کسی هست جواب منو بده من یک پلیر کنوود 8019 دارم
میخوام براش اسپیکر آمپلی فایر و ساب بگیرم چی بگیرم
کسی هست جواب منو بده من یک پلیر کنوود 8019 دارم
میخوام براش اسپیکر آمپلی فایر و ساب بگیرم چی بگیرم
پیشنهاد می کنم اگه چندان علاقه ای به صدای بلند نداری و فقط کیفیت واست مهم ـه(مثله خودم) واسه هاچبکت فقط باند واسه پشت بزار. من واسه پشت 2 تا باند پایونر6974 گرفتم، از لحاظ کیفی خیلی راحت راضیم کرد، اما یکمی باند ـای فابریکی جلوی هاچبکم کز کز می کرد و به کل روی کیفیت باندای عقبمم تاثیر گذاشته بود. تصمیم گرفتم که کلاً باندای جلو رو صداشونو قطع کنم. الان خیلی بهتره. پیشنهادم اینه که به کل واسه جلو صدا نداشته باشی، البته اگه هم کیفیت واست مهمه هم چندان دوست نداری خرج کنی بابت ـه باند اینا.![]()
سلام
DLS 1073 خیلی بهتره.قیمتش قبل از سال 435 بود.
به نظر من دور اسپیکرهای پایونیر رو تا اطلاع ثانوی یک خط قرمز بکش.
چرا کسی نیست گلم. کوچیکتون در خدمتتون هست.
میزان بودجتون چقدره؟
Last edited by shadows_funeral; 09-04-2013 at 01:56.
700 دیگه دستم هست یک پخش کنوود 8019 دارم فقط میخوام سیستم خوبی باشه اگه با این قیمت نمیشه پس یک آملی فایر با اسپیکر معرفی کنید بعدن ساب بگیرم
راستش من برای پخش و همه چی حدود600در نظر گرفتم.نمیدونم دوتا بهتر بگیرم برای عقب یا دوتا متوسط و دوتا هم برای جلو.
واقعا جلو کلا قطع بشه تو کیفیت تاثیری نداره؟اگه اینطور باشه که خیلی خوبه.
پخش چی پیشنهاد میدید؟
Sent from my SGH-I927 using Tapatalk 2
با سلام.ارزونترین کنوود فلش خور چیه و همچنین قیمتش؟مرسی
دوستان باند hertz ecx 690 قیمتش چنده؟ چه جور باندیه در مقایسه با dls1073 و co609 ؟
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید و تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی در این سال برای همه
با اجازه اساتید دوست عزیز کنوود تو این رنج قیمت بی شک فقط 7016
فکر کنم کنوود 3054 باشه به قیمت 290 تومان هم سی دی هم فلش![]()
سلام.
با 700 تومن میتونی یه Mc 609 بگیری که فروشش 400 هست (من کمتر میگیرم برات)+دو تا کابل RCA برای اسپیکر عقب و ساب اینده که 100 تومن میشه+ پک برق خوب که 70 تومن هست. 150 تومن هم میمونه که میتونی به هزینه ساب و آمپش اضافه کنی.
600 تومن برای کل سیستم؟!
پخش رو من 7016 پیشنهاد میکنم.
خیر هیچ حرفی برای گفتن جلوی این دو شاهکار نداره.شک نکن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)