سلام
اساتيد آيا دوربين پاناسونيك tz10 ويزگي Smart Auto را دارد
سلام
اساتيد آيا دوربين پاناسونيك tz10 ويزگي Smart Auto را دارد
G12
FZ100
FZ40
راسی G12 برای این کمی سنگینه که جنس بدنه ـش خوبه
بله درسته که هیچ دوربین فیلمبرداری نمیتونه عکس خوب بگیره اما فیلم بسیار عالی دارند
نه خیر خواهش میکنم
همون عمق تصویر + عمق میدان
خیلی توی کامپکتا نمیتونید رو کار ، با عمق میدان حساب کنید
اولا خسته نباشید و امیدوارم توی کنکور موفق شده باشید
تا اون جا که فهمیدم برای شما LX3 و یا S90 مناسب هست
LX3 :
S90کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ELSIN; 09-07-2011 at 15:39.
منظور iAuto هست ؟؟؟
سلام!
دوربین canon Sx220 دارم!
میخوام تاریخ رو از پایین عکس بردارم!اما چگونه؟
البته من شنیدم که نمیشه این کارو کرد!
دوستان با تشکر از راهنماییهایتان
تصمیم نهایی من این شد :
Nikon D90 به قیمت 1090000
AF NIKKOR 24 mm f/2.8 D به قیمت 590000 برای عکسهای واید
AF-S VR Micro-NIKKOR 105 mm f/2.8 G IF-ED به قیمت 1230000 برای عکسهای پرتره و ماکرو
جمعا 3010000 تومان
کسی از دوستان نظری نداره ؟
والا خوب بالاخره شما با دوستتون مشورت کردید و ایشون نظر دادن که شما به این نتیجه رسیدی ولی اگر هنور نهایی نهایی نیست که البته شما گفتی نهایی شده ، میشه کمی تغییر داد توی لیست .
1- اصرار به برند نیکون داری شما ؟
2- D90 خیلی بدنه خوبی هستش اما شما هنوز هم کاربری دقیق رو مشخص نکردی . اگر فقط برای عکاسی پرتره و آتلیه و اینهاست به نظر من انتخاب های بهتری هم داری مثلا D3100 یا D5100 که دومی رو بیشتر توصیه می کنم با رنج قیمت نزدیک به دی 90 و قابلیت های بیشتر از دی 90 و البته بسیار جدید تر . نقدم به دی 90 در مورد فیلم برداری نه چندان مناسب و بدون امکانات فوکوس پیشرفته و همینطور سنسور قدیمی تر و البته بعضی امانات اضافه بر کاربرد مورد نیاز شما که شامل بدنه با سیلینگ بهتر که مورد نیاز آتلیه نیست و همینطور سرعت عکاسی بیشتر . D90 اگر اشتباه نکنم چند ماه پیش دیس کانتینیود شدش .
3- ممکنه توجیه خرید لنز 24 رو بعنوان لنز واید برای من بیان کنید ؟ وقتی که لنزهای با ارزشی مثل 10-24 و 12-24 هستند . البته از خروجی فوق العاده و عالیه لنز مورد نظر شما نمیشه گذشت ولی بحث من روی واید بودن قضیه هستش . با 24 بعدها احتمالا دچار عذاب روحی خواهید شد !! یعنی رنجی هستش که نه واید کامل برای منظره و خانوادگی و . . . رو پوشش کامل بده و نه برای پرتره میشه استفاده کرد . یه لنز تقریبا میدرنج هستش که من هنوز فلسفه این انتخاب رو نمیدونم .
4- 105 لنز بسیار خوبی هستش . اما پرایم بودن هم مزیت ایجاد میکنه و هم محدودیت . برای سوژه های ماکرو یا سوژه های انسانی برای پرتره مرتب باید عقب و جلو بشید تا به کادر دلخواه برسید . اما خروجی خوبی داره .
به پکیج های زیادی میشه فکر کرد ... چه برای کنن و چه نیکون . اما خوب همونطور که قبلا گفتم باید باید برنامه ریزی و فکر برای آینده باشه . مثلا شاید پکیجی شامل بدنه 550 دی کنن و 15-85 و 70-200 اف 4 آی اس به قیمت تقریبی 3200 بسیار منطقی تر باشه . به این نکته فکر کنید که لنزهای موردنظر شما تنها دو نقطه فوکال ثابت رو پوشش میدن و این برای شخصی که عماسی آماتوری میکنه بسیار سخت و عذاب آور خواهد بود . اما توی پکیج پیشنهادی من که البته هنوز جای فکر داره شما از رنج 15 تا 200 رو با کیفیتی بسیار بالا دارید .
شاد باشید دوست من .
بله اقا مسعود گفتند D90 پر فروش ترین دوربین هست اما دیگه تولید نمیشه یعنی مرگ
بازم میگم برای بدنه به D7000 یا D5100 که واقا از همرده های کننی بهتر هستند فکر کنید
لنز هم که مسعود جان کامل گفت بهترین کار همون 15-85 و 70-200 ، و میشه یه 55-18 (البته با لرزه گیر) رو هم reverse کرد تا مجموعه کامل بشه![]()
سلام. تا 200-250 بهترین انتخاب برای دوربین عکاسی چیه؟ (استفاده عادی). اگه از Canon هم یه مورد بفرمایید ممنون میشم.
بله اين اصطلاح تو دوربينهاي كنن هستش ميخام بدونم تو پانا هم چنين امكاني هست؟
SX130 کنن فقط کمی بیشتر میشه
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
بله من هم باهاش کار کردم ، خیلی عالی از قدرت دوربین استفاده میکنه
2 تا مشکل بزرگ داره یک این که رنگ ها رو کمی سرد نشون میده (کمی(البته باید بگم من هم کمی رنگ گرم رو ترجیح میدم)) دو این که با ISO بالا هیچ مشکلی نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)