باورتون نمیشه برا این ایام برداتشم Rainbow 6 Seige را گرفتم که آنلاین حال کنم ولی از بس وضع نت خرابه اصلا نشده ی دست راحت بازی کنم خیلی نوسان داره
مخصوصا تو بعضی از ساعت ها که باید حتما ی بار ریبوت کنی تا بلکه تغییر ip بدی و نت مقداری بهتر بشه!!!
باورتون نمیشه برا این ایام برداتشم Rainbow 6 Seige را گرفتم که آنلاین حال کنم ولی از بس وضع نت خرابه اصلا نشده ی دست راحت بازی کنم خیلی نوسان داره
مخصوصا تو بعضی از ساعت ها که باید حتما ی بار ریبوت کنی تا بلکه تغییر ip بدی و نت مقداری بهتر بشه!!!
Last edited by MeHrDaD-91; 29-03-2018 at 00:22.
دقیقا ! منم بعضی وقتا مجبورم ریست کنم تا ip عوض بشه و سرعت بهتر بشه !
افتضاح ، اخه این چه وضعیه حال بهم زنیه دیگه![]()
درود. در سامانه ۱۹۵ ثبت شکایت کنید بلکه به نتیجه برسیم.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
خانه از پایه ویران هست
اکثر کاربر ها این کار ها را کردن ولی فایده نداره
دوستان به هیج وجه سرویس شبانه رایگان شاتل نگیرین. 10 هزار تومن میگیرن بابتش ولی کافیه یه چند روز دانلود بالا داشته باشین (در حد چند گیگ)، اونوفت برای حداقل یک هفته سرعتتون بسیار محدود میشه. تست سرعت گرفتم خودتون ببینید. یه اشتباهی کردم شبانه رایگان یک ساله خریدم الان شش ماه میگذره هرشب از ساعت یک تا سه سرعتم به نزدیک صفر میرسه. حتی دانلودم آوردم پایین تا ببینم چطوری میشه. مثلا چند شب در حد دو گیگ دانلود میکردم بازم محدود شدم
![]()
فایده نداره این شرکتا سیبیلشون رو همیشه چرب میکنن اونی هم که میبینی ظاهریه...
واقعا هم از پایه ویران است ، البته این روزا تمام بشه درست میشه ولی چرا این طور هدیه میده که سرویسها خراب بشه...
درود. راهی هست که لینک بالای دو گیگ رو بشه رو آپلود سنتر شاتل انتقال داد؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
باید فایل را SPLT کنیددنبال سایتی بگردید که قابلیت SPLT داشته باشه مثل تیزفایل یا اینکه VPS استفاده کنید
![]()
خوب مثل اینکه شکایت در سامانه 195 برای بنده به نتیجه رسید، اون هم کمتر از 24 ساعت از ثبت شکایت.
وضعیت به هنگام ثبت شکایت ( البته بدتر از این هم میشد )
و این هم وضعیت خط بنده پس کمتر از 24 ساعت !
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)