تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 995 از 1635 اولاول ... 4958959459859919929939949959969979989991005104510951495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,941 به 9,950 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اساتيد آيا دوربين پاناسونيك tz10 ويزگي Smart Auto را دارد

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ELSIN جان بی زحمت این سه تارو به ترتیب باسه من بچین : FZ100 - FZ40 - G12
    G12
    FZ100
    FZ40

راسی G12 برای این کمی سنگینه که جنس بدنه ـش خوبه

ببخشید آقا elsin چرا میگید کارش اشتباهه منم همین نظرو دارم. آخه ببین دوربین های فیلم برداری اغلب به خاطر حافظه زیادشون قیمتشون میره بالا که مثلا من نمیخوام طولانی فیلم بگیرم. یا مثلا اصلا عکس جالب ندارند. حداقل کامپکت فیلم خوب در کنا عکس عالی رو میشه داشت. تازه حجمشم کمتره.قیمتشم کمتره..

ببخشید البته من رو حساب اطلاعات خودم گفتم جسارتی نکرده باشم.
    یه چیزی راستی من حس میکنم بیشترین چیزی که از فیلم یه دوربین میخوام عمق تصویره میخواستم ببینم توی دوربین های کامپکت از ویژگی با چه لفظی بیان میشه که بتونم بین کامپکت های مد نظر امتیاز قائل بشم.
    ممنون
    بله درسته که هیچ دوربین فیلمبرداری نمیتونه عکس خوب بگیره اما فیلم بسیار عالی دارند
    نه خیر خواهش میکنم
    همون عمق تصویر + عمق میدان
    خیلی توی کامپکتا نمیتونید رو کار ، با عمق میدان حساب کنید

سلام خدمت شما.
    عرض شود که ما یک عدد کنکور دادیم و الان یه بودجه ی محدودی در اختیار ما گذاشتند که باهاش احتیاجاتمون رو برطرف کنیم و من با بررسی های مختلف نیاز ها و داشته ها و خواسته و اینها اولویت اولم دوربین عکاسی شد ولی به این معنی نیست که خدا تومن بتونم براش خرج کنم، به نظرم سقف قیمتی که می تونم بپردازم 350 تا نهایتا 400 هزار تومانه.
    حالا یک توضیحی عرض کنم که دنبال چه چیزی هستم... من عاشق عکاسی هستم اما نه از اون دسته آدم ها که میرن تو طبیعت و از آبشار و غروب خورشید و حیوانات عکس می گیرن. در واقع به شدت علاقه مند به عکاسی از شخصیت ها و افراد و محیط های بسته هستم. یعنی سوژه های طبیعی رو انتخاب نمی کنم و به دنبال سوژه های مصنوعی و بشری هستم. امیدوارم درست تونسته باشم منظورم رو برسونم. به همین خاطر احساس می کنم به یک دوربین سوپر زوم احتیاجی ندارم، اما برام دینامیک و کنتراست رنگ ها و تنظیمات دستی و امثالهم مهمه. خودتون بهتر می دونید... و شدیدا ترجیح میدم از دسته SLR like و به قول dpreview از دسته Big Sensor ها به سمت SLR ها باشه. ینی نمی خوام از این کامپکت های خانوادگی باشه که میرن جنگل باهاش عکس میگیرن.
    پس یه جمع بندی بخوام بکنم میشه یک گوشی ساده ی پیشرفته و نیمه حرفه ای، در تا بازه ی قیمت 350-400، برای عکاسی از سوژه های مصنوعی و شخصیت ها، فایل Raw برام تا حد زیادی مهمه و در عین حال نمی خوام به طور غیر عادی هم سنگین باشه.
    و همین دیگه، اگه احساس می کنید یک سری ویژگی های خاص دیگه هم هست که باید نظرمو در بارشون بگم بفرمایید ، من در خدمت شمام.
    اولا خسته نباشید و امیدوارم توی کنکور موفق شده باشید
    تا اون جا که فهمیدم برای شما LX3 و یا S90 مناسب هست

LX3 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    S90
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ELSIN; 09-07-2011 at 15:39.

3. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    اساتيد آيا دوربين پاناسونيك tz10 ويزگي Smart Auto را دارد
    منظور iAuto هست ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام!
    دوربین canon Sx220 دارم!
    میخوام تاریخ رو از پایین عکس بردارم!اما چگونه؟
    البته من شنیدم که نمیشه این کارو کرد!

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان با تشکر از راهنماییهایتان
    تصمیم نهایی من این شد :
    Nikon D90 به قیمت 1090000
    AF NIKKOR 24 mm f/2.8 D به قیمت 590000 برای عکسهای واید
    AF-S VR Micro-NIKKOR 105 mm f/2.8 G IF-ED به قیمت 1230000 برای عکسهای پرتره و ماکرو
    جمعا 3010000 تومان
    کسی از دوستان نظری نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

والا خوب بالاخره شما با دوستتون مشورت کردید و ایشون نظر دادن که شما به این نتیجه رسیدی ولی اگر هنور نهایی نهایی نیست که البته شما گفتی نهایی شده ، میشه کمی تغییر داد توی لیست .

1- اصرار به برند نیکون داری شما ؟
    2- D90 خیلی بدنه خوبی هستش اما شما هنوز هم کاربری دقیق رو مشخص نکردی . اگر فقط برای عکاسی پرتره و آتلیه و اینهاست به نظر من انتخاب های بهتری هم داری مثلا D3100 یا D5100 که دومی رو بیشتر توصیه می کنم با رنج قیمت نزدیک به دی 90 و قابلیت های بیشتر از دی 90 و البته بسیار جدید تر . نقدم به دی 90 در مورد فیلم برداری نه چندان مناسب و بدون امکانات فوکوس پیشرفته و همینطور سنسور قدیمی تر و البته بعضی امانات اضافه بر کاربرد مورد نیاز شما که شامل بدنه با سیلینگ بهتر که مورد نیاز آتلیه نیست و همینطور سرعت عکاسی بیشتر . D90 اگر اشتباه نکنم چند ماه پیش دیس کانتینیود شدش .
    3- ممکنه توجیه خرید لنز 24 رو بعنوان لنز واید برای من بیان کنید ؟ وقتی که لنزهای با ارزشی مثل 10-24 و 12-24 هستند . البته از خروجی فوق العاده و عالیه لنز مورد نظر شما نمیشه گذشت ولی بحث من روی واید بودن قضیه هستش . با 24 بعدها احتمالا دچار عذاب روحی خواهید شد !! یعنی رنجی هستش که نه واید کامل برای منظره و خانوادگی و . . . رو پوشش کامل بده و نه برای پرتره میشه استفاده کرد . یه لنز تقریبا میدرنج هستش که من هنوز فلسفه این انتخاب رو نمیدونم .
    4- 105 لنز بسیار خوبی هستش . اما پرایم بودن هم مزیت ایجاد میکنه و هم محدودیت . برای سوژه های ماکرو یا سوژه های انسانی برای پرتره مرتب باید عقب و جلو بشید تا به کادر دلخواه برسید . اما خروجی خوبی داره .

به پکیج های زیادی میشه فکر کرد ... چه برای کنن و چه نیکون . اما خوب همونطور که قبلا گفتم باید باید برنامه ریزی و فکر برای آینده باشه . مثلا شاید پکیجی شامل بدنه 550 دی کنن و 15-85 و 70-200 اف 4 آی اس به قیمت تقریبی 3200 بسیار منطقی تر باشه . به این نکته فکر کنید که لنزهای موردنظر شما تنها دو نقطه فوکال ثابت رو پوشش میدن و این برای شخصی که عماسی آماتوری میکنه بسیار سخت و عذاب آور خواهد بود . اما توی پکیج پیشنهادی من که البته هنوز جای فکر داره شما از رنج 15 تا 200 رو با کیفیتی بسیار بالا دارید .

شاد باشید دوست من .

8. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله اقا مسعود گفتند D90 پر فروش ترین دوربین هست اما دیگه تولید نمیشه یعنی مرگ
    بازم میگم برای بدنه به D7000 یا D5100 که واقا از همرده های کننی بهتر هستند فکر کنید
    لنز هم که مسعود جان کامل گفت بهترین کار همون 15-85 و 70-200 ، و میشه یه 55-18 (البته با لرزه گیر) رو هم reverse کرد تا مجموعه کامل بشه

10. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام. تا 200-250 بهترین انتخاب برای دوربین عکاسی چیه؟ (استفاده عادی). اگه از Canon هم یه مورد بفرمایید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1clik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

بله اين اصطلاح تو دوربينهاي كنن هستش ميخام بدونم تو پانا هم چنين امكاني هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

SX130 کنن فقط کمی بیشتر میشه

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

بله اين اصطلاح تو دوربينهاي كنن هستش ميخام بدونم تو پانا هم چنين امكاني هست؟

بله من هم باهاش کار کردم ، خیلی عالی از قدرت دوربین استفاده میکنه
    2 تا مشکل بزرگ داره یک این که رنگ ها رو کمی سرد نشون میده (کمی(البته باید بگم من هم کمی رنگ گرم رو ترجیح میدم )) دو این که با ISO بالا هیچ مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •