فعلا همه ی بازی هارو اجرا میکنه؟اگه نه کدوم ها اجرا نمیشه؟
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
نه بابا تا3.7هم اومده ممکنه روش 3.55نباشه نه فعلا که خبری نیست ولی شاید3.7هک شد.....
منم یخورده خودم رو این سوال دارم...احتمالا توشون یه آپدیت هست که به3.55به بالا آپدیت میکنه...خودمم دقیق نمیدونم ببخشید...
اگه کپی خور بشی باید کلا لایو بازی کردنو ببوسی بزاری کنار.............................
این قسمت آخر رو نفهمیدم منظورتون چی بود.....
سلام
الان فریمور های بالاتر از 3.55 ه-ک نشدن ...
الان آخرین فریمور 3.70 هست، که برای live بازی کردن باید 3.70 ه-ک بشه (البته اگه فیلاً فریمور بالاتر نیاد)
سونی واسه اینکه کار هکر ها رو سخت کنه و نزاره که بیشترین کپی بازی کنن..........
هر چند وقت یک بار یه فریمور بیرون میده وبازی های جدیدشو روی اون قابل اجرا میکنه ...............
واسه همین ممکنه مثلاً بازی modern warfae 3 روی فریمور 3.75 بیاد ..................
اونوقت چون فریمور دستگاه ما 3.55 نمیتونیم این بازی رو اجرا کنیم ..............
در مورد دانگرید هم بگم که در کشور های خارجی یکی فریمور 3.70 رو به 3.55 دانگرید کرده
اما نیاز به یه کیت داره که همنوز داخل ایران نیومده .....................
این روش هم میگن دردسر داره باید ps3 رو باز کنی و از این بدبختی ها مثل cfw 3.55 نیست ........
Last edited by HO3IN-Life; 03-09-2011 at 16:36.
خیلی ممنون فقط اینکه مثلا میشه یه هارد اجرا نشه؟منخودم یه هاردusb2دارم و نمیخوام زیاد خرج کنم مشکلی پیش نیاد؟
نه فقط میگن خارج از کشور یه خبراییه ...
اینا هم اعصابمون رو خورد کردن حالا تا 3.70 -- شه 3.72 هم میاد دیگه psn بی psn ............
فکر کنم fear 3 رو اجرا نمیکنه ........
از بازی هایی هم که یکم قدیمی ترند dirt 3 و portal 2 رو اجرا نمیکنه ......
البته من داخل یه سایت دیدم زده بود این دو بازی هم اجرا میشه !!!!!!
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
نه بابا من خودم دارم از یه هارد IDE با مبدل USB 2 استفاده میکنم خیلی هم عالیه...........
فقط اگه هاردت USB 3 باشه دیگه نیز به یک هاب آدابتور دار داری .............
اگر هاردتون usb2 هست مشکلی نداره فقط باید فرمتش fat32 باشه . بازیهایی که حجمشون بیشتر از 4 گیگ هست باید split بشن اما در هنگام کپی در هارد داخلی ps3 توسط برنامه مولتیمن به طور خودکار join میشن .
سلام
میخواستم بدونم کدوم یکی از این 2 تا بازی ارزش خرید رو بیشتر داره ؟؟
L.A.NOIRE و SOCOM 4
كسي نيست جواب بده؟
خوب اين عدد كجا است اطلاع بيشتري نداريهارد هم USB2 هست
اين split همونه كه حجماشو بايد تبديل كني به چند تيكه برنامه اي داره اسمش چيه ؟![]()
یکی بیاد فوری (در حد مرگ) این ofw 3.55 سونیو واسم بزاره
در ضمن از یه سایت با پدر مادر باشه نمیخوام یعد نصب یه جا 3.55 بنویسه 3.7
و در ضمن تر پست اول تاپبک هــــک ps3..
ofw 3.55 حذف شده...لطف کنین از اونجا کپی نکنین
کلا tnx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)