صبانت تا 25% حجم شما حجم آپلود رایگان محاسبه می کنه بعد از 25% دیگه از حجم کلی کم می شه
صبانت تا 25% حجم شما حجم آپلود رایگان محاسبه می کنه بعد از 25% دیگه از حجم کلی کم می شه
چه بد.![]()
اتفاقا به نظر من سیاست خوبیه چون اگر نامحدود باشه خوب مسلما سواستفاده زیاد می شه خیلی ها که کارشون آپلود هست 24 ساعت مشغول آپلود می شن از طرفی شما وقتی دانلود می کنید تعداد درخواست ارسال می کنید برای مبدا فایل که این درخواست ها (که 95 درصد مواقع از نوع GET هستند) جزو آپلود محسوب می شه و 25% کاملا کافی هم هست البته این قانون 25% از طرف سازمان تنظیم مقررات وضع شده
حداقل در ترافیک رایگان شبانه کلا آپلودش رایگان بود خوب بود.![]()
آهان شما منظورتون ترافیک شبانه هست؟ توی شبانه فکر می کنم کاملا رایگان باشه چون دلیلی نداره بخوان کم کنن از خداشون هم هست که مردم به جای دانلود آپلود کنن اما این رو سوال کنید اما منطقا نباید محسوب شه
تعریف ترافیک شبکه: به مجموع داده های ارسالی و دریافتی؛ ترافیک شبکه گفته می شود (نقطه سرخط)
وقتی نوشته ترافیک رایگان، این دیگه چه استدلالی بود!؟
سلام دوستان
-دوستان بیشترین سرعتی که صبانت میده چقد هستش؟
-سرعت تایم رایگان رو هم لطف کنید..
.دوستان مشهدی اگه جواب بدن ممنون میشم +منطقه مخابراتی
-.
ببنید آن تعریف علمی اما در سیستم ترافیک آپلود و دریافت جدا حساب می شوند!
مثل پارس آنلاین که داشتم قبلا.آپلود رایگانش کل 2 گیگ بود بد تمام میشد از ترافیک دریافتیم کم میکرد.
شاتل که کلا شب و روز آپلود رایگانه :/![]()
جدی بابا ایول،خیلی عالیه،مگه چه اکانتی گرفتی؟من که دهنم صاف شده نمیدونم چه کنم هر شب سرعت میشه 50 کیلو،با اینکه رو 4مگ واسم بستنش !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)