همون پست بلاگچيو نمي خواد خودت اوكي كردي؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
درود
من تازه ثبت نام کردم دو روزی است تو ورد 9 ثبت نام کردم میخواستم بدونم کسی از بچه های اینجا تو ورد 9 شهری داره من عضو بشم از نظر فعالیت من در روز 20 ساعت تو نت هستم اگر کسی شهر نداره لطف کنید بگید چطور عضو یک شهر بشم تو ورد 9
ممنون پیشاپیش
درود برشما ای تازه کاردرود
من تازه ثبت نام کردم دو روزی است تو ورد 9 ثبت نام کردم میخواستم بدونم کسی از بچه های اینجا تو ورد 9 شهری داره من عضو بشم از نظر فعالیت من در روز 20 ساعت تو نت هستم اگر کسی شهر نداره لطف کنید بگید چطور عضو یک شهر بشم تو ورد 9
ممنون پیشاپیش
شوخی کردم
سلام
من آرش هستم.
یکم بگزه بیشتر با من آشنا میشی.
من یوزر اصلیم توی بازی jojok هست که خیلی کم توی ورلد 9 میام بیشتر توی ورلد 6 هستم.
خوب برای شهر:
ما شهری که فعلا اکثرمون توش هستیم اسمش:
Silversnake Fort
هست.
اولین شهر ما توی این بازی
cyrus
بود که بنا به دلایلی ولش کردیم چون با بیکفایتی بنا شده بود(ممد نیاد اینو ببینه
)
خوب اگه سوال دیگه ای بود من درخدمت هستم.
راستی لول 10 شدی بگو من تو رو به شهر دعوت کنم
شما روزی 4 ساعت میخوابی ؟
با من تماس بگیر : black_lord92
بروبکس شما هم ملحق بشین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به چي ملحق بشيم؟!بروبکس شما هم ملحق بشین
به همون تاپیکی که دارم
یاورو میگه کسی نمیدونه ورلد 10 کی میاد و فقط یه تعدادی که جزو تیم مدیریت باشن میدونن ولی نمیگن !
منم گفتم باشه بابا فهمیدم ... شما هم خیر سرتون میخواین بگین ورلد کی میاد ! نمیخواین نقشه گنج بدین که !![]()
فهميدم چي گفتين!! منتها نفميدم ملحق شدن يعني چي؟ يعني ما هم حرف هاي شما رو تكرار كنيم؟یاورو میگه کسی نمیدونه ورلد 10 کی میاد و فقط یه تعدادی که جزو تیم مدیریت باشن میدونن ولی نمیگن !
منم گفتم باشه بابا فهمیدم ... شما هم خیر سرتون میخواین بگین ورلد کی میاد ! نمیخواین نقشه گنج بدین که !![]()
مگه روم به دیوار میمونی ؟![]()
شوخی کردم حاجی ... من محمدم ، وقتی میگی شما انگار داری بهم فحش میدی![]()
شما هم بر زود اومدنش تکرار کنین تا اینا یکم به هوش بیان ... باخودشون میگن 9 تا ورلد هستش فعلا سرگرم باشن !
یکی دو نفر اعتراض کنیم ورلد 10 میاد
Last edited by Gam3r; 26-06-2009 at 22:03.
شما شما شما شما شما شما ..... زبونم میگیره
حاجی شما نگو بگو ممد
به قول خودش کونت محمد![]()
عجب آدم خوشخيالي هستي!! يكي دو نفر...!! يكدفعه بگو بريم در ساختمون وست تحصن كنيم!!مگه روم به دیوار میمونی ؟![]()
شوخی کردم حاجی ... من محمدم ، وقتی میگی شما انگار داری بهم فحش میدی![]()
شما هم بر زود اومدنش تکرار کنین تا اینا یکم به هوش بیان ... باخودشون میگن 9 تا ول هستش فعلا سرگرم باشن !
یکی دو نفر اعتراز کنیم ورلد 10 میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)