تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 996 از 1211 اولاول ... 4968969469869929939949959969979989991000100610461096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,951 به 9,960 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كيفيت تصوير يا همون رزوليشن رو ببر بالا سرعت بازي مياد پايين
    كارت گرافيكت چيه ؟

2. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Unknownlive2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام.
    با توجه به اینکه من تا به حال PES را به روز نکردم چند وقتی پیش رفتم انلاین بازی کنم گفت نسخه ای که داری قدیمیه و باید پچ ظاهرا 1.3 بود گفت دانلود کنی خوب دانلود کردم بعد خواستم نصب کنم پیغام Unable داد و این جور که مطلع شدم باید پچ های قبلی را هم نصب می کردم بهم گفتم برو تو System Setting و قسمت دانلود رفتم و دانلود کردم اما وقتی خودش می خواد دانلودی هارا نصب کنه پیغام interup می ده و باز هم نمیشه بارها هم تکرار کردم اخه من چه کنم !!! لطفا کمکم کنید کسی هست همه پچ ها را از اول بزاره من به ترتیب نصب کنم ظاهرا این نسخه بازی من ورژنش زیر صفره !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان بین این همه پچی که وجود داره به نظر شما بهترین و کاملترین پچی که وجود داره رو میشه معرفی کنید

لطفا جواب بدهید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

بی زحمت یکی یه ترکیب توپ برای باسلونا قرار بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا ميشه اين اپشن فايل رو برای دانلود بزارين تو سایت
    4shared.com
    یا سایتهای دیگه که بی دردسر بشه دانلودش کرد
    همون اپشن فایلی که دستکاری کردین وبازی pes 2010 رو سختر کردین
    خواهش می کنم زودتر جوابمو بدین

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام.
    با توجه به اینکه من تا به حال PES را به روز نکردم چند وقتی پیش رفتم انلاین بازی کنم گفت نسخه ای که داری قدیمیه و باید پچ ظاهرا 1.3 بود گفت دانلود کنی خوب دانلود کردم بعد خواستم نصب کنم پیغام Unable داد و این جور که مطلع شدم باید پچ های قبلی را هم نصب می کردم بهم گفتم برو تو System Setting و قسمت دانلود رفتم و دانلود کردم اما وقتی خودش می خواد دانلودی هارا نصب کنه پیغام interup می ده و باز هم نمیشه بارها هم تکرار کردم اخه من چه کنم !!! لطفا کمکم کنید کسی هست همه پچ ها را از اول بزاره من به ترتیب نصب کنم ظاهرا این نسخه بازی من ورژنش زیر صفره !!!
    دوست عزیز برای آنلاین بازی کردن شما باید بازیت اولا آپدیت باشه برای این کار کافیه آخرین آپدیت موجود که فعلا 1.03 هست رو نصب کنی نه همه پچها رو... دوما شما باید سرعت نت مناسبی داشته باشی 1 مگ به بالا با 512 هم امیدی نیست که پینگ خوبی داشته باشی. من با 2009 امتحان کردم جواب نداد. و از همه مهمتر اصلا برای ورود به لابی باید سریالی که بازیت رو باهاش نصب کردی اورجینال باشه البته حتی اگه اورجینال هم نباشه قبل ورود به لابی می تونی یه سریال اورجینال وارد کنی برای دسترسی به سریال اورجینال حتما باید پکیج اورجینال این بازی رو خرید کنی فکر نکنم نمایندگی خاصی باشه. به هر حال شما وقتی توی ایران زندگی می کنی فکر آنلاین بازی کردن با روش طبیعی رو باس فراموش کنی. چون مطمئنا یه جا گیر خواهی کرد یا سرعت نت کمه یا پکیج اورجینال نمیشه تهیه کرد یا IP شما میره تو لیست سیاه یا اصلا نمی تونی ریجیونت رو ایران انتخاب کنی. چون اصلا توی سایت کونامی نمی تونی مشخص کنی که از ایران هستی چون ایران اصلا توی اون لیست کامل وجود نداره. ما قبلا زیاد خودمون رو کشتیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم ولی ظاهرا نمیشه یا حداقل فوق العاده سخت هست

بی زحمت یکی یه ترکیب توپ برای باسلونا قرار بده.

با سلام
    كسي آپشن فايل يا پچي داره كه فقط نقل و انتقالات توش درست شده باشه
    اگه دارين ممنون ميشم
    توی صفحه 900 پست 9000 یه فایل dt0f هست اون رو دانلود کنی به روز میشه البته باید توی این مسیر کپی کنی بعد دانلود
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز برای آنلاین بازی کردن شما باید بازیت اولا آپدیت باشه برای این کار کافیه آخرین آپدیت موجود که فعلا 1.03 هست رو نصب کنی نه همه پچها رو... دوما شما باید سرعت نت مناسبی داشته باشی 1 مگ به بالا با 512 هم امیدی نیست که پینگ خوبی داشته باشی. من با 2009 امتحان کردم جواب نداد. و از همه مهمتر اصلا برای ورود به لابی باید سریالی که بازیت رو باهاش نصب کردی اورجینال باشه البته حتی اگه اورجینال هم نباشه قبل ورود به لابی می تونی یه سریال اورجینال وارد کنی برای دسترسی به سریال اورجینال حتما باید پکیج اورجینال این بازی رو خرید کنی فکر نکنم نمایندگی خاصی باشه. به هر حال شما وقتی توی ایران زندگی می کنی فکر آنلاین بازی کردن با روش طبیعی رو باس فراموش کنی. چون مطمئنا یه جا گیر خواهی کرد یا سرعت نت کمه یا پکیج اورجینال نمیشه تهیه کرد یا IP شما میره تو لیست سیاه یا اصلا نمی تونی ریجیونت رو ایران انتخاب کنی. چون اصلا توی سایت کونامی نمی تونی مشخص کنی که از ایران هستی چون ایران اصلا توی اون لیست کامل وجود نداره. ما قبلا زیاد خودمون رو کشتیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم ولی ظاهرا نمیشه یا حداقل فوق العاده سخت هست

توی صفحه 900 پست 9000 یه فایل dt0f هست اون رو دانلود کنی به روز میشه البته باید توی این مسیر کپی کنی بعد دانلود
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
    ميشه آدرس پست 900 كه گفتين رو برام بذارين

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

با سلام

اول اينكه اگه كسي map نرم افزار ggs يا همون game grafhic studio رو داره واسم بذاره؟

دوم اينكه من هر چي kitserver جديد و قديم نصب ميكنم بازم فايل setting.exe رو نميشناسه كسي هست كه كامل راهنماييم كنه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ميشه آدرس پست 900 كه گفتين رو برام بذارين

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

با سلام

اول اينكه اگه كسي map نرم افزار ggs يا همون game grafhic studio رو داره واسم بذاره؟

دوم اينكه من هر چي kitserver جديد و قديم نصب ميكنم بازم فايل setting.exe رو نميشناسه كسي هست كه كامل راهنماييم كنه؟
    آخرین پست این صفحه میشه پست 9000 ام:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

يه سوال داشتم اين بود وقتي بازي رو انجام ميدم و دوربين رو روي wide قرار ميدم سرعت و گرفيك بازي مثه اينكه قطع و وصل ميشه ميشه كمكم كنين
    Last edited by nahr_hr; 12-02-2010 at 18:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آخرین پست این صفحه میشه پست 9000 ام:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون دانلود كردم
    فقط اين فايل رو بايد تو my document پوشه konami بعد pes2010 پوشه اي ايجاد كنم و نامشو بزارم download و تو اون paste كنم درسته يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •