تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 995 از 1126 اولاول ... 495895945985991992993994995996997998999100510451095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,941 به 9,950 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد 2 ترا 3.5 اینچی وسترن مای بوک داشتم که هفته پیش به خاطرضربه خراب شد،منتها من می خواستم علاوه بر این هاردی که داشتم یه هارد دیگه هم بگیرم حالا به نظر شما بین اینکه من یه هارد 4 ترا بگیرم و یا اینکه یه هارد دو ترا بگیرم و این هارد دو ترایی که خراب شده رو هم تعمیر کنم کدومش بهتره چون من قیمت گرفتم تقریبا جفت این کارا یه قیمته .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد 2 ترا 3.5 اینچی وسترن مای بوک داشتم که هفته پیش به خاطرضربه خراب شد،منتها من می خواستم علاوه بر این هاردی که داشتم یه هارد دیگه هم بگیرم حالا به نظر شما بین اینکه من یه هارد 4 ترا بگیرم و یا اینکه یه هارد دو ترا بگیرم و این هارد دو ترایی که خراب شده رو هم تعمیر کنم کدومش بهتره چون من قیمت گرفتم تقریبا جفت این کارا یه قیمته .
    سلام .

بنظر من بهتره که هارد دیسک چهار ترابایتی را انتخاب کنید . هارد دیسک ضربه دیده حتی اگر هم قابل تعمیر باشه خیلی بعید میدونم مثل یک هارد دیسک سالم ، نو و آکبند قابل اعتماد باشه . هارد دیسک دوترابایتی اگر همچنان قابل استفاده هست فقط برای ذخیره اطلاعات غیر مهم استفاده کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یه هارد silicon power armor 80 دارم طی این 3-4 ساله قاب خارجیش داغون شده و الان توش لق میزنه و سریع کابلش قطع میشه
    نمی دونم باید چی کار کنم
    قاب یدکی هم نیست انگار
    راهنمایی خاصی دارید ؟
    باکس هارد اکسترنال ساتا فایده ای داره ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یه هارد silicon power armor 80 دارم طی این 3-4 ساله قاب خارجیش داغون شده و الان توش لق میزنه و سریع کابلش قطع میشه
    نمی دونم باید چی کار کنم
    قاب یدکی هم نیست انگار
    راهنمایی خاصی دارید ؟
    سلام .

بله ، میتونید با یه باکس جدید تعویض کنید . باکس هارد هم که در بازار فراوان هست . بهتر هست که مدلهای USB3 را بخرید .

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام علیکم. من یک هارد اکسترنال MY PASSPORT WD یک ترابایت دارم.وقتی که وصل میکنم توی مای کامپیوتر نشون میده اما باز نمیکنه.حتی با نرم افزارایی مثل HD TUNE ,HDD REGENATOR و حتی DISK MANAGEMENT هم خواستم ببینم اما یا برنامه ها باز نشدن وقتی هارد به کامپیوتر وصل بودن و یا این که اگر برنامه باز شده هنگ کرده. ممنون میشم راهنمایی کنید حتی ویندوز هم عوض کردم بازم نشد.ممنون.

======================================
    با کلی تلاش بالاخره نرم افزار hdd regenerator اسکن کرد و در یک صدم درصد یک بدستکتور پیدا کرد که با b قرمز نشون داده.یعنی این هارد درست شدنی نیست؟
    Last edited by Mohamad r3z4; 31-03-2015 at 01:52.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام علیکم. من یک هارد اکسترنال MY PASSPORT WD یک ترابایت دارم.وقتی که وصل میکنم توی مای کامپیوتر نشون میده اما باز نمیکنه.حتی با نرم افزارایی مثل HD TUNE ,HDD REGENATOR و حتی DISK MANAGEMENT هم خواستم ببینم اما یا برنامه ها باز نشدن وقتی هارد به کامپیوتر وصل بودن و یا این که اگر برنامه باز شده هنگ کرده. ممنون میشم راهنمایی کنید حتی ویندوز هم عوض کردم بازم نشد.ممنون.

======================================
    با کلی تلاش بالاخره نرم افزار hdd regenerator اسکن کرد و در یک صدم درصد یک بدستکتور پیدا کرد که با b قرمز نشون داده.یعنی این هارد درست شدنی نیست؟

روی هارد مورد نظر یک چک دیسک انجتام بدید اگر درست نشد کل پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery ریکاوری کنید البته اگر اطلاعات مهم دارید

بهتره هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید یک بار هم با mini xp داخل hiren boot cd هارد رو بررسی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

روی هارد مورد نظر یک چک دیسک انجتام بدید اگر درست نشد کل پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery ریکاوری کنید البته اگر اطلاعات مهم دارید

بهتره هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید یک بار هم با mini xp داخل hiren boot cd هارد رو بررسی کنید
    سلام روی سیستم دیگه ای تست کردم متاسفانه باز هم نیاورد.
    چطوری چک دیسک انجام بدم؟
    راهی هست که هیچ اطلاعاتی پاک نشه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام روی سیستم دیگه ای تست کردم متاسفانه باز هم نیاورد.
    چطوری چک دیسک انجام بدم؟
    راهی هست که هیچ اطلاعاتی پاک نشه؟
    در my computer روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید تب tools سپس check now
    راهش اینه که کل اطلاعات رو با نرم افزار eases data recovery ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه لازم دارید
    با اون ویندوز لایوی که گفتم تست کردید؟ همچنین با ویندوز لایو لینوکس ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

در my computer روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید تب tools سپس check now
    راهش اینه که کل اطلاعات رو با نرم افزار eases data recovery ریکاوری کنید برای اینکار حجم اضافه لازم دارید
    با اون ویندوز لایوی که گفتم تست کردید؟ همچنین با ویندوز لایو لینوکس ؟
    ممنونم.
    با ویندوز لایو تست نکردم.با لینوکس هم تست نکردم دیشنب دنبال لینوکس بودم پیدا نکردم برای تست.
    .
    Last edited by Mohamad r3z4; 31-03-2015 at 16:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •