تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 996 از 1635 اولاول ... 49689694698699299399499599699799899910001006104610961496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,951 به 9,960 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان با تشکر از راهنماییهایتان
    تصمیم نهایی من این شد :
    Nikon D90 به قیمت 1090000
    AF NIKKOR 24 mm f/2.8 D به قیمت 590000 برای عکسهای واید
    AF-S VR Micro-NIKKOR 105 mm f/2.8 G IF-ED به قیمت 1230000 برای عکسهای پرتره و ماکرو
    جمعا 3010000 تومان
    کسی از دوستان نظری نداره ؟
    من هیچکدام از انتخاب هاتون را نمیپسندم!
    دوتا لنز پرایم برای شروع کار؟!
    رنج لنزهاتون هم خیلی ناقصه!
    نظر من اینه:
    بدنه دی7000 به قیمت 1500
    لنز 24-70 به قیمت حدودی 2000
    لنز 70-200 به قیمت حدودی 2000

با این لنزها هم رنج خوبی دارید و هم بهترین کیفیت .
    البته بازم انتخاب های دیگه ای هم هست
    برای واید 24 میلیمتر هم جالب نیست
    14-24 گزینه خیلی بهتریه

2. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kOoRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اولا خسته نباشید و امیدوارم توی کنکور موفق شده باشید
    تا اون جا که فهمیدم برای شما LX3 و یا S90 مناسب هست
    موتوشکر... فعلا دارم همون لینک هایی که دادید رو می خونم. چند تا سوال دارم الان؛
    اول اینکه نظرتون درباره ی F500 EXR و F500 EXR فوجی چیه؟ من یه خرده گشتم SX130 IS کنون هم نظر منو جلب کرده. (...و این نکته هم مهمه که برای من مهمترین چیز کیفیت عکسه و زوم در اولویت های آخر قرار داره)
    دوم اینکه اگه بودجه رو بتونم تا 450 ببرم، پیشنهاد هایی هست که ارزش این هزینه ی اضافی رو داشته باشه؟
    سوم هم اینکه سایت ایرانی ای هست که در زمینه ی دوربین عکاسی جامع باشه و قیمت ها رو داشته باشه؟ من هر چی می گردم سایتی پیدا نمی کنم که بتونم توش لیست قیمت دوربین های مختلف رو فراهم کنه.
    بسیار متشکر، دوماد شی ایشالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اول اینکه نظرتون درباره ی F500 EXR و F500 EXR فوجی چیه؟ من یه خرده گشتم SX130 IS کنون هم نظر منو جلب کرده. (...و این نکته هم مهمه که برای من مهمترین چیز کیفیت عکسه و زوم در اولویت های آخر قرار داره)
    دوم اینکه اگه بودجه رو بتونم تا 450 ببرم، پیشنهاد هایی هست که ارزش این هزینه ی اضافی رو داشته باشه؟
    سوم هم اینکه سایت ایرانی ای هست که در زمینه ی دوربین عکاسی جامع باشه و قیمت ها رو داشته باشه؟ من هر چی می گردم سایتی پیدا نمی کنم که بتونم توش لیست قیمت دوربین های مختلف رو فراهم کنه.
    دوست عزيز اگه زوم كم براتون مشكلي ايجاد نميكنه و در اولويت قرار نداره صد درصد خريد lx3 يا s90 يا s95 خيلي بهتره.چون فقط كيفيت عكس واسه شما مهمه و اين دوربينا با سنسور بزرگ خودشون كيفيت بالاتري نسبت به compact هاي ديگه دارن و البته نويز كمتر.البته بين اين سه مدل هم نظر من رو lx3 هست چون كيفيت فيلمبرداريش بالاتر از دومدل ديگس قيمتشم خوبه .
    سايت ايراني كه قيمت دوربين رو داشته باشه بهتون pm ميدم.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نکته بعدی هم اینکه فیلمبرداریش هم جزء اولویت های پایینه. من رفتم تو همون لینکی که اون آقاهه صفه قبل بم داده بود، مال سایت dpreview ، قیمتشون زیاد بودا :| احتمالش هست زورم نرسه

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه فوجی نه
    SX130 یه کامپکت سوپر زومه ، پس به درد شما نمیخوره (هرچند دوربینه خوبیه)
    برای شما فقط lx3 که دوست خوبمون (alishadabmehr) هم گفتند مناسبه
    البته lx5 هم هست که مدل بهروز شده lx3 ـه و اگر بتونید بخرید بهترین رو خریدید کردید(پایین 600 میشه)

lx5

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

نکته بعدی هم اینکه فیلمبرداریش هم جزء اولویت های پایینه. من رفتم تو همون لینکی که اون آقاهه صفه قبل بم داده بود، مال سایت dpreview ، قیمتشون زیاد بودا :| احتمالش هست زورم نرسه
    اون قیمتا الان شکسته و فرق کرده

7. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    لطفا یک دوربین فیلم برداری خوب با توانایی عکاسی در رنج قیمت حدود 300 تومن به بنده معرفی کنید باتشکر
    Last edited by rezariza; 10-07-2011 at 12:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    اساتيد محترم
    بنده در انتخاب دوربين خوب گيج شدم لطفا راهنمايي فرماييد البته خودم دوربنهاي طرح نيمه حرفه اي مانند FUJIFILM S200 EXR رو خيلي دوس دارم و عاشقشونم ولي نميدونم بتونم باهاشون كار كنم يانه از طرفي هم داشتن وزن زيادشون يكم انتخاب رو مشكل ميكنه
    panasonic tz10 , و FUJIFILM S200 EXRوfuji s4000, canon ixus1000و Fujifilm FinePix F500EXRو Canon sx220 و از همه بيشتر اس200 فوجي و پاناسونيك رو پسنديدم
    در ضمن واسه من داشتن كيفيت عالي عكس و كيفيت عكس تو محيط كم نورو كيفيت خوب فيلمبرداري مهمه , داشتن زوم بالا در كنار كيفيت خوب
    و همجنين داشتن كليد اختصاصي delete واسه راحتي كار مهمه.
    لطفا اساتيد محترم نظر نهاييتون رو اعلام كنين
    Last edited by 1clik; 10-07-2011 at 14:57.

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    اساتيد محترم
    بنده در انتخاب دوربين خوب گيج شدم لطفا راهنمايي فرماييد البته خودم دوربنهاي طرح نيمه حرفه اي مانند FUJIFILM S200 EXR رو خيلي دوس دارم و عاشقشونم ولي نميدونم بتونم باهاشون كار كنم يانه از طرفي هم داشتن وزن زيادشون يكم انتخاب رو مشكل ميكنه
    panasonic tz10 , و FUJIFILM S200 EXRوfuji s4000, canon ixus1000و Fujifilm FinePix F500EXRو Canon sx220 و از همه بيشتر اس200 فوجي و پاناسونيك رو پسنديدم
    در ضمن واسه من داشتن كيفيت عالي عكس و كيفيت عكس تو محيط كم نورو كيفيت خوب فيلمبرداري مهمه , داشتن زوم بالا در كنار كيفيت خوب
    سلام
    من در حد اقایان elsin و rostamiani و .... نیستم که بخوام کمکتون کنم.و اشنایی زیادی به دوربین ها ندارم.اما چند هفته پیش با مشورتی که از دوستان گرفتم رفتم s200 گرفتم(البته دوستان hs20 رو هم پیشنهاد داده بودند که ابهت قیافه s200 ما رو مجذوب کرد)

به نظر من عکس های s200 فوق العاده هست و به نسبت قیمتش خیلی خوبه

11. 3 کاربر از hirsababak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هم در طی این بررسی هام، متوجه شدم که خیلی از s200 تعریف می کردن. اگه بودجم می رسید براش توجه ویژه ای قائل می شدم.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    اساتيد محترم
    من بین اونا ixus1000 و sx220 رو بهتر میدونم
    مشکل فوجی اینه که خروجیش نیاز به کمی ویرایش داره (از قول کسی که فوجی داره "آقا شهرام")
    tz10 هم به علت ... بودن نمایندگیش قیمت منطقی نباید داشته باشه
    بزرگ بودن سنسور حسنه بزرگیه اما S200 چیزه دیگه ای نداره و تولید سال 2009 هست و فکر کنم دیگه هم تولید نمیشه
    G12 بهترین دوربین کامپکته به اون هم فکر کنید
    HS20 هم هست

14. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •