تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 997 از 3195 اولاول ... 4978979479879939949959969979989991000100110071047109714971997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,961 به 9,970 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جان ؟
    کجا 40 میگیرن ؟
    من تهران نیستم
    ولی تهران 8 تومان میگیرن برای up کردن ixtreme
    40 تومان ؟؟؟
    اره تازه من اشناشونم می گن خورد خورد میگیری...گفتم زرشک من کنسول خریدم عشق و حال کنم.
    صفایی کنم نه اینکه دغدغه ..و تشنج فکریم هی به این باشه که خدا نکنه باز اپدیت بخواد ..)
    باز اون کنسول elite خدارو شکر فول بود و باز کرد بازی های جدیدو ...
    ولی این دست دومیه که خریدم ...15 تومن واسه تعمیر لنزش ...10 تومن واسه تعمیر دربش..
    که البته به گردن صاحب قبلیشه..
    35 تومن هم دادم اپدیتش کنن. واسه همین قصد کردم بازی مثل ps3 اورجینالشو بخرم تا
    مشکلی از این بابت نداشته باشم.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

فکر کنم منظور منو متوجه نشدی وقتی کنسول رو روشن میکنم هیچ پیامی مبنی بر تایید update ظاهر نمیشه؟
    آخر چه جوری داشبورد رو با فلش آپدیت کنم؟
    دوست عزیز
    منم نظورم همین بود که روش این کار همینیه که گقتی
    حالا اگه up نمیشه حتما یا فایلت مشکل داره یا مراحل کارت

چون خودم بالای 11 تا کنسول رو همین طوری up کردم

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب بزارید من حرفهارو تصحیح کنم :
    • بازیهای Wave 4 فقط روی درایورهای دارای iXtreme 1.61 اجرا می شوند در غیر این صورت فقط روی 1.6 با active.iso کار می کنند و روی هیچ FW دیگه کار نمی کنند مگر روی دستگاه کسانی که درایوشون Hitachi 1.51 باشه .
    • Active.iso یه برنامه ای که با اجرا کردنش روی iXtreme 1.6 باعث میشه که چک کردن پارتیشن بازیها صفر بشه یعنی چک نکنه و بازیو اجرا کنه. فقط روی 1.6 به بالا.
    • برنامه iXtreme فقط Firmware درایور دستگاتونو کپی خور میکنه نه خود دستگاه + اینکه باعث میشه بازی هایی که Stealth Patch دارند فقط اجرا بشن و بازی هایی که خطر لو رفتن شما در Live! هست اجرا نشند همین. اگر اصلا اهل Live نباشید می تونید فقط Xtreme نصب کنید و این دردسر های ارتقا دادنو نداشته باشید. iXtreme فقط از اجرا شدن بازی های خطرناک جلوگیری می کنه همین ! هر وقت پارتیشن جدید به بازی ها اضافه می شن برای اینکه FW نمی دونه و فکر می کنه بازی خرابه نمی زاره Boot بشه که شما مجبورید و صبر کنید که نسخه جدیدش بیاد.
    • کسایی که Lite-On دارند باید برای 1.7 صبر کنند چون خبری از 1.61 برای اونا نیست چون FW قابل شناسایی اند توسط مایکروسافت.
    • 40 تومان برای آپدیت کردن؟؟؟؟ اینجا به قول پیمان 8 تومان می گیرن ( البته تو اصفهان ) کار خیلی آسونیه. دفعه آخر خودم آپدیتش کردم.

4. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب منم بن شدم ! بازگشت همه به سوي اوست : دي
    عزیزم دیدی گفتم اصلاً سمت آنلاین شدن نرو که ارزشش رو نداره !

بابا من از Test Connection متوجه شدم بن شدم ! اصلا فكر نميكردم ازين راه هم هارد رو از دست بدم ! خيلي حالم گرفته شد ! از بن شدن ناراحت نيستم ! قسمت بود برم يه جاسپر بگيرم ! : دي
    ماشالله شما که مایه داری و 4 تا 4 تا کنسول میخری ) یه PS3 هم بگیر دیگه

خوب حداقل هاردتو در می آوردی مرد مومن !!!! منم حتما بن شدم اما وصل نمی شم. به اندازه کافی Live زدم دیگه !
    Dashboard جدید MS امکان Send یکسری اطلاعات ورژنی و Certificat رو دراه که هیچ کس از این قضیه خبر نداشته.
    آقا یعنی اگه کسی دشبوردش رو آپدیت نکنه با همون سیستم Full Stealth قدیمی مشکلی براش پیش نمیاد ؟

به نظرم با این تفاسیر هر موقع iXtreme جدید میریزید ، کنسول رو آپدیت نکنید مگر اینکه iXtreme هم جدیدش بیاد . یه چیزی تو مایه های داستان خودم و کسپرسکی ، تا موقعی که کلید جدیدش رو پیدا نکنم آپدیت نمیکنم ، چون آپدیت کنم احتمال بلاک شدنم زیاده ، ولی صبر میکنم تا کلید جدیدش بیاد بعد آپدیت میکنم و بدین ترتیب زندگی ادامه دارد .

راستی ، انقدر به این پدر آمرزیده بیل گیتس و مایکروسافت بدوبیراه نثار نکنید . اون بنده خدا میخواست از این کارا بکنه که میزد هارد لپتاپ و کامپیوترمون رو میترکوند . بدبخت شده چوب 2 سر **ی !! هم ملت بهش گیر میدن هم بازی سازها ! خدا رو خوش نمیاد ، این آدم زحمت ها کشیده برا این دنیا
    باید گیر داد به اون آقا که زده این مملکت رو این شکلی کرده . که انقدر اعتبار داریم یه گوگل تولبار هم نمیزارن دانلود کنیم !! و کاری کرده که برای یه بازی اصل خریدن مجبور بشیم فرش خونه و طلاهای زن و بچه مون رو بفروشیم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان اگه 1.6 نبودی که wave 3 ها رو نمیتونستی اجرا کنی
    فکر کنم بازی های wave 4 که گرفتی patch شده به wave 3 هستن
    قربون شکلت آره میدونم ولی من فکر میکنم واسه من 1.51 ریخته نه 1.6 !!

خب 1.51 هم با Wave 3 سازگاری داره دیگه
    دوست عزیز
    منم نظورم همین بود که روش این کار همینیه که گقتی
    حالا اگه up نمیشه حتما یا فایلت مشکل داره یا مراحل کارت

چون خودم بالای 11 تا کنسول رو همین طوری up کردم
    پدرام جان این دوستمون که نمیتونه UPDATE کنه از لینکی که خودت تو صفحه ی قبل گذاشتی استفاده کرده یا از فایل UPDATE

استخراج شده در داخل بازی های Wave 4 ؟؟؟

چون منم همین مشکل رو دارم .یعنی فایل UPDATE داخل بازی ها رو توسط PC توی یه Flash ریختم ولی فایده ای نداشت.
    خوب بزارید من حرفهارو تصحیح کنم :
    • بازیهای Wave 4 فقط روی درایورهای دارای iXtreme 1.61 اجرا می شوند در غیر این صورت فقط روی 1.6 با active.iso کار می کنند و روی هیچ FW دیگه کار نمی کنند مگر روی دستگاه کسانی که درایوشون Hitachi 1.51 باشه .
    • Active.iso یه برنامه ای که با اجرا کردنش روی iXtreme 1.6 باعث میشه که چک کردن پارتیشن بازیها صفر بشه یعنی چک نکنه و بازیو اجرا کنه. فقط روی 1.6 به بالا.
    • برنامه iXtreme فقط Firmware درایور دستگاتونو کپی خور میکنه نه خود دستگاه + اینکه باعث میشه بازی هایی که Stealth Patch دارند فقط اجرا بشن و بازی هایی که خطر لو رفتن شما در Live! هست اجرا نشند همین. اگر اصلا اهل Live نباشید می تونید فقط Xtreme نصب کنید و این دردسر های ارتقا دادنو نداشته باشید. iXtreme فقط از اجرا شدن بازی های خطرناک جلوگیری می کنه همین ! هر وقت پارتیشن جدید به بازی ها اضافه می شن برای اینکه FW نمی دونه و فکر می کنه بازی خرابه نمی زاره Boot بشه که شما مجبورید و صبر کنید که نسخه جدیدش بیاد.
    • کسایی که Lite-On دارند باید برای 1.7 صبر کنند چون خبری از 1.61 برای اونا نیست چون FW قابل شناسایی اند توسط مایکروسافت.
    • 40 تومان برای آپدیت کردن؟؟؟؟ اینجا به قول پیمان 8 تومان می گیرن ( البته تو اصفهان ) کار خیلی آسونیه. دفعه آخر خودم آپدیتش کردم.
    ربطی به نوع درایو نداره !! هر درایوی که 1.51 داشته باشه میتونه بازی رو اجرا کنه.
    Last edited by SamGun; 13-11-2009 at 15:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا من که نفهمیدم چی شد .
    من تا حالا 1 بار هم به لایو وصل نشدم
    وقتی COD:MW2 رو میذارم مینویسه : can not read media
    الآن من چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا من که نفهمیدم چی شد .
    من تا حالا 1 بار هم به لایو وصل نشدم
    وقتی COD:MW2 رو میذارم مینویسه : can not read media
    الآن من چیکار کنم ؟
    شما باید با activate.iso بازی رو اجرا کنید.

این پیغام ربطی به BAN شدن یا وصل شدن به LIVE نداره.

اینجا پیمان جان کامل توضیح داده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما یا باید درایوتون رو UP کنید به iXtreme 1.61 یا باید این DVD ای که درست میکنید بازی هارو اجرا کنید.

البته UP کردن به 1.61 توصیه نمیشه چون 1.7 در راهه.

9. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

سلام دوستان!شنیدم موج جدیده بن لایو آغاز شده بود...هنوز تمام نشده؟می خوام برای اولین بار به لایو وصل شم.
    help خواهشا.
    مرسی
    سپهر

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ربطی به نوع درایو نداره !! هر درایوی که 1.51 داشته باشه میتونه بازی رو اجرا کنه.
    به هیچ وجه . من خودم درایوم Benq 1.51 بود اجرا نمی کرد. تو این هفته هم اینقدر 1.51 برام آوردن که می گفتند اجرا نمی شه که براشون آپدیت کردیم . تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هم یه سری بزن بد نیست.
    سلام دوستان!شنیدم موج جدیده بن لایو آغاز شده بود...هنوز تمام نشده؟می خوام برای اولین بار به لایو وصل شم.
    help خواهشا.
    مرسی
    سپهر
    وصل نشید تا iXtreme 1.7 بیاد .

12. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به هیچ وجه . من خودم درایوم Benq 1.51 بود اجرا نمی کرد. تو این هفته هم اینقدر 1.51 برام آوردن که می گفتند اجرا نمی شه که براشون آپدیت کردیم . تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هم یه سری بزن بد نیست.

وصل نشید تا iXtreme 1.7 بیاد .
    واسه من BenQ 1.51 هست اجرا میشه !!

بعدش هم خود Xbox Scene این مطلب رو گفته که iXtreme 1.51 قادر به اجرای اون هست.

پس چطور میگفتن برای اجرای Wave 4 یا باید درایو downgrade بشه به 1.51 یا باید با activate.iso کار کرد ؟؟!!
    40 تومان برای آپدیت کردن؟؟؟؟ اینجا به قول پیمان 8 تومان می گیرن ( البته تو اصفهان ) کار خیلی آسونیه. دفعه آخر خودم آپدیتش کردم.
    تو این هفته هم اینقدر 1.51 برام آوردن که می گفتند اجرا نمی شه که براشون آپدیت کردیم

شما واسه خودت رو میدی کس دیگه بعد ماله دیگران رو UP میکنی !!؟؟

جالبه !!
    Last edited by SamGun; 13-11-2009 at 20:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •