کدوم انتشاراته؟
کدوم انتشاراته؟
فک می کنم منظورتون مال دکتر احمدیه دیگه؟چون من کتابی با همین نام دارم ولی کمی قدیمیه.
والا روش ننوشته که برای چه ناشریه
ولی خب این عکس جلدش.... اسم دبیرمون هم میرحسینی بود...کتاب بدی نبود.
دوستان برای استوکیومتری مبتکران (اون آخرش که همه ی تستاش علامت خارج محدوده داره) + سوالای المپیاد خوبه؟
تجربه خودم میگه بد نیست ولی شبیه کنکور نیست!
دوستان هم نظرشون رو بگن
پس با اون کتابی که من دارم فرق داره. البته این کتاب من بیشتر تجزیه و ترکیبه.
در مورد مبتکران باید بگم با اینکه کنکوری نیست اما با تسلط به اونها حتما تستهای کنکورو می تونید بزنید چون مبتکران همه نوعی از سوالات رو پوشش داده.بعد از اون تستهای کنکورو بزنید که با اون سبک هم آشنا بشید که آخر هر فصل مبتکران مجموعه این تستها رو قرار داده.کلا به نظر من مبتکران از هرنظری برای شیمی عالیه.فقط نباید اول شروع کار باهاش ناامید شد!![]()
دوستان مبحث استوکیومتری اعصابم رو بدجوری داره خرد می کنه....سوالای مبتکران رو زدم جزوه ی استاد خانعلی رو زدم ولی بازم می ترسم :( بنظرتون برم سراغ خـــــــــــــــــــــلی سبــــــــــــــــــز؟؟؟؟ ؟
سوالات مبتکران خیلی خفن تر از سوالات خیلی سبز هستن اگه مبتکران رو زدی لازم نیست سراغ هیچی بری. منم همین فکرو در مورد استوکیومتری میکردم ولی سر جلسه مثل آبمیوه خوردن حل کردم![]()
فقط سعی کن اون سوال هایی که توشون متغیرهای زیادی دارن رو زیاد مرور کنی تا استراتژی حلشون یادت نره.
توی مبحث استوکیومتری چیزی که بیشتر میتونه آزازت بده ضرب و تقسیم های وحشتناک و همینطور حفظ نبودن واکنش ها هستن. سعی کن روی این موارد هم کار کنی.
فک می کنم مبتکران کافی باشه. ولی اگه میخواید خیلی خیلی عالی کار کنید بد نیست شیمی3 نشر الگو رو هم ببینید.شنیدم سولات سطح بالا خیلی داره!
ببینید اگر سال سوم هستید و دروس به صورت نهایی هست شما سوالات سالهای قبل رو بخونید خیلی خیلی میتونه کمک بکنه.
ولی اگر کتاب کانون دو سالانه اون رو ببینید اومده یکسری سوالت نه چندان با کیفیت رو درش اورده.اصلا مفید نیست.
سلام دیدم به یه نتیجه خوبی برای ریاضی پایه نرسیدیم.این کتاب رو هم دیدم .می خواستم بدونم نظرتون چیه و بالاخره چه کتابی برای پایه خوبه؟
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sibesorkh2008; 24-12-2012 at 13:40.
من این کتاب رو ندیدیم اما از من میشنوی حتما هر کتابی میخری قبلش ریاضی پایه ی کوله پشتی رو بخر حرف نداره عالیه عالیه هم آموزشه هم تست (نکات رو هم کامل کامل گفته خیلی از نکاتش توی کتاب های دیگه نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)