کاش هوآوی بود.معلوم نیست از کدوم روستای چین خریداری شده.
حداقل هوآوی برند معتبری هست ولی FMM 130 معلوم نیست برندش چیه؟
دوستان توی عمل کیفیتش نسبت به بقیه مودم های وایفای چطوره؟
کاش هوآوی بود.معلوم نیست از کدوم روستای چین خریداری شده.
حداقل هوآوی برند معتبری هست ولی FMM 130 معلوم نیست برندش چیه؟
دوستان توی عمل کیفیتش نسبت به بقیه مودم های وایفای چطوره؟
اگه کسی خریداری کردی یه توضیح بده
منتظریم
دوستان من حدود 1 هفته س که پینگ و سرعت داتلودم بشدت داغون شده (نامحدود 2مگ) هر جا هم زنگ میزنم هیچکاری برام انجام نمیدن مشکل هم از طرف خوده ایرانسله، کسی راهی بلده ما انجام بدیم؟
این هواوی کجاش معتبره؟؟؟60 درصد تجهیزات نسله جدیده ایرانو این شرکت تامین کرده وبه زورقرادادو باندبازی وزدوبندپاشوتوبازارایران بازکرده محصولاته دیگش مثل گوشی تبلتش روبادلار2500 واردمیکنه.درضمن اونی که گفتین برندش چیه به نظرم ساخت یکی ازروستاهایه کشورمعظم کره شمالیه. دیگه بلاخره تحریمهاباعث میشه به هرکی وناکس روبندازن.![]()
Last edited by XXS; 27-10-2013 at 17:30.
بالای ۳۰۰ گیگه ٬ فکر کنم ۳۳۰ گیگ یا ۳۵۰ گیگ باشه که توی Ecare مشخص کردن .
من خودمو کشتم نتونستم روزی بیشتر از ۵ گیگ با ثبات سرعت ۶۶ دانلود کنم ( سرعت واقعی ۵۱۲ تقسیم به ۸ )
تازه بعد از یک هفته دیگه چیزی برای دانلود نداشتم.
نگران نباشید
اگه شانس بیارید ۱ به ۱ بهتون بدن که سرعتتون میشه همون ۵۰۰ اونوقت اگه روزانه بیشتر از ۱۰ گیگ دانلود داشته باشید باید نگران بشید .
مودم های سری قدیم واسه هوآوی بود هم ایرانسل هم مبین
اما الان با سرچ مک آدرس دیدم ماله یه شرکت سنگاپوریه
SOL INDUSTRY PTE., LTD
1 NORTH BRIDGE RD.,
#24-05, HIGH STREET CENTRE,
179094
SINGAPORE
سیگنال گیریش خوبه ولی کلا شبکه ایرانسل نوسان داره
با سلام.
من یه سوال داشتم!
با توجه به این که در حال حاضر ایرانسل مودم USB رو با تخفیف دانشجویی حدود 50 تومان می ده و خط منزل ما هم فیبر نوری هست, می خوام مودم USB ایرانسل بگیرم ولی متاسفانه چون این مودم wireless نداره, نمی دونم چه کنم!
یه مودم adsl وایرلس دارم (خونه قبلی ازش استفاده می کردم), می خواستم بدونم می تونم اینترنت کامپیوترم رو با این مودم share کنم؟ و بتونم با گوشیم هم از اینترنت استفاده کنم؟
ممنون.
سلام...
دوستان کلا وای مکس چه جوریه؟؟؟
سرعتاش چه جورین؟؟؟ قیمتاش چطوریاس؟؟؟ مودمش چن مدل داره و قیمت؟؟؟؟
ممنون
اشتباه میکنید, حتی اگر 1 - 1 هم بگیرید باز هم نهایت سرعت شما به طور میانگین همون 64 خواهد بود.
واحد پهنای باند کیلوبیت هست. یعنی مثلا 512 کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت (تقسیم بر هشت میشه چون 1byte=8bit). اون جریان 1-8 که شما منظورتون هست, چیز دیگه ای هست.
2تا شرکت توی ایران وایمکس دارن1مبین نت 2ایرانسل اینا بصورته دکلای که توی شهر نصب هست امواج(سیگنال) دریافت می کنند
سرعتش به adsl2 نمیرسه -تعرفه ها بالا-4الی 6مودم داره هر شرکت
پیشنهاد اگه دسترسی به تلفن داری بهترین گزینهadsl2![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)