تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 996 از 1126 اولاول ... 4968969469869929939949959969979989991000100610461096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,951 به 9,960 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سیستم نمره 9.50 رو 10 میده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

من فوق دیپلم آموزش ابتدائی را از دانشگاه آزاد گرفتم.می خوام بدونم میتونم کاردانی به کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی یا همین رشته را در ترم جدید در دانشگاه پیام نور ادامه بدم؟
    سلام
    دقیقا اطلاع ندارم ...
    در حال پیگیری هستم ! در صورت یافتن پاسخ مطمئن به اطلاع میرسونم !

سیستم نمره 9.50 رو 10 میده؟
    سلام
    9.50 به بالا رو 10 میده ( یعنی 9.51 ) ولی خود 9.50 رو نه !

3. 5 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض راهنمای تکمیل پاسخنامه های تستی امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دانشجویانی که پاسخ نامه چاپ شده دریافت می کنند فقطقسمت های ۲ و ۳را می بایست تکمیل نمایند و نیازی به تکمیل سایر قسمتها ندارند ولی دانشجویانی که پاسخ نامه خام دریافت می کنند باید همه قسمت های شماره گذاری شده را با دقت تکمیل نمایند در غیر این صورت مسئولیت دیر اعلام شدن و یا اعلام نشدن نمره بر عهده دانشجو می باشد.

کادر شماره ۱ – مربوط به اطلاعاتی شامل : نام و نام خانوادگی دانشجو ، نام درس ، رشته تحصیلی ، نام مرکز آموزشی ، نام حوزه ، تاریخ آزمون ، ساعت آزمون ، شماره صندلی و نام استان می باشد .
    کادر شماره ۲ – دانشجو می بایست خانه مربوط به کد سری سوال را طبق کدی که در بالای برگه سوال درج شده تکمیل نماید .
    کادر شماره ۳ – در این قسمت دانشجو می بایست اطلاعات خود را با خودکار ( ترجیحاً رنگ آبی ) تکمیل نموده و امضاء نماید .
    کادر شماره ۴ – در این قسمت عکس مربوط به دانشجو چاپ گردیده است . لذا در صورتی که عکس مندرج مربوط به دانشجو نباشد باید مراتب را با مراقب خود در میان بگذارد .
    توجه مهم : دانشجویانی که فاقد عکس در سیستم گلستان می باشند و برگه پاسخنامه آنها بدون عکس می باشد می بایست هر چه سریعتر نسبت به تحویل عکس خود به آموزش مرکز خود تحویل دهند.
    کادر شماره ۵ – در این کادر می بایست حتماً مهر مخصوص دایره امتحانات مرکز تان درج گردیده باشد در غیر این صورت دانشجو موظف است مراتب را با مراقب خود در میان بگذارد.
    کادر شماره ۶ – در این کادر بارکد رایانه‌ای مربوط به هر دانشجو که برای هر داوطلب منحصر به فرد می باشد درج گردیده است و اصلی ترینمعیار ماشین علامت خوان جهت قرائت پاسخنامه می باشد . لذا از تانمودن یا مخدوش نمودن این بارکد جداً خودداری کنید.
    کادر شماره ۷ – در این کادر باید دانشجو گزینه های مربوط به پاسخ هر سوال را با مداد مشکی نرم تکمیل نماید .

5. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اقا من امروز رفتم تمتحان دادم و یادم رفت کد برگه سوال رو وارد پاسخ نامه بکنم.چه اتفاقی میفته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

اقا من امروز رفتم تمتحان دادم و یادم رفت کد برگه سوال رو وارد پاسخ نامه بکنم.چه اتفاقی میفته؟
    سلام
    اول یادآوری کنم که حتما و حتما در امتحان های بعدی کد سری سوال رو فراموش نکن
    دوم اینکه ، به گفته ی مسئولان امتحان ، اگه کد سری سوال رو نزنی برگه امتحانت از همه دیرتر تصحیح میشه ( کمی تا قسمتی شایعه )

لازم به ذکر که بگم در موقع تحویل برگه در صورتی که کد سری رو نزده باشی ، توسط ناظر امتحان کد سری سوال زده میشه ! پس جای نگرانی نیست !

ترمهای پیش خودم یکبار فراموش کردم بزنم ، مشکلی پیش نیومد !

8. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگر کدها یکی نباشن یکم برات دردسر به وجود میاد
    تا اونجایی که من دیدم اکثر کد برگه ها تو سال های اخیر یکی ــه مگر عمومی باشه
    پ.ن : خوش به حال خودم اولین امتحانم 5 دی ــه

10. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض احتمال تشریحی شدن کامل امتحانات پایان ترم دانشجویان ارشد دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : علیرضا دل افکار با بیان اینکه امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور از صبح امروز شنبه ۳۰ آذرماه ۹۲ آغاز شده و تا ۲۶ دی ماه ۹۲ ادامه دارد، ادامه داد: پنج میلیون و ۹۰۵ هزار دانشجو در فرایند امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور شرکت می کنند که از این تعداد، آزمون پنج میلیون و ۳۲ هزار دانشجو به صورت تستی و آزمون ۸۸۰ هزار دانشجو به صورت تشریحی برگزار می شود.

وی گفت: همچنین آزمون ۸۵۰ هزار دانشجو به صورت بدون کاغذ در تمام مراکز استانهای کشور برگزار می شود؛ برگزاری آزمون با این شیوه با یک شیب ملایم در سال های آینده برای تمام آزمونهای تستی، تسری می یابد.
    معاون آموزشی دانشگاه پیام نور همچنین از احتمال تشریحی شدن امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: به منظور افزایش کیفیت آموزش و ارزیابی بهتر تحصیلی، به احتمال زیاد مصوبه برگزاری تشریحی تمام امتحانات پایان ترم مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور صادر می شود.

به گفته دل افکار، در صورت موافقت با این پیشنهاد تمام امتحانات پایان ترم نیمسال بعدی تحصیلی در مقطع ارشد به صورت تشریحی برگزار خواهد شد.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

دردسرش چی هست؟
    اگه برام غیبت رد کنم مشکلی ندارم ترم بد پاسش میکنم
    امتحان ادبیات بود.

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچی, از قضا امروز 21 دسامبر 2013 هم هست, و دنیا نابود میشه.

اون چیزی که ما از ترم قبل فهمیدیم, این مورد شما مهم نیست و اشکالی نداره.
    Last edited by smahdis; 21-12-2013 at 17:18.

14. 3 کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دردسرش چی هست؟
    اگه برام غیبت رد کنم مشکلی ندارم ترم بد پاسش میکنم
    امتحان ادبیات بود.
    ممکنه دیر اصلاح بشه
    غیبت که رد نمیکنن
    محض اطمینان جلسه امتحان بعدی از مسئول آزمون موضوع رو جویا شو تا اون موقع هم نمرات رو نگاه کن چون تستی بود 2-3 روزه نتایج رو میدن شاید اصلا مشکلی پیش نیاد

16. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •