تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 995 از 1211 اولاول ... 495895945985991992993994995996997998999100510451095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,941 به 9,950 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این بستگی به نوع پیشرفت بازیکن داره همین طور به تمرین دادن شما داره که اگه در Level بالاتری باشه بازیکن بیشتر پیشرفت می کنه.اگه سن بازیکن پایین باشه زیاد به بازی دادن ربطی نداره
    نه بابا من یه چنتا بازیکن 15 تا 18 ساله خریدم که قدرتشون بالا بود از همون ابتدا که اومدن تو تیم من
    قدرتشون سروع به کم شدن کرد هر نوع تمرینی هم که دادم فرقی نکرد . خلاصه انقدر کم شد که مجبور شدم بفرو شمشون ولی با اینکه هنوز قدرت بالا و سن پایین داشتن ولی هیچ تیمی حاضر به خریدشون نشد .
    چرا؟ و حالا چیکار کنم؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا من یه چنتا بازیکن 15 تا 18 ساله خریدم که قدرتشون بالا بود از همون ابتدا که اومدن تو تیم من
    قدرتشون سروع به کم شدن کرد هر نوع تمرینی هم که دادم فرقی نکرد . خلاصه انقدر کم شد که مجبور شدم بفرو شمشون ولی با اینکه هنوز قدرت بالا و سن پایین داشتن ولی هیچ تیمی حاضر به خریدشون نشد .
    چرا؟ و حالا چیکار کنم؟
    این بستگی زیادی به growth type بازیکن داره.ولی اگر در قسمت operating costs گزینه ها رو درست گذاشته باشی و بازیکن هم توی ترکیبت بذاری احتمال پسرفت بازیکن خیلی کمه.
    ولی من دیگه واقعا از پیشرفت بازیکنان خسته شدم و دیگه زیاد مسترلیگ نمیرم.می خوام یکمی تغییر در خصوصیات با استفاده از برنامه بدم تا بازی سختر و واقعی تر بشه چون با تیمهای ضعیف هم حتی همه جامهارو بردم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متاسفانه کونامی قصدا مستر لیگ رو باگ دار طراحی کرده که مثلا در ورژن بعدی اونها رو اصلاح کنه البته به نظرم سوژه جالبی نیست. مستر لیگ مشکلات خیلی واضحی داره به قدری واضح و عمدی هست که باعث میشه با کمی بازی کردن متوجه بشیم که ارزش نداره آدم وقتش رو باهاش تلف کنه.

من کلا اوایل خیلی خوشم اومد ولی وقتی دیدم روی هیچ حساب کتابی نیست ازش بدم اومد. خیلی عجیبه که بعضی از بازیکنان فیک تیم های فیک یا بازیکنان ملی کشورهای ضعیف مثل ایران قطر یا امارات با اینکه مشخصا با استعداد نیستند تبدیل به بزرگان فوتبال میشن. اینا عیب هست و متاسفانه بزرگ چون با منطق ناسازگار هست به لحاظ فنی مستر لیگ باگ داره گرچه اگه آدم چشم به روی این مسائل ببنده می تونه بازی کنه و لذت ببره ولی برای کسانی که حرفه ای دنبال می کنن این قضیه رو واقعا آزار دهنده هست. حدس می زنم وحید این حرفهای من رو بیشتر درک کنه چون ظاهرا مثل خودم زیاد وقت گذاشته واسه مستر لیگ و تقریبا تمام چیزهایی رو که در مورد مستر لیگ می دونم ایشون هم می دونه.

البته من امیدوارم در ورژن 2011 همه این مشکلات برطرف بشن معلوم نیست کایزر یا اورلیانو یا رولند کجا هستند؟ بازیکنان Newcomer چرا توی مستر لیگ معرفی نمی شن اصلا برای چی توی دیتابیس هستند آیا فقط به این دلیل که ما با ادیتور های اکسترنال بیاریمشون توی تیم ها؟

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

این بستگی زیادی به growth type بازیکن داره.ولی اگر در قسمت operating costs گزینه ها رو درست گذاشته باشی و بازیکن هم توی ترکیبت بذاری احتمال پسرفت بازیکن خیلی کمه.
    ولی من دیگه واقعا از پیشرفت بازیکنان خسته شدم و دیگه زیاد مسترلیگ نمیرم.می خوام یکمی تغییر در خصوصیات با استفاده از برنامه بدم تا بازی سختر و واقعی تر بشه چون با تیمهای ضعیف هم حتی همه جامهارو بردم.
    دوست عزیز برید تو قسمت become a legend بازی کنید و سطح بازی رو هم بزارید سر top player.بازی خیلی سخت میشه.یکی از بدی های این قسمت این که بازیکن ها پایین تر از سطح خودشون بازی میکنن یعنی اگه مثلا سطح بازی regular باشه اونها کمی پایین تر از اون بازی میکنن و همچنین چون بازیکنی که در اول میسازید خیلی ضعیفه بازی بسیار سخت خواهد بود.من خودم همیشه تکی میرم به طرف دروازه حریف و انقدر میچرخم تا یه موقعیت گیر بیارم و گل کنم.با تشکر

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه کونامی قصدا مستر لیگ رو باگ دار طراحی کرده که مثلا در ورژن بعدی اونها رو اصلاح کنه البته به نظرم سوژه جالبی نیست. مستر لیگ مشکلات خیلی واضحی داره به قدری واضح و عمدی هست که باعث میشه با کمی بازی کردن متوجه بشیم که ارزش نداره آدم وقتش رو باهاش تلف کنه.

من کلا اوایل خیلی خوشم اومد ولی وقتی دیدم روی هیچ حساب کتابی نیست ازش بدم اومد. خیلی عجیبه که بعضی از بازیکنان فیک تیم های فیک یا بازیکنان ملی کشورهای ضعیف مثل ایران قطر یا امارات با اینکه مشخصا با استعداد نیستند تبدیل به بزرگان فوتبال میشن. اینا عیب هست و متاسفانه بزرگ چون با منطق ناسازگار هست به لحاظ فنی مستر لیگ باگ داره گرچه اگه آدم چشم به روی این مسائل ببنده می تونه بازی کنه و لذت ببره ولی برای کسانی که حرفه ای دنبال می کنن این قضیه رو واقعا آزار دهنده هست. حدس می زنم وحید این حرفهای من رو بیشتر درک کنه چون ظاهرا مثل خودم زیاد وقت گذاشته واسه مستر لیگ و تقریبا تمام چیزهایی رو که در مورد مستر لیگ می دونم ایشون هم می دونه.

البته من امیدوارم در ورژن 2011 همه این مشکلات برطرف بشن معلوم نیست کایزر یا اورلیانو یا رولند کجا هستند؟ بازیکنان Newcomer چرا توی مستر لیگ معرفی نمی شن اصلا برای چی توی دیتابیس هستند آیا فقط به این دلیل که ما با ادیتور های اکسترنال بیاریمشون توی تیم ها؟
    به نظر من هم مشکلاتی داره که واقعا باید رفع بشه.یه سری از این مشکلات واقعا عجیب هستش.ولی من چون مسترلیگ رو چند سال دائم بازی می کنم این مشکلاتو میتونم تحمل کنم.اوایل که بازیو گرفته بودم خیلی می رفتم و شاید با حدود 6-7 تیم هر کدوم حداقل 4 سال می رفتم و برام نسبتا جذاب بود.به نظرم توی این شماره یکی از دلایل که مشکلات اونو یکمی می پوشونه سیستم نقل وا نتقالات جدید هستش که خیلی باعث جذابتر شدن بازی شده.الان کم مسترلیگ میرم.برای من هم یکمی خسته کننده شده.من خودم فوتبال زیاد و به صورت حرفه ای می بینم و به خاطر همین بازیو درک می کنم.به نظرم پیشرفت در مسترلیگ غیر طبیعی هستش و به قول حسین این خوشایند کسانی هست که بازی آرکید دوست دارند.البته شاید جذابیت داشته باشه ولی اگر به شکل فوتبال حرفه ای بخواید نگاه کنید جذابیتی زیاد نداره.
    دوست بسیار عزیزمان یعنی حسین که در زمینه این بازی و مخصوصا تغییر در گیم پلی بازی استاد هستش برای رفع این مشکلات یه سری اقدامات خیلی خوبی انجام داده.مثلا با تغییر سرعت و همین طور قدرت شوت بازیکنان باعث شده بازی جذابتر بشه و یه سری تغییرات دیگه.به نظر من اگر یکمی فکر کنیم و این تغییرات رو درست انجام بدیم و پیشرفت بازیکنان در مسترلیگ رو غیر فعال کنیم شاید تا حدودی این مشکلات حل بشه و بازی به صورت حرفه ای تر باشه.من به شما و دوستان توصیه می کنم حتما اینو یکبار امتحان کنن.من خودم فعلا دارم یکمی توی این قضیه کار می کنم و اگر چیز مورد نظر خودمو پیدا کنم خیلی خوب میشه و باعث واقعی تر شدن بازی میشه.
    همچنین دوستان بهتون توصیه می کنم در مسابقات pes2010 که توسط حسین عزیز راه اندازی شده حتما شرکت کنید البته الان همه تکمیل هستن ولی برای لیگ بعدی حتما زودتر به حسین پیغام بدین تا در این مسابقات شرکت کنید.خیلی مسابقات جذابی هست به این دلیل که مثلا ما الان 6 نفر هستیم که از تیمهای ما چند درصد از تونایی های بازیکنان کم شده و به همین خاطر باعث سختر شدن بازی ها و تاکتیکی شدن آنها شده.یه نکته مهم بگم که این مسابقات در اصل به صورت آنلاین نیست و به این صورت هستش که بعد از هر بازی هر کسی سیو بازیو میذاره تا نفر بعدی بازی کنه و همچنین آمار بازیو میذاره.همه اینا توی صفحه اول اون تاپیک توضیح داده شده.دوستان به اشتباه نیافتید که ما به صورت آنلاین بازی می کنیم
    Last edited by vahidgame; 11-02-2010 at 20:35.

داره خودمونی میشه Unknownlive2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من نمی دونم یعنی این همه ادم اسکل پیدا میشه که میره فیفا بخره !!! به نظز من تنها ارزانی این بازی و از همه مهتر ساده بودن ان است و نام ان که خیلی ها را گمراه کرده از وسط زمین بزنی زیر توپ تو گله من کسی را می شناسم تو فیفا اخرین سطحش هر بازی حداق 10 گل می زد PES هم کم بازی می کرد بعد رفت 1 هفته شبانه روزی تمرین کرد کسی که فیفا را از 98 ان تا 2009 ان بازی کرده بود تو PES از منی که2سال بود فوتبال نکرده بودم یعنی از 7 ان تا 9 بهش 14 تا گل زدم تا دقیقه 70 بعدش 2 تا اخراجی داد از بسگی خطا کرد دیگه بازی را ادامه ندادیم از اون روز PES باز شده اقا !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    كسي آپشن فايل يا پچي داره كه فقط نقل و انتقالات توش درست شده باشه
    اگه دارين ممنون ميشم

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره درسته مثلا من یه بازیکن مصری به نام alsayed خریدم که 15 سالش بود الان که شده 18 همه چیش شده 94 به بال که بیشتر 97 یا 98 هست . برای خودش خداست . یه تنه تیم رو میچرخونه

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    كسي آپشن فايل يا پچي داره كه فقط نقل و انتقالات توش درست شده باشه
    اگه دارين ممنون ميشم
    پچ رسمي 1.3 رو دانلود كن نقل و انتقالات رو درست مي كنه

11. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    راستش من تازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم می شه سرعت بازی رو یه کم پایین اورد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •