سلام دوستان
من تو لاهیجان زندگی می کنم می خواستم بدونم که کدوم isp پینگ پایین تری بهم میده آخه من adsl رو فقط برای لایو بازی کردن می خوام.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
من تو لاهیجان زندگی می کنم می خواستم بدونم که کدوم isp پینگ پایین تری بهم میده آخه من adsl رو فقط برای لایو بازی کردن می خوام.
سلام
اینکه بعضی وقتها کانکت میشیم اما صفحه ای باز نمیشه دلیلش چیه ؟
Foa جون بتلفیلد 3 کی میاد؟ مردم از خماری
وسطای پاییز میاد
استفادت چجوریاست؟
اگه شبا بیداری 2 مگ شاتل بگیر. یک ماهش 23000 تومن . 3گیگ ترافیک. 1 تا 8 صبح رایگان. سرعت دانلود متوسط 240
یعنی شاتل اینقدر خوبه . من برای دانلود زیاد می خوام . شبا هم می تونم بیدار بمونم . ولی سرعت دانلود حداقل 120 باشه خوبه .
تا سقف 60 تومن در ماه هم می تونم هزینه کنم . کدوم یکی از خدمات شاتل رو بگیرم . منطقه 4 مخابراتم .
راستی یه سوال ، شنیدم که شرکت "پیشگامان توسعه ارتباطات " با کارت دانشجویی تا سرعت 4 مگم نت میده . آیا این حقیقت داره ؟ و اینکه این شرکت تو رشتم نمایندگی داره ؟
موفق و موید باشید
سلام دوستان.
من ميخوام خط adsl ام (انديشه) رو كه روو خط شماره تلفن فعليم هست رو به يك شماره تلفن جديد انتقال بدم.
ميخواستم ببينم كسي ميدونه اين انتقال خط از شماره تلفن فعلي به شماره تلفن جديد چه قدر طول ميكشه؟!![]()
ما که با دوستان تو یه جوخه ایم تو بتلفیلد همیشه بهتر شرایطمون تا بچه هایی که از شاتل سرویس ندارن.حالا تو صفحات قبل یه نگاه بنداز مفصلا شاتل و اندیشه تو پینگ با هم مقایسه شدن.حد اکثر سرعتم 280. حاجی کلا یه نگا بنداز صفحات قبل و همه این سوالات جوابش هست.
سرویس 2 مگ که اصلا سرعتش زیر 200 نمیاد اما آخه تو که نمیخوای 1 تا 8 صبح استفاده کنی میتونی سرویس 2 مگ اداریشو بخری که 5 گیگ ترافیک داره بجا 3 گیگ اما شبونش دیگه رایگان نیست. قیمتش همون 23900 تومنه. بقیه پولتم ترافیک اضافی بخری.
در باره این شرکتیم که گفتی من اسمشو نشنیدم تا حالا.
بستگی به مرکز مخابراتیت داره دیگه. دوباره باید رانژه شه خطت. اگه مرکز 5 هست خط جدیدت که یه 7 روزی طول میکشه. مرکز 5 مرکز شلوغیه. مرکزای دیگه حدودا 2 تا 5 روز .
Last edited by soosmar_asl; 23-07-2011 at 20:29.
آره منم منتظرم ولی بیاد پول ندارم باید بچه ها یه گلریزون بگیرید واسم تا منم بخرم
اوایل مهر ماه میاد
دوستان اندیشه درست شده عین تابستون پارسال یعنی الان یک هفتس پینگ داغونم کرده 2 دقیقه میری بازی پینگ 280-320 هست یهو میشه 700 و با اینکه 10-15 ثانیه بیشتر نیست ولی باعث کیک شدن از سرور میشه که واقعا عذاب آوره ولی خوب چون تخفیف دارم از اندیشه نمیتونم عوض کنم چون باید در اون صورت قید تخیففات ماهانه رو بزنم
اینم یه تست از این خط 4 خراب شده:
فکر کنم این تاپیک دوباره رونق بگیره
پ ن: پارسال استفاده از وی پی اخ باعث کاهش پینگ میشد و خیلی خوب بود ولی الان نه
Last edited by foa.neh; 23-07-2011 at 20:56.
دوست عزیز سرعت 1 تا 8 ، شاتل 2 مگ محدود چقدره ؟
این روزا حوصله ای نمونده برای خوندن صفحات.
ای بابا من همه چیز دارم میخوام برم شاتل مدرک هیچی دم دست ندارم دوستان کمک کنید یه جایی بگید من برم مدرک بگیرم اههههههه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)