بهتره بگید مخابرات داغونه .دی:
توی یکی از شهرستان ها رفتم اینترنت مخابرات را توی مرکز افتتاح کردم از طرف رئیس مرکز زنگ زدن به من میگن چرا نت 20نت داغونه سرعتش کمه و دیسکانکت میشه!.دی:
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بهتره بگید مخابرات داغونه .دی:
توی یکی از شهرستان ها رفتم اینترنت مخابرات را توی مرکز افتتاح کردم از طرف رئیس مرکز زنگ زدن به من میگن چرا نت 20نت داغونه سرعتش کمه و دیسکانکت میشه!.دی:
اگر کاملا هم قطع بشه بهتر از اسیاتک هست
TAPATALK
با دروود
دوست من،شما چرا تا این اندازه نسبت به آسیاتک دید منفی دارید؟
خیلی ساده بعد از 5 سال مشترک اسیاتک بودن پشتیبانی بجای توضیح دادن علت پایین امدن کیفیت در اومده میگه همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای هم جمعش کن ما برای کسی دعوت نامه نفرستادیم !!! برجی 50 تومن پول یک مگ نامحدود میدادم سرغتم 25 بود پینگم 600 ..50 در صد تایم اوت هر روز هم قطع میشد اونوقت پیشتیبانی بگه ما دعوتنامه نفرستادیم خیلی زور داره
TAPATALK
منم شرکت بد زیاد دیدم ولی آسیاتک واقعا روی اونا رو سفید کرد
با درووددی دوباره
دوست گرامی،نخست اینکه بنده نمی دانم شما دقیقا باکدام شخص در پشتیبانی،شیراز و یا تهران و یا شهرستان دیگری تماس داشته اید ،اما تا به این اندازه می دانم که استاندارد ها و موازینی برای تمامی نمایندگان از بالا تا پایین مشخص شده اند که در صورت زیر پا گذاشتن آنها و به کار نسبتن آنها،موجب از دست دادن تمام کاربران و نمایندگی می شود.
هرچند بنده می پذیرم که بعضی از کارکنان ارم نت (نمایندگی مرکزی استان فارس)برخورد مناسبی نداشته باشند اما شخصا ندیده ام که پشتیبان های تهران نیز دچار این بد اخلاقی شده باشند.
بنا بر این ،و با توجه به درخواست شما مبنی بر کم بودن سرعت سرویس های نا محدود،باید پذیرفت که با وجود بالا بودن ترافیک ورودی به پشتیبانان و کارکنان بخش فروش این شرکت،و درخواست زیاد کاربران در مورد سرویس های نا محدود و پرهزینه و کم درامد بودن برای شرکت ،پاسخ به اینگونه پرسش ها از حوصله بخش فنی بیرون باشد.
نامحدود آسیاتک چطوره؟
سعید شنیدم آسیاتک عالی شده ....
کلا همشون اشغالن و نمیدونم چرا همگی بعد از یه مدت اینجوری میشن و ماله حرض و طمع و گرفتنه مشتری زیاده یا چیزه دیگه و من اولین isp که داشتم شاتل بود و دو سالی ازش سرویس داشتم و اون سال اول کاملا راضی بودم و همه چی هم خوب بود و منم چون ناوارد بودم یکساله همش تمدید میکردم و بعد یه 5 ماه مونده بود قرار دادم تموم بشه تررر زدنهای شاتل شروع شد و سرعت رو کم کردن خصوصا دانلود شبانه و با ما هم اون موقع جوو انلاین بازی کردن خصوصا طرفهای صبح داشتیم و حسابی خورد تو ذوقمون و بعد رفتم حضوری پیششون و گفتم چرا اینجوری شده گفت همه جا اینجوری هست و گفتم سرعت 512 میخوام(اون موقع سرعت خیلی بالایی بود)گفت برو نامه از دانشگاه و از این چرت و پرتها بیار و کارت دانشجویی بردم و دیدم داره ایراد میگیره یهو عصبانی شدم گفتم قعطش کن نخواستم و دو هفته هم طولش داد تا جمعش کنه و بعد رفتم صبانت بدون هیچ مدرکی 512 داد که در اصل یک مگ بود و ما هم راضی و دو سالی هم اونجا بودم و اونم ضعفهایی داشت خصوصا دانلود شبانه افتضاح ولی در کل بد نبود و بعد رفتم ماتریکس که اونم 3 مگ سرعتش بود و دانلود شبانه خوبی هم داشت و 2 سال خورده ای هم اونجا بودم تا دانلود شبانش و کلا روزانش هم بهم ریخت و اومدیم مخابرات که اونم اخر میخش رو نشوند تو همه کاربرها و روز جمعه اپراتورشون(ظعیفه دهاتی) میخواست منو بخوره
و میگم شما حق ندارین سرعت رو بیاری پایین در صورتی که تو تعرفه زدین یک مگ و مگه کسی که نامحدود میگیره یه غیر از دانلود هدف دیگه ای هم داره و پینگتون که افتضاحه و سایتهای خارجی هم در حد اینترنت ملی و بدتر باز میکنه یا نمیکنه و سرعت رو هم نصف کردید و درست شدنش هم گذاشتید ساعت 2 صبح و تا مودم هم خاموش و روشن نکنی که سرعت به حالت اول برنمیگرده و میگه چرا هیچ کسه دیگه زنگ نزده تا حالا شکایت کنه و شما اولین نفری و برو ببین شاتل چه جوری سرعتاش هست تا ببینی چقدر ما داریم خوب اینجا سرویس میدیم و سرعت از این بعد یک به دو هست و همینه که هست و گفتم شاگول هم دیدیم که اومدیم اینجا و الان شما هم دارید راه همونا رو میرید و اگه کسی هم تا حالا زنگ نزده که مطمئنم زده از بی غیرتیشون بوده و ما داریم پول میدیم به شما و مجانی که نمیخوای چیزی بدی که اینقدر جوش میزنی و اگه شما کارت درست بود که ساعت 2 بعدظهر که سرعتها کم میشه هنوز ده دقیقه نشده اوتوماتیک سرعتها نصف میشه ولی 2 صبح که همه مردن سرعتها پایین میمونه و برتمیگرده به حالت اول تا چوب نکنی تو ماتحت مودم و خلاصه فهمیدیم تا یه گردن کلفتی نیاد از بیخ بزنه جد و اباد اینا رو بیاره جلو چشمشون ما هیچ نوع سرویسی رو تو این خراب شده مثل ادم بدستمون نمیرسه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)