همه بازیای جدید میشه یا فقط همین بازی؟؟؟5.55 میخواهد اما دوستانی که psp 1000 (فت) داشته باشند با نصب فریمور 5.50Gen-b و فعال کردن یک گزینه میتوانند این بازی را اجرا کنند.
همه بازیای جدید میشه یا فقط همین بازی؟؟؟5.55 میخواهد اما دوستانی که psp 1000 (فت) داشته باشند با نصب فریمور 5.50Gen-b و فعال کردن یک گزینه میتوانند این بازی را اجرا کنند.
فعلا فقط همین بازی.خبری از بقیه بازی ها نیست.
تازه این بازی هم فقط ورژن اروپایی را میشود این شکلی اجرا کرد.
علی آقا این 5.55gen-b هست من به رفیقم بگم بره آپ کنه؟
هیچی محگم پرت شد سمت دیوار
از اون به بعد هر وقت کلید پاور رو میزنم یه لحظه LED سبز روشن میشه و بعد خاموش میشه
دستگاهم روشن نمیشه
خوب کجا از همه اعتبارش بیشتره که من ببرم تعمیر؟
آموزش در تاپیک زیر موجود هست.
ابتدا باید ورژن A را نصب کنید سپس آپدیت B را انجام دهید.
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
این فریمور را به هیچ عنوان روی دستگاه هایی که با ChickHEN کپی خور میشوند نصب نکنید که دستگاه بریک میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی محکم پرت شد سمت دیوار
از اون به بعد هر وقت کلید پاور رو میزنم یه لحظه LED سبز روشن میشه و بعد خاموش میشه
دستگاهم روشن نمیشه
خوب کجا از همه اعتبارش بیشتره که من ببرم تعمیر؟
از کجا بفهمیم دستگاهمون با چی کپی خور شده
یه سوال دیگه:
موقعی که میخوام بازی wwe2009 و gta liberty و fifa street 2 رو اجرا کنم این ارور رو میده:
the game could not be started - 80020148
مشکل از کجاست؟
اگر باطری دستگاه را در بیاری و یا دستگاه را خاموش کلی کنی وکپی خور بپره دستگاه با chikhen کپی خور شده.
البته از روی فریمور هم میشه فهمید اگر فریمور 5.03m33 یا 5.03MHU یا 5.03gen بود (کلا عدد فریمور 5.03 باشه) دستگاه با chikhen کپی خور شده.
موقع اجرای همه بازی ها این پیغام را میدهد یا فقط همین بازی ها؟
شما کلید select را بزن و گزینه UMD ISO MODE را تغییر بده و بزار روی M33 Driver یا Sony NP9660 ببین اجرا میشه یا نه.
پس که این طور من از اعتبارشون خبر ندارم چون تا حالا کارم نیفتاده شاید بچه های دیگه بدونن
[quote=*QWERT*;4158325]بابا چرا بچه مردم رو میترسونیوقتی میخوای مموری رو فرمت کنی نیازی نیست که یهو این کارو
بکنی اول میری سیوا رو برمیداری بعد فرمت میکنی.اینو گفتن که کسی فکر نکنه نمیشه سیوا رو برداشت[quote/]
فرض کن ایشون رفته مسافرت وسط بیابون کپی خورش پرید میخواد چیکارکنه
از این چیزا به من نگو سرم گیج میره میفتم میمرم باید دیهبدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)