lolking.net![]()
lolking.net![]()
ممنون از شما لطف کردین![]()
دوستان این حرکتی که یاسو تو صفحه لاگین میکنه شما رو یه جورایی یاد حیف نون نمیندازه؟
قضیه این prepaid card چیه؟ اگه بخریم rp میگیریم؟![]()
آآآآآآآره دیگگه
وقتی خریدیش بهت یه کد میده و وقتی اون کد رو تو store وارد کنی بهت rp میده
ولی به درد تو نمیخوره!
fps من تو بازی همیشه رو 60 بود و من مشکلی نداشتم ولی دو تا بازی آخرم چه دیروز چه امرزو نوسان گرفته بخصوص وقتی همه چمپ ها با هم می شن تا 4 و 5 هم می یاد و من تنظیمات ویدو رو ریستور کردم! بهتر شد اما الان fps بالا 30 نمیره می خواستم بدونم چه کارهایی برا بالا رفتن fps باید انجام بدم درایور گرافیک هم آپدیت هست
بعضی لحظات بازی اینقدر اف پی اس افت می کنه که نمی تونستم بازی کنم و بازی فریز می شد
سلام دوست عزیز
گرافیک رو بیار پایین تا مصرف گرافیک و اینترنت بیاد پایین البته دلیل اصلیش اینترنت هست فکر کنم پینگت زیاد خوب نباشه
فکرشو بکنید آخرای بازی داری فارم میکنی یهو lee sin و jayce از یه طرف با tristana از طرف دیگه زارت از تو جنگل می پرن بیرون رو سر آدم ... lee sin و tris پشت سر هم ulti زدن پشت بندش هم jayce پرتابم کرد ... یعنی سه بار پشت سر هم عین توپ فوتبال شوت شدم بعد مردم. دیگران هم مردن هااا ولی از خنده
دوستان یه مشکلی تو بازی دارم، بعد از 4 دقیقه بازی attemp to reconnect میده
و حتماً باید pppoe رو disconnect و reconnect کنم تا lol وصل بشه و دوباره بعد از 4 دقیقه قطع میشه،
اینترنت: مخابرات 1 مگ (خوزستان)
چه مسخره،حداکثر 300 تا addlist میتونی داشته باشی.امروز رفتم 1 هم وطنه عزیزه دیگه رو add کنم که پیغام داد 300 تا addlist شما ظرفیتش تکمیله واسه همین تمام addlist های خارجی رو پاکیدم،الان فقط 281 تا addlist ایرانی دارم ،19 تا دیگه ظرفیت پر میشه چه مسخره![]()
Last edited by pancha73; 19-12-2013 at 22:27.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)