پس دم خودم گرم.
راستی این ساعت رایگان از چندتاچنده؟ماآخرنفهمیدیم از 12:30 تا 7___ یا___1 تا 6___ یا___ 1 تا 7 هست؟
پس دم خودم گرم.
راستی این ساعت رایگان از چندتاچنده؟ماآخرنفهمیدیم از 12:30 تا 7___ یا___1 تا 6___ یا___ 1 تا 7 هست؟
[/COLOR]خدارو شکر یکی پیدا شد که حرفهای منو تایید کنه دوست عزیز دانلودت مثل من خوبه موفق باشی...
ساعت 14:12
[/COLOR]از ساعت 1 الی 6:58
Last edited by l30l30y; 18-08-2011 at 13:15.
من الان یک ماهه که از پارس انلاین استفاده نمی کنم و روفتم به شرکت پیشگامان. از همه نظر مثل هم هستن و سرعتشون هم با هم خیلی فرقی نمیکنه. البته شبانه پیشگامان تو منطقه ما تا حدودی بهتر هستش.
و یک تفاوت اساسی که پارس با پیشگامان داره:
بعد از اینکه یک ماه از پیشگامان استفاده کردم. تازه حالا میفهمم که پارس آنلاین واقعا حجم میدزده. ت پیشگامان هر چقدر تلاش کردم حجمم تمام بشه آخرش هم نشد.در صورتی که تو پارس آنلاین 10 بار تمدید میکردم.
الان دیگه بهم ثابت شده که پارس حجم دزدی میکنه
این دیگه تضمینیه؟یعنی یکسره از 1 تا 6:58 بزار؟کم نمیکنه؟
آره خودم تضمین میکنم اگه نشد بیا پیام خصوصی بده هرچی دلت خواست به من بگو...![]()
خوب شما درباره این نوشته زیر چیزی نگفتیدیعنی برای کانکشن های اتوماتیک با دستی فرق می کنه ؟
برای این نوشته هم عکس می زارم
با توجه به عکس اونجایی که با عدد 1 مشخص کردم ما بین دو دیسکانکت هست یعنی مودم از ساعت 09:58:07 تاریخ 1390/05/26 وصل بوده ( روشن بوده ) تا امروز صبح ساعت 10:53:02 که اون رو هم برای این که کانکتهام رو تو سایت پارس آنلاین ببینم مودم رو خاموش و روشن کردم
و اگه به دانلودهام نیگاه کنید می بینید که رایگان انداخته اون 89 مگابایت دریافتی رو هم کارگرد روزانه در نظر بگیرید
و در اون قسمتی هم که با رنگ سبز مشخص کردم یعنی دیروز ما بین ساعت 5 تا 7 پنج بار قطع و وصل شده که باز اگه به دانلود ها نیگاه کنید می بینید که همش رو رایگان انداخته
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
با این حساب فکر کنم اگه مودم رو به صورت اتومات تنظیم کنید نیازی به قطع و وصل کردن نباشه یعنی از ساعت 01:00 تا ساعت 06:59 رایگان می ندازه
اما درباره کانکت از ساعت 00:30 به بعد باید بگم که به ریسکش نمی ارزه یعنی احتمال این که شبکه قطع و وصل بشه و شما دیس و کانکت بشید خیلی زیاده که این باعث می شه ما بین این دو ساعت (از ساعت 00:30 تا 01:00 ) رو از حجم شما کم کنه
حالا اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن تا روشن تر بشیم![]()
سرعت اینترنت من امروز از ساعت 5:30 تا حدود ساعت 7 که من بیدار بودم دوباره به 200 رسید اما الان روی 70 ده !!!
راستی من با اون دوستمون که گفت پارس زیادی حجم کم میکنه موافقم!!!![]()
من هم مطمئنم برای اثبات میشه از DU Meter استفاده کرد ترافیک محاسبه شده پارس آفلاین 15 تا 20 درصد بیشتره یعنی اگه طبق گزارش نرم افزار شما 100 مگ ترافیک سوزوندید پارس میزنه 120 مگ .لعنت بر هر چی دزده.![]()
از کجا میشه این ترافیکو دقیق دید این که زده مثلا ترافیک باقیمانده 4.3 حالا ما از کجا بدونیم سیصدو چنده؟
از کجا میشه این ترافیکو دقیق دید این که زده مثلا ترافیک باقیمانده 4.3 حالا ما از کجا بدونیم سیصدو چنده؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)