بابا چرا پست هام رو هی رد میکنین
؟؟
10 بار سوال کردم
میشه صدای بازی رو بدون اسپیکر هم شنید یا نه؟
مثلا با هدست؟؟
بابا چرا پست هام رو هی رد میکنین
؟؟
10 بار سوال کردم
میشه صدای بازی رو بدون اسپیکر هم شنید یا نه؟
مثلا با هدست؟؟
خب iXtreme یک نرم افزار ساخته شده برای درایو کنسول Xbox 360 هست که توسط اون میشه فایلهای Video Partition رو که برای
شکست قفل بازی ها(Wave) استفاده شده رو اجرا کنه.
در بازی ها یکسری Certificate وجود داره و زمانی که شما میخوای بازی رو کپی کنی این فایلها به هیچ عنوان با اون بازی به DVD ی
دیگه منتقل نمیشه !!
واسه همین ما مجبوریم از فایلهایی به نام Video Partition استفاده کنیم که بازیه شما به اصطلاح Full Stealth Patch بشه و سرور
LIVE این بازی رو به عنوان یک بازیه Orginal تشخیص بده.
iXtreme 1.7 که هنوز اطلاعات کاملی ازش نیومده ولی علت اینکه iXtreme های 1.61 و 1.7
اومدن به خاطر حجیم بودن Video partition های جدید و نا هماهنگی بین اونها بود.
بله !!
اتفاقا شما با گذاشتن activate.iso داخل دستگاه نمیتونید دیگه بازی کنید !! و باید دستگاه رو یکبار روشن خاموش کنید.
iXtreme 1.51 چون قابلیت چک کردن Video Partition و حجم اطلاعات اونو نداره به خاطر همین بدون در نظر گرفتن نوع iXtreme
اجازه ی اجرای هر نوع بازی رو میده.
شما تیکن 6 رو باید بدون گذاشتن activate.iso بازی کنید.البته من هم فکر میکنم که iXtreme بنده 1.51 هست
چون بازی های GTA و MW 2 رو بدون گذاشتن activate.iso اجرا کردم.
خدا ازش نگذره !!! بهم گفت واست 1.6 ریختم ولی مثل اینکه اینطور نیست.منم اینهمه رفتم LIVE !!
Last edited by SamGun; 13-11-2009 at 13:42.
سلام میخواستم بدونم چه جوری میشه با فلش داشبورد رو update کرد وآخرین آپدیت چیه چون من وقتی پوشه
SystemUpdate$ رو تو فلش کپی وبه کنسول وصل میکنم بعد از روشن کردن کنسول هیچ پیامی ظاهر نمیشه
2-وقتی تو داشبورد میام تو قسمت system information فقط اطلاعات ورژن داشبورد رو میبینم پس اطلاعات خود کنسول یعنی frimware کجا نوشته؟ ممنون
روش up کردن همینیه که توضیح دادی
اینم اخرین ورژن برای Dashboard
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اون قسمت هم فقط Dashboard رو مینویسه
ورژن ixtreme رسمی نیست که ms بزاره تو کنسولش
سعید جان اگه 1.6 نبودی که wave 3 ها رو نمیتونستی اجرا کنی
فکر کنم بازی های wave 4 که گرفتی patch شده به wave 3 هستن
...بعد از یه مدت طولانی و تحقیقات و کمکهای دوستان یک نظر کلی در مورد کنسول xbox رسیدم ...
این که این کنسول اگر با بازیهای کپی خور بازی نشه بسیار عالیه درسته که کپی ارزون هست ولی
پدر کنسول رو درمیاره...همه دردسرها و مشکلات این کنسول با بازی های کپی خورش سره ما میاد..
در این صورت می تونی مثل یک عضو خانواده با کنسول رفتار کرد.
حامد جون دقیقا چه بلایی منطورته ؟
والا ماها که اینجا یک اکیپ 10 نفری هستیم که 17 ماهه کنسول داریم تو بگو دریغ از حتی یک سر سوزن اذیت شدن
روزی 7 ساعت کمه کمش روشنه
اونو قبول دارم مثل یک عضو خانواده
ولی خوب خودت که امار قدرت خرید ملت رو میدونی که امسال از هر سال دیگه ای اومده پایین تر
وقتی در امد خالص زیر ماهی 710 هزار توان زیر خط فقر اعلام میشه دیگه ...
نه منظورم مشکلاتیه که با کپی خوردنش به وجود میاد
شما اونجا راحتید می تونید به خوبی اپدیت کنید و به راحتی هر مشکلی پیش میاد حل کنید.
من رفتم پرسیدم اینجا 40 تومن میگیرن چی میگید xtream میکنند...
وگرنه منظورم اون مشکلاتی که شما فکر کردی نیست.![]()
جان ؟
کجا 40 میگیرن ؟
من تهران نیستم
ولی تهران 8 تومان میگیرن برای up کردن ixtreme
40 تومان ؟؟؟![]()
[quote=pedram_sad;4398551]روش up کردن همینیه که توضیح دادی
فکر کنم منظور منو متوجه نشدی وقتی کنسول رو روشن میکنم هیچ پیامی مبنی بر تایید update ظاهر نمیشه؟
آخر چه جوری داشبورد رو با فلش آپدیت کنم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)