تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 996 از 1045 اولاول ... 49689694698699299399499599699799899910001006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,951 به 9,960 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

سوال 1 :

فایلی موجود است که همه صفحات ان شماره گذاری شده است از صفحه اول تا صفحه 57 شماره گذاری به ترتیب است و سپس از صفحه 57 به شماره صفحه 127 میپرد و ترتیب حفظ نشده است .

میخواهیم کل شماره گذاری صفحات را حذف کنیم و از دوباره 5 صفحه اول را با حروف ابجد شماره گذاری کرده و از صفحه 5 به بعد به ترتیب تا آخر شماره گذاری شود ....

سوال 2 :
    فایل موجود هدینگ بندی heading شده است و از طریق آن فهرست مطالب انجام شده است .

میخواهیم کل هدینگ بندی را حذف کرده و از نو روی مطالب مورد نظر که باید به فهرست مطالب اضافه شود هدینگ بندی انجام شود و دوباره از نو فهرست مطالب قالب بندی شود ..........

لطفآ توضیحات لازم را تا حد ممکن با شکل بگذارید ................

Last edited by digitalrn; 17-09-2015 at 04:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. یه سوال داشتم. میشه توی نرم افزار ورد مختصات جغرافیایی نوشت که از درجه و دقیقه و ثانیه تشکیل شده باشه؟
    مثلا
    50 درجه و 10 دقیقه و 18 ثانیه
    ممنون

- - - Updated - - -

سلام دوستان. یه سوال داشتم. میشه توی نرم افزار ورد مختصات جغرافیایی نوشت که از درجه و دقیقه و ثانیه تشکیل شده باشه؟
    مثلا
    ممنون

داره خودمونی میشه فردان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مثلا
    ممنون

- - - Updated - - -

مثلا
    ممنون

مقصودتون اینه 50⁰10'18"
    دقیقه و درجه که مشکلی ندارند، کارکترشان روی صفحه کلید وجود دارد فقط برای علامت درجه کلید Alt را پایین نگهدارید و شماره 8304 را از روی صفحه کلید بزنید یا اینکه از توی سیمبل کارکترش را پیدا کنید.

4. این کاربر از فردان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض دو سطره شدن سرصفحه اتوماتیک

من از سرصفحه اتوماتیک استفاده نموده ام که نام فصل را در سرصفحه بیاورد. و Heading1 را برایش تعریف کرده ام
    ولی من نام فصل را دو سطر کرده ام، یعنی بالا نوشته شده «فصل اول بعد کنترل اینتر زده ام و مثلا «کلیات» را در سطر بعدی نوشته ام
    حالا در سرصفحه هم همین طور دو سطره نوشته می شود، آیا می توان آن را تبدیل به یک سطر کرد؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من از سرصفحه اتوماتیک استفاده نموده ام که نام فصل را در سرصفحه بیاورد. و Heading1 را برایش تعریف کرده ام
    ولی من نام فصل را دو سطر کرده ام، یعنی بالا نوشته شده «فصل اول بعد کنترل اینتر زده ام و مثلا «کلیات» را در سطر بعدی نوشته ام
    حالا در سرصفحه هم همین طور دو سطره نوشته می شود، آیا می توان آن را تبدیل به یک سطر کرد؟
    فکر میکنم اگر با Shift+Enter بزنید مشکلی نباشه.

Sent from my ST15i using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اشتباه از من بود همان شیفت اینتر را می زنم
    کنترل اینتر که برای ایجاد صفحه جدید است.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید با شیفت اینتر هم مشکل حل نمی شود.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود
    جل الخالق این مشکل من چیه د رحالت نامبرینگ قرار دادم از بعد 10 اینجوری میشه. البته دوتا نامبرینگ دارم یکیش که فارسیه این مشکل رو نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض سلام
    من یکسری فرمول و روابط را درون جدول قرار دادم و برای تایپ آن ها از قسمت Equation استفاده کردم ولی متاسفانه در هنگام پرینت گرفتن پرانتزها، کروشه ها، آکلادها و نمادهای انتگرال و ... به صورت ناقص پرینت می شوند. به عنوان مثال قسمت های بالا و پایین پرانتزها و انتگرال ها پرینت نمیشوند در صورتی که در خود فایل ورد هیچ تداخلی با سطرهای بالا و پایین خود ندارند در ضمن من از ورد 2010 و 2007 برای حل این مشکل استفاده کردم که متاسفانه نتئنستم جواب بگیرم. لطفا اگه دلیلش رو میدونید راهنماییم کنید.
    خیلی ممنون و متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با عرض سلام
    من یکسری فرمول و روابط را درون جدول قرار دادم و برای تایپ آن ها از قسمت Equation استفاده کردم ولی متاسفانه در هنگام پرینت گرفتن پرانتزها، کروشه ها، آکلادها و نمادهای انتگرال و ... به صورت ناقص پرینت می شوند. به عنوان مثال قسمت های بالا و پایین پرانتزها و انتگرال ها پرینت نمیشوند در صورتی که در خود فایل ورد هیچ تداخلی با سطرهای بالا و پایین خود ندارند در ضمن من از ورد 2010 و 2007 برای حل این مشکل استفاده کردم که متاسفانه نتئنستم جواب بگیرم. لطفا اگه دلیلش رو میدونید راهنماییم کنید.
    خیلی ممنون و متشکر
    سلام
    چند راه به ذهنم میرسه، البته راه حل اصلی مشکلتون نیست:
    - از فرمول هایی ک صحیح نشون داده میشه عکس بگیرید و وارد ورد کنید.
    - صفحات فرمول دار رو به پی دی اف تبدیل کنید.
    - از نرم افزاری ک برای تایپ فرمول در ورد کاربرد داره، استفاده کنید.(اسمشو یادم نمیاد تو همین تاپیک میتونید پیداش کنید.)
    موفق باشید

Sent from my C5303 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •