متاسفانه کونامی قصدا مستر لیگ رو باگ دار طراحی کرده که مثلا در ورژن بعدی اونها رو اصلاح کنه البته به نظرم سوژه جالبی نیست. مستر لیگ مشکلات خیلی واضحی داره به قدری واضح و عمدی هست که باعث میشه با کمی بازی کردن متوجه بشیم که ارزش نداره آدم وقتش رو باهاش تلف کنه.
من کلا اوایل خیلی خوشم اومد ولی وقتی دیدم روی هیچ حساب کتابی نیست ازش بدم اومد. خیلی عجیبه که بعضی از بازیکنان فیک تیم های فیک یا بازیکنان ملی کشورهای ضعیف مثل ایران قطر یا امارات با اینکه مشخصا با استعداد نیستند تبدیل به بزرگان فوتبال میشن. اینا عیب هست و متاسفانه بزرگ چون با منطق ناسازگار هست به لحاظ فنی مستر لیگ باگ داره گرچه اگه آدم چشم به روی این مسائل ببنده می تونه بازی کنه و لذت ببره ولی برای کسانی که حرفه ای دنبال می کنن این قضیه رو واقعا آزار دهنده هست. حدس می زنم وحید این حرفهای من رو بیشتر درک کنه چون ظاهرا مثل خودم زیاد وقت گذاشته واسه مستر لیگ و تقریبا تمام چیزهایی رو که در مورد مستر لیگ می دونم ایشون هم می دونه.
البته من امیدوارم در ورژن 2011 همه این مشکلات برطرف بشن معلوم نیست کایزر یا اورلیانو یا رولند کجا هستند؟ بازیکنان Newcomer چرا توی مستر لیگ معرفی نمی شن اصلا برای چی توی دیتابیس هستند آیا فقط به این دلیل که ما با ادیتور های اکسترنال بیاریمشون توی تیم ها؟