سلام به رفقا من برگشتم بعده یه مدت غیبت دلم واسه لول و همه تنگ شده بود![]()
سلام به رفقا من برگشتم بعده یه مدت غیبت دلم واسه لول و همه تنگ شده بود![]()
سلام به دوستان عزیز
هر کی تو سرور EU Nordic & East بازی میکنه و بازیش هم خوبه اسم اکانتش رو بزار من ادش کنم
بخدا سرویس شدم هر دفعه بازی میکنم میبینم کلا همه تازه کارن کل بازی رو به گند میکشن![]()
لطفا یکی مرام به خرج بده تغیرات 1 ماه اخیرو بگه تا منم از غافله عقب نمونم![]()
سلام .
اسکین های جدید Diana ، Tryndamere و Riven فعلا" توی pbe اضافه شدن بزودی میاد توی سرور های دیگه .
Lunar Goddess Diana
Warring Kingdoms Tryndamere
Dragonblade Riven
![]()
کلا ریوت علاقه ی شدیدی به افسانه 3 برادر داره
تمام اسکین های warring kingdoms مال 3 برادره
کما اینکه ما لوبو رو شاهدیم در جاروان 4 و ژیاوژان
امروز تولد Voyboy اه
Joedat Esfahani با لقب Voyboy بازی کن اصالتا ایرانی LoL هست که در حال حاضر ساکن آمریکا هست و در تیم های آمریکایی بازی می کنه
Voyboy با وجود این که از بهترین کالج ها و دانشگاه ها پذیرش داشت تصمیم به بازی حرفه ای LoL کرد
Voyboy بازی حرفه ای اش رو در نوامبر 2010 با ملحق شدن به تیم RockSolid در TopLane شروع کرد
در سپتامبر 2011 به Dignitas به عنوان TopLaner پیوست و در می 2012 به CLG به عنوان Toplaner رفت
در اکتبر 2012 از CLG جدا شد و در نوامبر 2012 به عنوان TopLaner به Curse پیوست
در Pre-Season 4 به طور غیر منتظره ای Voyboy از Top به Mid انتقال پیدا کرد و هم اکنون به عنوان MidLaner اه Curse فعالیت می کنه
Voyboy رو خیلی ها با Leesin و Akali و Renekton می شناسن ، همچنین یکی از بهترین پلیر های Elise در TopLane هم بود
Last edited by s-arash; 16-12-2013 at 08:46.
سلام آقا کسی از این تیم خبری چیزی نداره امشب ساعت 9 مسابقه داریم اما اصلا چیزی سرچ میکنم نمیاد از این تیم ! کسی بازیکنی چیزی ازشون نمیشناسه؟؟؟؟
چطوری میشه باهاشون هماهنگ کرد @؟؟؟؟؟؟؟؟
oOzlakh
![]()
ilata12 از سرور eu یکی ادد کنه.![]()
من آخرای بازی اینترنتم قطع شد و نمیدونم نتیجه بازی چی شده سایتی هست که بشه ازش نتیجه بازی رو در اورد ؟؟؟؟؟
و اینکه آیا هیچ امتیازی بهم تعلق میگیره ؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)