اره تا چهار نفر میرن اونجا حتما تررر میزنه عین بقیشون![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اره تا چهار نفر میرن اونجا حتما تررر میزنه عین بقیشون![]()
اینم شکایت من از مخبررات و الان 4 روز هست مثلا دارن برررسی میکنن جون عمشون و جواب ندین یا بدین بعد از دوهفته شماره پیگیری رو میفرستم برا بررسی اون سایت اصلی و برام هم مهم نیست درست بشه یا نشه و یا از اینجا برم یا نرم مهم همون دهن سرویس کردنی هست که همه این بی پدرها یه عمره از ما سرویس کردن و پول ان تررنت چند برابر قیمت جهانی بده با سرعت افتضاح و پول هزار کوفت فیلت.رر شکن و لیچر و .... بده اخرش هم دهنت سرویسه و ما بدهکاره این بی شرفها
![]()
جالبه که قیمت هاشون روهم تغییر نمیدن!
این شکایت رو کجا مطرح کردین ماهم مطرح کنیم!یعنی چی آخه وقتی نمیتونی برا چی سرویس میدی؟
خیلی ظلمه که سرعتت نصف شه
دوستان دیگه ADSL نا محدود پرسرعت چی خوبه و شما تاییدش میکنین؟مثلا ماهی 40-50 تومن
سلام تو پست زیر توضیح دادم.
دوستان شما هم برید شکایت کنین و به این 2020 هم دائم مثل من زنگ بزنین و کچلشون کنین و یهو دیدین فردا کمتر از این هم کردن دیدن کسی چیزی نمیگه.
Last edited by nob2003; 10-11-2013 at 17:09.
نداریم![]()
الان مخابرات سکته زده ! 2 دقیقه یه بار تایم اوت میده قطع میشه سایتا وسط لود ارور میدن.
نداریم؟!!!مثلا 512 نا محدود آسیا تک 55 تومنه :|
تضمینی برای کیفیتش نیست!
دوستان من میخوام خط تلفن جدید ثبت نام کنم ؟ به نظرتون pcm باشه بهتره یا مسی
البته میدونم pcm رو هیچ شرکتی به جز مخابرات ساپورت نمی کنه اما چون میخوام فقط مخابرات بگیرم به نظرتون pcm برای سرعت بالاتر بهتر نیست ؟ مثلا وقتی خط مسی رو 10 مگ بسته میشه نویز زیاد میگیره
روی خطوط PCM سرویس داده نمیشه!مگر اینکه تبدیلش کنند به خط عادی.
به وسیله PCM حداقل 4 و حداکثر 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی می اندازند و در نتیجه باعث کاهش پهنای باند کانال انتقال میشه که این خودش محدودیت ایجاد میکنه!
روی خطوط PCM هم آسیاتک سرویس میده! البته بهتره بگم آسیاتک خط PCM را در صورت وجود امکان تبدیل به خط عادی میکند و سرویس می دهد.
خطوط فیبر نوری هم درصد سیگنال به نویز بهتری دارند و فقط آسیاتک در اکثر موارد روی فیبر نوری سرویس میده.
دوستان جهت تغییر خط PCM به خط معمولی شماره خط و نام صاحب خط را پیامک کنید.
Last edited by ahriman323; 11-11-2013 at 10:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)