كيفيت تصوير يا همون رزوليشن رو ببر بالا سرعت بازي مياد پايين
كارت گرافيكت چيه ؟
كيفيت تصوير يا همون رزوليشن رو ببر بالا سرعت بازي مياد پايين
كارت گرافيكت چيه ؟
با سلام.
با توجه به اینکه من تا به حال PES را به روز نکردم چند وقتی پیش رفتم انلاین بازی کنم گفت نسخه ای که داری قدیمیه و باید پچ ظاهرا 1.3 بود گفت دانلود کنی خوب دانلود کردم بعد خواستم نصب کنم پیغام Unable داد و این جور که مطلع شدم باید پچ های قبلی را هم نصب می کردم بهم گفتم برو تو System Setting و قسمت دانلود رفتم و دانلود کردم اما وقتی خودش می خواد دانلودی هارا نصب کنه پیغام interup می ده و باز هم نمیشه بارها هم تکرار کردم اخه من چه کنم !!! لطفا کمکم کنید کسی هست همه پچ ها را از اول بزاره من به ترتیب نصب کنم ظاهرا این نسخه بازی من ورژنش زیر صفره !!!
سلام دوستان بین این همه پچی که وجود داره به نظر شما بهترین و کاملترین پچی که وجود داره رو میشه معرفی کنید
لطفا جواب بدهید
بی زحمت یکی یه ترکیب توپ برای باسلونا قرار بده.
اقا ميشه اين اپشن فايل رو برای دانلود بزارين تو سایت
4shared.com
یا سایتهای دیگه که بی دردسر بشه دانلودش کرد
همون اپشن فایلی که دستکاری کردین وبازی pes 2010 رو سختر کردین
خواهش می کنم زودتر جوابمو بدین
دوست عزیز برای آنلاین بازی کردن شما باید بازیت اولا آپدیت باشه برای این کار کافیه آخرین آپدیت موجود که فعلا 1.03 هست رو نصب کنی نه همه پچها رو... دوما شما باید سرعت نت مناسبی داشته باشی 1 مگ به بالا با 512 هم امیدی نیست که پینگ خوبی داشته باشی. من با 2009 امتحان کردم جواب نداد. و از همه مهمتر اصلا برای ورود به لابی باید سریالی که بازیت رو باهاش نصب کردی اورجینال باشه البته حتی اگه اورجینال هم نباشه قبل ورود به لابی می تونی یه سریال اورجینال وارد کنی برای دسترسی به سریال اورجینال حتما باید پکیج اورجینال این بازی رو خرید کنی فکر نکنم نمایندگی خاصی باشه. به هر حال شما وقتی توی ایران زندگی می کنی فکر آنلاین بازی کردن با روش طبیعی رو باس فراموش کنی. چون مطمئنا یه جا گیر خواهی کرد یا سرعت نت کمه یا پکیج اورجینال نمیشه تهیه کرد یا IP شما میره تو لیست سیاه یا اصلا نمی تونی ریجیونت رو ایران انتخاب کنی. چون اصلا توی سایت کونامی نمی تونی مشخص کنی که از ایران هستی چون ایران اصلا توی اون لیست کامل وجود نداره. ما قبلا زیاد خودمون رو کشتیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم ولی ظاهرا نمیشه یا حداقل فوق العاده سخت هست
توی صفحه 900 پست 9000 یه فایل dt0f هست اون رو دانلود کنی به روز میشه البته باید توی این مسیر کپی کنی بعد دانلود
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
ميشه آدرس پست 900 كه گفتين رو برام بذارين
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
با سلام
اول اينكه اگه كسي map نرم افزار ggs يا همون game grafhic studio رو داره واسم بذاره؟
دوم اينكه من هر چي kitserver جديد و قديم نصب ميكنم بازم فايل setting.exe رو نميشناسه كسي هست كه كامل راهنماييم كنه؟
آخرین پست این صفحه میشه پست 9000 ام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال داشتم اين بود وقتي بازي رو انجام ميدم و دوربين رو روي wide قرار ميدم سرعت و گرفيك بازي مثه اينكه قطع و وصل ميشه ميشه كمكم كنين
Last edited by nahr_hr; 12-02-2010 at 18:23.
ممنون دانلود كردم
فقط اين فايل رو بايد تو my document پوشه konami بعد pes2010 پوشه اي ايجاد كنم و نامشو بزارم download و تو اون paste كنم درسته يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)