با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه ادکلن با رایجه خنک و جذاب واسه ماههای پیش رو بهم معرفی بفرمائید. گرچه از ادکلن خنک نمیشه خیلی انتظار پخش بود داشت ولی پخش بوی قابل قبولی داشته باشه. رنج قیمتی تا 300 تومن
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه ادکلن با رایجه خنک و جذاب واسه ماههای پیش رو بهم معرفی بفرمائید. گرچه از ادکلن خنک نمیشه خیلی انتظار پخش بود داشت ولی پخش بوی قابل قبولی داشته باشه. رنج قیمتی تا 300 تومن
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
والا تا جایی که من تست و تجربه داشتم از عطرای خنک(که البته کامل هم نیست و خیلی ها رو هم تست نکردم تا الان)
یکی از عطرایی که به اعتراف همگان خیلی خیلی پخش بو داره (در عطرای خنک) بدون شک ایسی میاکه بلو هست
فقط کافیه تستش کنید
اما حالا که بودجه شما تا 300 هستش شاید تست این دوعطر خالی از لطف نباشه:
libre از برند ایو سن لورن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین آکوا فارنهایت از دیور
(کمی بیش از 300 تومن هست)
اینم بگم عطرهایی مثل پلو بلو هم گزینه خوبی هستند ولی رایحه تکراری رو داره((یعنی رایحه مشابهش در عطرای ارزون قیمت زیاد هست واسه همین دیگه خاص و جذاب محسوب نمیشه از دید من))
لازم به ذکر هست که عطر خنک مورر علاقه من آیس من تری ماگلر هست ((چقدر این حرفم تکراری شده))
سلام دوستان
من طبق گفته دوستان رفتم واسه خرید
فروشنده گیر داده بود که بیا عطر AVATAR رو بخر. من اصن نشنیده بودم
چیزی در مورد این عطر شنیدین؟ بدرد بخور هست؟
سلام
من در مورد این عطر چیزی نشنیدم و خودم هم ندیدمش تا الان
ولی یک نکته رو بدونید فروشنده بفکر فروش جنسش هست از هیچ تعریفی هم کوتاهی نخواهد کرد! پس د رمورد جنس هایی که زیاد شناخته شده نیستند فکر نمیکنم بشه روی حرف فروشنده حساب کرد!
اما در مورد این عطر اگر اینی که عکسش رو گذاشتم باشه باید حدود 120 تومن قیمت داشته باشه از برند cotyکه یک برند فرانسوی (برای من ناشناخته) هستش
عطر معروفی هم ازش ندیدم
با توجه به نوت های این عطر که : آناناس، چوب، دانه گشنیز و ترنج هست میتونم بگم که برای این فصل عطر خوبی میتونه باشه (از نظر رایحه)
سلام به دوستان عزیز
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم.
بیشتر از انکه پخش بو واسم اهمیت داشته باشه داشتن رایحه جذاب و خوب مهم تر هست .
ممنون میشم نظرتون رو در مورد Invictus for men از پاکورابانه بفرمائید؟
ممکنه لینک ایس من رو اینجا قرار بدید؟ من موردی تحت این عنوان پیدا نکردم
با سپاس فراوان
موفق باشید
نظر جناب فرید در مورد عطر آیس من رو پیدا کردم شاید در توصیف رایحه خیلی خوب گفته باشند:
آیس من تری موگلر
در اوایل تند و خنک هست و به مرور ملایم تر میشه. رایحه اصلی این ادکلن بر گرفته از نعناع هندی هست
پخش بوش و موندگاری خوب هست
==============
راستش این عطر چون سال 2007 در اصل تولید شده الان خیلی کم و سخت پیدا میشه فروشگاههای اینترنتی هم جایی ندیدم داشته باشند اما در بازار میشه پیداش کرد
اینم تصویرش:
راستش من واقعا فکر میکنم رایحه ای که داره خیلی غیرتکراری و تک هست! بنظرم جذابه چون یکجورایی لوس حسش میکنم
نت های اون هم: نعناع هندی، جوز ، قهوه ، مُشک هستش
====================================
در مورد عطری که از پاکو رابان معرفی کردید هم بنظرم عطر خوبی میرسه بیشتر خنک و تند حسش کردم ولی پخش بوش عالی و بالا نیست اما این برند همیشه عطرهای خوبی داشته
خوبی این عطر اینه که جدید هست و رایحه اون تکراری نشده
کلا عادت فروشندگان عطریات همینه مثلا شما میگید عطر x را دارید میگه نه ولی 10 تا عطر ناشناخته میاره جلوتون و میگه اینا خیلی بهتر از اونهطبیعی هم هست سود فروش جنس اصل کجا و جنس ناکجاآبادی کجا . چاره کار هم فقط کنار گذاشتن خجالت و گفتن "نه" هست. coty اگر اشتباه نکنم پشت خیلی از ادکلن های درجه 2 مثل آدیداس هست
![]()
دوست عزیز از توجه و راهنمایی شما خیلی ممنونم. بیشتر به دنبال رایحه مرکباتی هستم مثل لایت بلو و جیو ارمانی .البته متاسفانه رایحه هایی که عرض کردم مشابه ارزونتر هم دارن . بیشتر مد نظرم مرکباتی هست ولی کمی تا قسمتی متفاوت و خاص
مثلاLaurent L`Homme Sport جدید هست اما تستش نکردم.
با سپاس فراوان
موفق باشید
فقط اسانس های JACSAF :
گلادیاتور . و پولار بلو بخصوص پلار بلو
سلام
جدیدن یک پلاربلو گرفتم سایزش کوچکتر شده،حالا شب عکسشو میزارم .واقعا 22میل چی هست که باز از سر و تهش میزنن.
Sent from my HTC Rhyme S510b
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)