بهترین تنظیمات برای سبک تر اجرا شدن کاسپر kis ۲۰۱۲ میخواستم..
بهترین تنظیمات برای سبک تر اجرا شدن کاسپر kis ۲۰۱۲ میخواستم..
کسپرسکی جزو نرم افزارهای سنگین محسوب میشه.
برای کمتر درگیر کردن ویندوز ستینگ رو بزنید. قسمت اسکن ، 2 تیک زیر رو بردارید.
باز هم با این تغییرات انتظار معجزه ای نداشته باشید.
موفق باشید
کسپر ورژن 2012 رو نصب کردم سرعت وب گردی بشدت پایین اومده مخصوصا روی پروتکل https وقتی کسپر رو غیر فعال میکنم درست میشه
تنظیمات برای رفع این مشکل رو میخواستم
باتشکر
چندتا پیشنهاد دارم اما:
وب اسکنر کسپرسکی به دلیل اسکن جز به جز صفحات وب باعث کاهش سرعت وب میشه ، اگر این کاهش سرعت غیر طبیعی بود پیشنهاد های زیر رو میتونید انجام بدید اگر نه انجام ندید.
اگر از ویندوز 7 و ویستا استفاده میکنید ، ریل تایم ویندوز دیفندر رو خاموش کنید.
در استارت بنویسید windows defender
سپس tools رو کلیک کنید. سپس options و حالا تیک ریل تایم رو بردارید.
سیستم رو ریست کنید.
حالا وارد تنظیمات کسپرسکی بشید ، قسمت app.. control رو بزنید و از صفحه سمت راست ستینگ رو انتخاب کنید.
در این لیست یه دنبال مرورگر مورد استفاده باشید و بعد از پیدا کردنش روش کلیک راست کنید و move to trusted رو انتخاب کنید.
سیستم رو ریست کنید و سرعت مرورصفحات رو چک کنید.
=============
مورد بعد : ستینگ رو بزنید و در قسمت وب آنتی وروس ، سویچ کشویی سکوریتی لول رو پایین بیارید.
راه غیر فعال کردن وب اسکنر:
در این قسمت هم با انتخاب ستینگ ، آپشن های بیشتری برای غیر فعال کردن کنترل وب به شما داده خواهد شد.
================================================== =
راه آخر:
اگر مشکل رفع نشد و سرعت مرور کاملا غیر عادی بود با نرم افزار زیر کسپرسکی رو ریمو کامل کنید و مجددا نصب کنید.
بعد از ریمو از کنترل پنل این نرم افزار رو اجرا کنید و مراحل رو ادامه بدید.
بعد از ریست اقدام به نصب مجدد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام
من میخوام آنتی ویروس Kaspersky Pure رو نصب کنم ارور زیر رو میده مشکل از چیه
واسه اینترنت سکوریتیش هم ارور زیر میاد
جدید ترین نسخه برنامه رو از خود سایت کسپر دانلود کردم
7 ویندوز 64 بیتی
Last edited by Amin_0913; 04-09-2011 at 08:49.
سلام
آقا این آپدیت کسپر 2012 چه جوری انجام میشه؟من کلی آپدیت کردم 100 % هم شد اما همش این databases رو مینویسه obsolete بغلش ضربدر قرمز داره!!وقتی آپدیتم میکنه تموم میشه پیغامی نمیده اصلا باید چیکار کرد؟دوباره یه مین بعد آپدیت کردم همون فایلایی رو که گرفته بود دوباره گرفت با همون حجم اما این درست نشد
از خود دیتابیس کسپسکی آپدیت کردید دیگه؟
من میگم شاید مشکل از لایسنس باشه.ولی پیشنهاد میکنم از همین فایل های آپدیتی که هست تو سایت هایی مثل سافت گذر برای آپدیت استفاده کنید.سپس برای آپدیت کامل از خود برنامه استفاده کنید.
تاریخ میلادی سیستم رو چک کنید که درست باشه.
درسته 2011/09/4
جالبه تاریخ رو یه روز بردم عقب تر درست شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)