تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 995 از 1805 اولاول ... 4958959459859919929939949959969979989991005104510951495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,941 به 9,950 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان کجای این ممملکت از دست این اشغالای دزد عوضی (ملک جعفریان و دارو دستش) میشه شکایت کرد؟ من طرحم هنوز 35 گیگابایت دیگه داره امروز اومدم زمانمو شارژ کنم میبینم برداشتنش و فقط گذاشتن تغییر طرح!!تازه یه طرح پیشنهاد داده 79500 تومن. خوب مگه مغز خر خوردم که بیام 35 گیگمو مجانی بریزم تو حلقوم این گروه دالتون بعد بیام دوباره 79500 تومن دوباره ازشون طرح با حجم 6 گیگ بخرم.دزدی از این بزرگتر کجا دیدید؟.اقایون دارن مثل لاشخور غذا رو از دهن مردم میکشن بیرون.اون از پیمانکاران ict تون که از دستتون چند روز پیش رفتن جلوی در مجلس شکایت به خاطر خوردن حقوقشون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اینم از اینترنتتون که دارید مثل بلا نسبت بقیه, لاشخورها از کاربراتون میخورید.(اینم نیازی به مدرک نداره).اونم از اون گندی که بالا اوردید به خاطر گرون کردن مکالمه هاتون.کلا از وقتی خصوصیتون کردن ر ی ... به این مملکت.هرکی واسه خودش تو هر استان بقالی باز کرده کاسبی میکنه به اسم مخابرات.خاک بر اون سرتون.دیدار ما اون دنیا لاشخورها
    agha boro to in site
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    man ye bar ha ck shodam 2 gig inja shekayat kardam bad 2 rooz bargardoondan hajmo .
    tanha kar mosbati ke az mokhaberat to omram didam

2. 2 کاربر از tigerom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کجای این ممملکت از دست این اشغالای دزد عوضی (ملک جعفریان و دارو دستش) میشه شکایت کرد؟ من طرحم هنوز 35 گیگابایت دیگه داره امروز اومدم زمانمو شارژ کنم میبینم برداشتنش و فقط گذاشتن تغییر طرح!!تازه یه طرح پیشنهاد داده 79500 تومن. خوب مگه مغز خر خوردم که بیام 35 گیگمو مجانی بریزم تو حلقوم این گروه دالتون بعد بیام دوباره 79500 تومن دوباره ازشون طرح با حجم 6 گیگ بخرم.دزدی از این بزرگتر کجا دیدید؟.اقایون دارن مثل لاشخور غذا رو از دهن مردم میکشن بیرون.اون از پیمانکاران ict تون که از دستتون چند روز پیش رفتن جلوی در مجلس شکایت به خاطر خوردن حقوقشون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اینم از اینترنتتون که دارید مثل بلا نسبت بقیه, لاشخورها از کاربراتون میخورید.(اینم نیازی به مدرک نداره).اونم از اون گندی که بالا اوردید به خاطر گرون کردن مکالمه هاتون.کلا از وقتی خصوصیتون کردن ر ی ... به این مملکت.هرکی واسه خودش تو هر استان بقالی باز کرده کاسبی میکنه به اسم مخابرات.خاک بر اون سرتون.دیدار ما اون دنیا لاشخورها
    اینجا میتونی شکایت کنی البته قبلش توضیحاتشو بخون من از یکی شنیدم که جواب گرفته!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز دارن چیکار میکنن که انقدر پینگ خراب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من قصد توهین ویا بی احترامی به کسی رو ندارم.فقط زرنگ بازی یک نفر رو میخوام بهتون نشون بدم.
    اون کسی نیست جزئ آقای علاقه مند به Katy Perry
    ایشون انسان بسیار محترمی هستند همانند تمام اعضائ این انجمن فقط
    ایشون زمان تمدید اکانتشون.اکانت را تا سال 94 تمدید کردن.
    عجب آدمی بوده.البته من چون طرحم از اول چنین قابلیتی نداشت و اگر داشت اصلا تو این فازا نمی بودم.البته الان که فکر میکنم منم اگر برای طرح قبلیم زمان می خریدم.(4 ماه پیش) الان این طرح کمپین بهم نمب انداختن.
    بماد این شخص با آینده گری الان داره از طرحش استفاده مناسب می کنه.فقط خود مهندسم ازش پرسیده بود که چرا تا این قدر زیاد زمان خریدی.ایشون گفت که به مخابرات اعتمادی نیست شاید فردا گرون کردین.

مثل همیشه موفق پیروز باشد

7. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یک مسئله هم درباره ی پینگ
    که خیلی خیلی این برای من اتفاق افتاده.من طرحم 7 هر ماه تمدید میشه.تا یک هفته پینگ من 150.حالا هر وقت وصل شم.مثلا ساعت 1:50 هم وصل بشم همون 150 هست ولی بعد از این یک هفته پینگ شانسی میشه و چند روز بعدش از 250 پایین تر نمیره.وحتی بیشتر مواقع بالای 400 می مونه.
    آیا واسه شما هم همین طوریه؟
    الان ملک می فهمه میگه ازول اینارو پینگشون رو محدود کنید!

9. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این هایی که میگن نمی تونیم شارژ ماهیانه انجام بدیم از این لینک استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من که جواب داد ، من کلا شارژم تموم شده بود(حجم و زمان) و تغییر حساب برام باز میشد (در گلدنت) ولی اینجا رفتم
    تونستم شارژ انجام بدم. امتحان کنید ببینید میشه؟

11. این کاربر از mohsen1849 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من قصد توهین ویا بی احترامی به کسی رو ندارم.فقط زرنگ بازی یک نفر رو میخوام بهتون نشون بدم.
    عجب آدمی بوده.البته من چون طرحم از اول چنین قابلیتی نداشت و اگر داشت اصلا تو این فازا نمی بودم.البته الان که فکر میکنم منم اگر برای طرح قبلیم زمان می خریدم.(4 ماه پیش) الان این طرح کمپین بهم نمب انداختن.
    بماد این شخص با آینده گری الان داره از طرحش استفاده مناسب می کنه.فقط خود مهندسم ازش پرسیده بود که چرا تا این قدر زیاد زمان خریدی.ایشون گفت که به مخابرات اعتمادی نیست شاید فردا گرون کردین.

اولا اميد هستم .
    دوما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه علاقه مند .
    سوما خوب اين موضوع رو كه شما ميگي من زرنگي كردم و تمديد كردم خوب يعني چي ؟ خوب بوده يا بد بوده !؟
    خوب منم رفتم يك 2 ساله تمديد كردم + 25 گيگ . بد كاري كردم ؟
    يا شايدم به كسي ضرر رسوندم !؟
    ببخشيد ها ولي يه نوزاد هم توي اين موقعيت از جامعه ميدونه كه هيچ چيزي از لحاظ قيمت يك روز هم ثابت نيست .
    كوتاه فكري از خودتون بوده . ميخواستيد بريد شارژ كنيد حسابتون رو .
    عجب ها .
    Last edited by OMiD.1080p; 01-01-2014 at 22:42.

13. 6 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    با احترام با هم صحبت کنید
    با تشکر

15. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی چی ؟
    یعنی الان شما میخوای طرحت رو عوض کنی ؟
    شما که طرح طلایی 1 ساله داشتی داره تا چند وقت دیگه تموم میشه اگه درست حدس زده باشم . بعد مگه بعد از تموم شدن نمیتونی طرح رو عوض کنی ؟
    الان چه طرح هایی هست ؟ یکی بیاد بگه . مال من هم تا 20 روز دیگه تموم میشه . الان برنزی دارم اگه طرح بدون شبانه به زور میدن که همین طرحم رو یه جورایی نگه دارم .

17. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این جمله مربوط به سایت سازمان تنظیم مقررات است توجه کنید:
    11- سئوال: آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
    جواب: انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نمي­تواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد

19. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •