تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 995 از 1547 اولاول ... 4958959459859919929939949959969979989991005104510951495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,941 به 9,950 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه par_haam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درود. من هم مشکل افت SNR را داشتم چند روزه تا اینکه در این تاپیک دیدم برخی دیگر از دوستان هم همین مشکل در طول عید براشپن ایجاد شده است. از سرخط هم همین داستان هست. خطی که SNR اون همیشه روی ۱۸ الی ۱۶ بوده برای Downstram رسیده به ۸ ....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود. من هم مشکل افت SNR را داشتم چند روزه تا اینکه در این تاپیک دیدم برخی دیگر از دوستان هم همین مشکل در طول عید براشپن ایجاد شده است. از سرخط هم همین داستان هست. خطی که SNR اون همیشه روی ۱۸ الی ۱۶ بوده برای Downstram رسیده به ۸ ....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
    دوست عزیز سلام سال نو مبارک
    این مشکل احتمالا مربوط به افزایش استفاده و پر شدن پهنا باند مراکزه و بعد از تعطیلات رفع میشه اگر نباشه معلوم نیست چه خوابی دیدن واسمون

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این مشکل احتمالا مربوط به افزایش استفاده و پر شدن پهنا باند مراکزه و بعد از تعطیلات رفع میشه اگر نباشه معلوم نیست چه خوابی دیدن واسمون

درود و سپاس ،

سال نوی شما هم مبارک باشد دوست خوبم. والا چی بگم اینقدر قطعی این 2-3 شب داشتم که اعصاب نموند برام... 3 ساعت هم وقتمو گرفت رفتم از سر خط چک کردم.

4. این کاربر از par_haam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود و سپاس ،

سال نوی شما هم مبارک باشد دوست خوبم. والا چی بگم اینقدر قطعی این 2-3 شب داشتم که اعصاب نموند برام... 3 ساعت هم وقتمو گرفت رفتم از سر خط چک کردم.
    ممنون
    وقتی SNR بیاد پایین قطعی هم به وجود میاد چون یکی از دلایل نویز پر شدن پهنا باند اختصاص یافته شرکت مربوطه به مرکز مخابراتیه چون از اول عید این مشکل به جود اومده احتمال میره برای همین دلیل SNR مشترکین پایین اومده
    دانلودرها چه ها که نمیکنن
    Last edited by AVAVA; 28-03-2018 at 11:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون
    وقتی SNR بیاد پایین قطعی هم به وجود میاد چون یکی از دلایل نویز پر شدن پهنا باند اختصاص یافته شرکت مربوطه به مرکز مخابراتیه چون از اول عید این مشکل به جود اومده احتمال میره برای همین دلیل SNR مشترکین پایین اومده
    پرشدن پهنای باند مرکز و نویز خط هیچ ربطی بهم ندارن دوست عزیز و دو مقوله جدا از هم هستند .

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون
    پرشدن پهنای باند مرکز و نویز خط هیچ ربطی بهم ندارن دوست عزیز و دو مقوله جدا از هم هستند .

درود،

بنده بر روی سامانه 195 ثبت شکایت کردم. اگر صلاج دانستید شما هم ثبت شکایت کنید تا تعداد بالا برود و به نتیجه برسیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وقتی پهنا باند پر بشه نویز هم میفته ، تا حالا دقت کردی چرا توی شب نویزت بالا میره

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وقتی پهنا باند پر بشه نویز هم میفته ، تا حالا دقت کردی چرا توی شب نویزت بالا میره
    یکی از عمده شواهد پر شدن پهنای باند شرکت تو اون مرکز نوسان سرعت دانلود به صورت محسوس هست که در موارد شدیدتر ترافیک داخلی هم به همین صورت خودشو نشون میده. خط اگه شرایط خوب و ایده آل داشته باشه در هر ساعت از شبانه روز نویز تقریبا ثابتی داره . اینکه میگید شبانه نویز خط بهتر میشه یه فرضیه نسبی هست کما اینکه بعضی از دوستان شبا نویز خط شون بدتر میشه و اول صبح نویز بهتری دارن و نمیشه گفت مطلقا برای همه اینطوره. بازی کردن نویز هم در طول شبانه روز به عوامل محیطی نویز برمیگرده دوست گرامی. و پهنا باند و نویز خط دو مقوله کاملا جدا از هم هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی از عمده شواهد پر شدن پهنای باند شرکت تو اون مرکز نوسان سرعت دانلود به صورت محسوس هست که در موارد شدیدتر ترافیک داخلی هم به همین صورت خودشو نشون میده. خط اگه شرایط خوب و ایده آل داشته باشه در هر ساعت از شبانه روز نویز تقریبا ثابتی داره . اینکه میگید شبانه نویز خط بهتر میشه یه فرضیه نسبی هست کما اینکه بعضی از دوستان شبا نویز خط شون بدتر میشه و اول صبح نویز بهتری دارن و نمیشه گفت مطلقا برای همه اینطوره. بازی کردن نویز هم در طول شبانه روز به عوامل محیطی نویز برمیگرده دوست گرامی. و پهنا باند و نویز خط دو مقوله کاملا جدا از هم هستند.

با اون قسمت موافقم که درباره نوسان گفتید موافقم ، من به شما پیشنهاد میکنم قبل و بعد از اتمام ساعات شبانه نویزتون رو چک کنید
    خط بله اگر شرایطش خوبه باشه اره باید سرعت ثابتی نسبت ب ریت اتصال و کشش خط به نسبت نویز خط ارائه بده اما این دلیل به این ایام مربوط نمیشه دوست من ، انی که این طرح شاتل شروع شد snr نه تنها من بلکه چندین نفر از دوستان مشکل پیدا کرد به این دقت کن که همه نماین اینجا مشکلشون رو بکن و بگن این شد و ان شد ، بله مطلقا برای این نیست اینکه بگیم کاملا نویز خط به پهنا مربوط میشه علطه بنده هم اشاره کردم مربوط به این روزاست ، اگر بنا بر صحبت شما باشه توضیح بدید چرا یک دفعه من و بعضی دوستان دقیقا یک مشکل براشون به وحود اومده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ساعت 6 عصر به بعد که می شه، نت به زور یه صفحه باز می کنه. چه کیفیت مزخرفی داره :/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •