اگه دانلود ندارید شاتل خوبه .
اگه دانلود ندارید شاتل خوبه .
کسی اینجا 512 مخابرات داره؟ (تهران)
راضی هستین؟
اینترنت مخابرات سرعت ۱مگ... اگه نامحدود بگیرم فک میکنید با چه سرعتی دانلود میکنه؟؟ برای استان شهرکرد
Shatel
Art 3 گزینه ی خوبی هست
دانلود هم تا ۲۰ گیگ محدود نمیشید
دانلود شبانه دارم
میخوام ببینم سمت شرق چی خوبه ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم سرویس دهنده adsl برای منطقه امام خمینی مشهد(پیش شماره 734) مناسبه؟
1-دانلود شبانه برام مهم نیست.
2-سرعت دانلود روزانه زیر 400 نباشه.
3-ماهی 3تا 4 گیگ بیشتر مصرف ندارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
دوستان من این سئوال و چندین بار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم چرا سرعت لود کردن اینترنت 1مگ مخابرات از سرعت لود کردن صفحات512وایرلس کمتره .؟؟
راهی هست بشه سرعت دانلود 1مگ وکه باید مثلا 128کیلو باشه به نصف کاهش داد درعوض سرعت لود صفحه هارو دوبرابر افزایش آره میشه؟؟؟
دی اس ان ها رو چک کن
این مشکل مخابرات برای تمام استان ها هست چون سرعتا رو محدود نمیکنه و موقع وبگردی سرعت پایین دارن و دانلود سرعتش بالا ترن مگر اینکه مثل استان ما محدودیت رو شروع کنن
برای من با سرعت 8 دارم هم دانلود میکنم و هم وبگردی 256 هم انلاین بدون توقف فیلم میبینم کیفیت خیلی بالا رفته
ممنون که جواب دادی یعنی به غیرازتغییر dnsکاردیگه ای نمیشه کرد.اونم چندین باربا2020تماس گرفتم سه چهار تا دی ان اس گرفتم تغییر نمیکنه .یعنی حتی برم مخابرات بهشون بگم همچین کاری کنن
نمیشه ؟؟
سلام
تهران-> چه شرکتی سرویس خوب نامحدود داره؟
قبلا 512 وایمکس ایرانسل بود که تعطیلش کردیم؛ بد نبود. الآن هم 256~512 ... همین حدود میخوام
بیشتر دانلود دارم؛ ماهیانه ناقابل بالای 50-60 گیگ.کلا هر چقدر سرعت و زمان جواب بده دانلود میکنم!
بیشتر هم بوسیله تورنت
همین دیگه... ممنون
Last edited by amin_fixfox; 11-09-2013 at 20:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)