تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 996 از 2365 اولاول ... 496896946986992993994995996997998999100010061046109614961996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,951 به 9,960 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا دم همه اونایی که این پخش 8019 رو پیشنهاد میدن گرم واقعا کارش خیلی درسته خیلیا
    این پخش رو ما قبل اینکه بگیریم انقد تردید توی خریدش داشتیم که بیا و ببین هر جا پا میزاشتیم میگفتن پایونیر بخر فلانه پایونیر بخر بهمانه کنوود داغونه و ..... تا دلتون بخواد میگفتن
    الان بعد از کلی جدل و یه جورایی سد شکنی کردن در برابر حرف مغازه دارها و .... با کلی زور برای جمع کردن 600 تومن پول الان این پخش رو خریدم واقعا معرکس من صدای پایونیر ها رو هم شنیدم ولی این یه چیز دیگس همچین این دل آدم حال میاد حالا با اینکه باندای من چینیه و آشغاله این حرف رو میزنم دیگه فکرش رو بکنید اگه این dsl 1073 بود که .....چنان صدایی بهم داده که جیگرم حال اومده انگار توی کنسرت آدم نشسته تنظیماتی که این پخش داره میشه گفت هیچ کدومش بیخودی نیست و تمام تنظیماتش به صورت شدید تاثیر گذاره توی صدا و هر سلیقه ای رو ارضا میکنه من نمیدونم پخش 9450 پایونیر صداش آیا بهتر از این هست یا نه ولی من به شخصه خیلی از این پخش خوشم اومده فکر هم نکنم 9450 همچین تنظیماتی داشته باشه که این پخش داره و خوبی این پخش اینه که واسه ما ایرانیا ساخته شده نه که فارسی هستش راحت همه جاش رو میشه بهش ور رفت بدونه هیچ ترسی حتی برای یه فرد مبتدی یعنی منی که واسه اولین بار بود باش کار میکردم با یه ساعت ور رفتن بهش همه چیزش رو یاد گرفتم تقریبا که چی به چیه و تونستم اون صدایی که حال میکنم باهاش رو ازش بگیرم
    الان فقط یه سوال دارم این باندای جلوی پراید چند سانتی متری هستن؟ و اینکه این باندا کوچیک حساب میشن یا متوسط ؟
    و اینکه این قابلیت 3way که توی دفترچش نوشته چیه؟ و چطور فعال میشه؟
    Last edited by BIG-BANG; 10-04-2013 at 00:14.

2. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

kenwood نمایندگی داره یا سایتی هست بشه ازش خرید کرد؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

آقا دم همه اونایی که این پخش 8019 رو پیشنهاد میدن گرم واقعا کارش خیلی درسته خیلیا
    این پخش رو ما قبل اینکه بگیریم انقد تردید توی خریدش داشتیم که بیا و ببین هر جا پا میزاشتیم میگفتن پایونیر بخر فلانه پایونیر بخر بهمانه کنوود داغونه و ..... تا دلتون بخواد میگفتن
    الان بعد از کلی جدل و یه جورایی سد شکنی کردن در برابر حرف مغازه دارها و .... با کلی زور برای جمع کردن 600 تومن پول الان این پخش رو خریدم واقعا معرکس من صدای پایونیر ها رو هم شنیدم ولی این یه چیز دیگس همچین این دل آدم حال میاد حالا با اینکه باندای من چینیه و آشغاله این حرف رو میزنم دیگه فکرش رو بکنید اگه این dsl 1073 بود که .....چنان صدایی بهم داده که جیگرم حال اومده انگار توی کنسرت آدم نشسته تنظیماتی که این پخش داره میشه گفت هیچ کدومش بیخودی نیست و تمام تنظیماتش به صورت شدید تاثیر گذاره توی صدا و هر سلیقه ای رو ارضا میکنه من نمیدونم پخش 9450 پایونیر صداش آیا بهتر از این هست یا نه ولی من به شخصه خیلی از این پخش خوشم اومده فکر هم نکنم 9450 همچین تنظیماتی داشته باشه که این پخش داره و خوبی این پخش اینه که واسه ما ایرانیا ساخته شده نه که فارسی هستش راحت همه جاش رو میشه بهش ور رفت بدونه هیچ ترسی حتی برای یه فرد مبتدی یعنی منی که واسه اولین بار بود باش کار میکردم با یه ساعت ور رفتن بهش همه چیزش رو یاد گرفتم تقریبا که چی به چیه و تونستم اون صدایی که حال میکنم باهاش رو ازش بگیرم
    الان فقط یه سوال دارم این باندای جلوی پراید چند سانتی متری هستن؟ و اینکه این باندا کوچیک حساب میشن یا متوسط ؟

سلام
    دیدی ما الکی از یه مارکی تعریف نمیکنیم
    قابل توجه اونایی که شک دارن به این پخش
    با این قیمت خیلی تنظیمات پیشرفته و جالبی داره
    امیدوارم ولومش برات بچرخه
    باند های جلو پراید 10 سانت و عقب 13 سانت هست
    کوچیک حساب میشه. اگه هم وصلشون کردی از تو تنظیمات صدای اونا رو کم تر کن چون باند های فابریک پراید خیلی جالب نیست

راستش من برای پخش و همه چی حدود600در نظر گرفتم.نمیدونم دوتا بهتر بگیرم برای عقب یا دوتا متوسط و دوتا هم برای جلو.

واقعا جلو کلا قطع بشه تو کیفیت تاثیری نداره؟اگه اینطور باشه که خیلی خوبه.
    پخش چی پیشنهاد میدید؟
    Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
    همونطور که آقا حمید گفت 600 کمه برای سیستم خوب

ببین اگه برای جلو هم اسپیکر بزاری هم صدا استریو میشه هم کیفیت خوب میشه (اگه اسپیکر درست حسابی باشه) و هم پرتاب صدا بیشتر میشه
    من نظرم اینه که باشه بهتره ولی بودجتون رو باید بیشتر کنید با این حساب

Last edited by Mohammadkiller; 10-04-2013 at 08:44.

5. 4 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

kenwood نمایندگی داره یا سایتی هست بشه ازش خرید کرد؟
    بله نمایندگی داره نمایندگیش هم نت الکترونیک هستش من خودم از تهران خیابان جمهوری خریدم نمایندگیش اونجا بود

7. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دیدی ما الکی از یه مارکی تعریف نمیکنیم
    قابل توجه اونایی که شک دارن به این پخش
    با این قیمت خیلی تنظیمات پیشرفته و جالبی داره
    امیدوارم ولومش برات بچرخه
    باند های جلو پراید 10 سانت و عقب 13 سانت هست
    کوچیک حساب میشه. اگه هم وصلشون کردی از تو تنظیمات صدای اونا رو کم تر کن چون باند های فابریک پراید خیلی جالب نیست

من والا باندای جلو رو یه جفت جی وی سی انداختم باز یکم بهتره و دیرتر به خش خش میفته یعنی تا ولوم 30 بدون خش خش دووم میاره مشکلی از این لحاظ ندارم که مثلا بگم بلرزه و صدام رو خراب کنه همین میخواستم ببینم چند سانتیه که دقیق تنظیم کنم
    الان فقط شما به یه سوالم جواب ندادین اینم بگین حله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان قیمت 7016کنوود چنده من شهرستانم ازکجا میشه اینترتنی خرید کرد سپاس

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

دوستان قیمت 7016کنوود چنده من شهرستانم ازکجا میشه اینترتنی خرید کرد سپاس
    همه قیمتی میگن
    از 430 تومن هست تا 490
    از اینترنت هم میتونی بخری ولی باید با گارانتی نت الکترونیک بگیری
    من والا باندای جلو رو یه جفت جی وی سی انداختم باز یکم بهتره و دیرتر به خش خش میفته یعنی تا ولوم 30 بدون خش خش دووم میاره مشکلی از این لحاظ ندارم که مثلا بگم بلرزه و صدام رو خراب کنه همین میخواستم ببینم چند سانتیه که دقیق تنظیم کنم
    الان فقط شما به یه سوالم جواب ندادین اینم بگین حله

سوال شما رو دیدم ولی من اطلاعی ندارم!

11. 4 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

بله نمایندگی داره نمایندگیش هم نت الکترونیک هستش من خودم از تهران خیابان جمهوری خریدم نمایندگیش اونجا بود
    نمایندگیش که همون نت الکترونیکه سایت رسمی وجود نداره برا فروش مستقیم محصولاتشون اما هستن سایتایی که تکو توک میفروشن به نظر من حضوری بری بخری بهتره

13. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

1 دونه ارسال میکنند؟میشه شماره تلفن بدید برای خرید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

محمد جان سپاس از راهنمایی ولی من شهرستانم نمیتونم بیام تهران از نمایندگی خرید کنم اگه ادرس یک سایت معتبربدی براخرید عالی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •