تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 994 از 1547 اولاول ... 4948949449849909919929939949959969979981004104410941494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

مخابرات شهید نهری رو بابت اینکه خطی که داشتیم بالاترین نویز رو بعد از یکبار بارون و برف شدید توی 195 ثبت کردم و درخواست زدم .. بهم تماس گرفتنن گفتن مشکل از خود شماست.. گفتم باشه شما هرچی بگی قبول اما به شرط اینکه یکی از افرادت بیاد اینجا باهم چک کنیم... بعد از کلی درگیری یکی اومد.. دید مشکل نه تنها فقط از ما نیست بلکه از خودشونه.. چون من جعبه باکس داخلی رو داده بودم خودشون تعویض کرده بودن و ما هنوز نویز داشتیم.. بعد از کلی بحث که امکان حل کردن وجود نداره، با سر مرکز تماس گرفتم و حتی توی سایت باز هم درخواست زدم و حتی به بازرسی هم شکایت کردم... سر مرکز باهام تماس گرفت و گفت به ما 3روز وقت بده... با اینکه کار با بحث و فحش رفته بود جلو و کم مونده بود برخورد فیزیکی حتی پیش بیاد.. در نهایت بعد از 5 روز مشکل رو حل کردن... و دیگه هیج وقت نویزی روی خط نیومد...
    چندین نفر بشی تا زمانیکه توی یک محله و یا کوچه نباشی هیچکاری نمیتونی کنی،میتونید کل همسایه ها هر کدوم به ترتیب توی 195 شکایت کنید و این درخواست رو بدید..
    سلام
    ببخشید منم همین مرکز هستم یه کم نویز روی خط داریم
    شما چقدر نویز داشتید که حل کردن؟
    به نظر شما مهمه بعد یه برف شکایت کنیم، اون موقع نویزش بیشتره

من SNR خطم حدودا روی 8 مگ 8.5 روی 6 مگ 10 و روی 4 مگ 12 13 میشه
    ولی تا جایی که یادمه ظاهرا مخابرات میگه من وظیفه ام بوق خطه و نویز کم هم کاری نداره
    ما هم خط کوچه رو عوض کردن پول دادیم تا تقسیم داخل خونه رو خودشون کشیدن
    در ضمن مشکل از سر خطه تست کردم سر خط با پریزهای خونه فرقی نداره SNR اش
    اول هم که شاتل گرفتم سر این که سرویس 8 خریده بودم کیفیت نداشت یه ساعت مودم رو روشن سر خط گذاشتم، شاتل گفت اوکی مشکل از طرف مخابراته ما پیگیری می کنیم که حل شه فرداش شاتل زنگ زد گفت مخابرات میگه مشکل از مسیره و درست نمی کنه

یه نکته دیگه این که گفتید مهمه چند نفر همزمان شکایت کنند
    اخه مثلا تو ساختمون ما کسی خیلی سر در نمیاره نویز چیه و ... فلان، نهایت حفظ کنن چه سرعتی رو خریدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی وضع نت خرابه
    سرویس 8 مگ گرفتم ولی تو این چند روز بالاتر 5 مگ بم سرعت نداده بین 3 تا 5 مگ نوسان داره

حالم دارم از این وضع ب هم میخوره

3. این کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید منم همین مرکز هستم یه کم نویز روی خط داریم
    شما چقدر نویز داشتید که حل کردن؟
    به نظر شما مهمه بعد یه برف شکایت کنیم، اون موقع نویزش بیشتره

من SNR خطم حدودا روی 8 مگ 8.5 روی 6 مگ 10 و روی 4 مگ 12 13 میشه
    ولی تا جایی که یادمه ظاهرا مخابرات میگه من وظیفه ام بوق خطه و نویز کم هم کاری نداره
    ما هم خط کوچه رو عوض کردن پول دادیم تا تقسیم داخل خونه رو خودشون کشیدن
    در ضمن مشکل از سر خطه تست کردم سر خط با پریزهای خونه فرقی نداره SNR اش
    اول هم که شاتل گرفتم سر این که سرویس 8 خریده بودم کیفیت نداشت یه ساعت مودم رو روشن سر خط گذاشتم، شاتل گفت اوکی مشکل از طرف مخابراته ما پیگیری می کنیم که حل شه فرداش شاتل زنگ زد گفت مخابرات میگه مشکل از مسیره و درست نمی کنه

یه نکته دیگه این که گفتید مهمه چند نفر همزمان شکایت کنند
    اخه مثلا تو ساختمون ما کسی خیلی سر در نمیاره نویز چیه و ... فلان، نهایت حفظ کنن چه سرعتی رو خریدن
    شما اگر شماره شخصی که اومد براتون تعویض کرده و از مخابرات بوده دارید بهش تماس بگیرید خیلی راحت تر براتون حل میشه با یه عیدی و این حرفا..
    خط های شهید نهری بیشترشون نویز زیادی داره ،من سرعت خطم به 128 کیلوبایت رسیده بود و کاملا کلافه شده بودم.. و فقط هم خودم شکایت کردم و این مشکل رو حل کردن...
    اما اینکه اکیپی هم شکایت کنید شاید خوب باشه.. ولی فقط باید پیگیر باشی بری بیای بری بخش خرابی به 17 بزنگی شکایت کنی.. مشکلت رو بگی... اما بعضی اوقات به مدل مودم هم بستگی داره..
    بیشتر اوقات این نویز به پست های مخابراتی که توی خیابونهاست ربط داره.. و یکی از دلایل عمده مشکل خط تلفن ما دقیقا به گفته خودشون همین بود... مخابرات چرت زیاد میگه ولی وقتیکه بگی میخوام خطم صاف صاف بشه تا بتونم مثلا از خودتون اینترنت بگیرم زود کنار میان... شما باید فقط بتونید با سند و مدرک حرف بزنی.. و وقتی که میگن نمیشه حل کرد بگی چرا نمیشه حل کرد؟ مشکلتون چیه؟ دلیل قانع کننده برای مشترک باید بیارن وگرنه اگه نتونن بیارن شما باز میتونی شکایت کنی... سعی کن خودت یکبار با سر مرکز منطقه 8 صحبت کنی.. اگر تغییر نکرده باشن،کاملا آقای مودب و منصفی هستن...
    Last edited by pipo4713; 26-03-2018 at 19:18.

5. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب عزیز ببین خودت تا کجا پیش رفتی چون مصمم بودی که کارت راه بیفته و مشکلت رفع بشه اما ایا همه این صبر رو دارند ... مخابرات از همین قضیه سو استفاده میکنه و میگه قابل رفع نیست در حالی که شرکت و نهادی که خط های تلفن و فیبرنوری دستشه موظف به رفع مشکل مشترکینه اما به قول خودتون کار به ناسزا و نزدیکی به درگیری کشیده شده ، مملکتی که صاحب نداره همینه هر کی یه سازی میزنه ، هیچ قانونی برای جریمه و پیگیری قانونی و موثر توی این کشور وجود نداره تنها یه زمانی پیگیر میشن که ژن خوب داشته باشید و بس وگرنه باقی مردم رو رعیت جماعت نگاه میکنن و هرچی که دادن فکر میکنن از سرشون زیاده در حالی که دنیا به چه سرعتی رسیده توی اینترنت و شبکه ، توی ایران شرکت مخابرات از پس رفع نویز مشترکین به دروغ برنمیاد
    اره دست جمعی شکایت بشه بهتره یک دست صدا نداره...
    توی مملکت ما همه چی حل شدنیه ،همه چی فقط باید سیریش باشی پیگیر باشی.. چسب باشی .. بری بیای.. بخندی،قاطی کنی،لازمم هم شد شیتیل هم بدی،حرف پول که میاد وسط همه برایت همه کار میکنن،سرعت کار بستگی به خودت داره،هرجی تند تند شده هر روز فقط 15 دقیقه وقت بذاری شخص رو برو به غلط کردن میوفته...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی مملکت ما همه چی حل شدنیه ،همه چی فقط باید سیریش باشی پیگیر باشی.. چسب باشی .. بری بیای.. بخندی،قاطی کنی،لازمم هم شد شیتیل هم بدی،حرف پول که میاد وسط همه برایت همه کار میکنن،سرعت کار بستگی به خودت داره،هرجی تند تند شده هر روز فقط 15 دقیقه وقت بذاری شخص رو برو به غلط کردن میوفته...
    بخشیدا پس وظیفه این وسط چیه؟ شاتل بخاطر یه پروفایل گیم از من تعهد میگیره ،مخابرات نمیاد مشکل نویز خط دومم رو برطرف کنه ، یعنی چی؟؟! بحث سر این نیست چی حل بشه یا نشه ، سر اینکه اگر هر کسی وظیفه خودشو انجام بده اینطور مشترکین به مشکل برنمیخوره
    از وقتی عید شد SNR من شدیدا افت کرده ، زنگ میزنم شاتل کلانه منکر همه چی میشه ، توی ایران فقط مصرف کننده مقصره ، تولید کننده و ارائه دهنده و سرویس دهنده اصلا مقصر نیستن پاک پاکن ...

8. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بخشیدا پس وظیفه این وسط چیه؟ شاتل بخاطر یه پروفایل گیم از من تعهد میگیره ،مخابرات نمیاد مشکل نویز خط دومم رو برطرف کنه ، یعنی چی؟؟! بحث سر این نیست چی حل بشه یا نشه ، سر اینکه اگر هر کسی وظیفه خودشو انجام بده اینطور مشترکین به مشکل برنمیخوره
    از وقتی عید شد SNR من شدیدا افت کرده ، زنگ میزنم شاتل کلانه منکر همه چی میشه ، توی ایران فقط مصرف کننده مقصره ، تولید کننده و ارائه دهنده و سرویس دهنده اصلا مقصر نیستن پاک پاکن ...
    خیلی از دوستان بودن که مشکل SNR خط رو داشتن و با شکایت به 195 مشکلشون حل شده، شما برای اینکه اول از همه جهات مطمئن بشی برو سر خط چک کن اگر همه چی اوکی شد که مشکل از سیمکشی داخلیه اگه نشد،همون لحظه زنگ بزن بگو سر خطی و باید حل بشه.. اسکرین شات هم بگیر که کاملا مدرک داشته باشی..
    اون یکی خطط رو هم برو از سر خط ببین سیمت چه رنگیه،از باکس بیرون رنگش رو پیدا کن و قطع کن چمیدونم جابجا ببند باز کن ،بزنگ مخابرات داد و بیداد کن یا توی 195 درخواست بده که الان خط قطع شده و چندین مرتبه تا به حال درخواست کردم اما نیومدن... این سری که اومدن با نصاب رفیق شو و بهش بگو مشکلت چیه،یکم پول هم بدی میگرده زود مشکل رو حل میکنه...
    مملکت همینه.. کاریش نمیشه کرد،یا باید با درگیری و شاخ بازی و تحت فشار مشکل رو حل کنی یا باید مهربون بشی باهاشون و با پول خر بشن اوکی کنن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا جالبه خط من تا قبل از عید تا 11 مگ میکشید ولی الان شده این
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته بعضی ساعت های مثل قبل میشه ولی قطعی زیاد داره
    معلوم نیست تو این خراب شده چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی از دوستان بودن که مشکل SNR خط رو داشتن و با شکایت به 195 مشکلشون حل شده، شما برای اینکه اول از همه جهات مطمئن بشی برو سر خط چک کن اگر همه چی اوکی شد که مشکل از سیمکشی داخلیه اگه نشد،همون لحظه زنگ بزن بگو سر خطی و باید حل بشه.. اسکرین شات هم بگیر که کاملا مدرک داشته باشی..
    اون یکی خطط رو هم برو از سر خط ببین سیمت چه رنگیه،از باکس بیرون رنگش رو پیدا کن و قطع کن چمیدونم جابجا ببند باز کن ،بزنگ مخابرات داد و بیداد کن یا توی 195 درخواست بده که الان خط قطع شده و چندین مرتبه تا به حال درخواست کردم اما نیومدن... این سری که اومدن با نصاب رفیق شو و بهش بگو مشکلت چیه،یکم پول هم بدی میگرده زود مشکل رو حل میکنه...
    مملکت همینه.. کاریش نمیشه کرد،یا باید با درگیری و شاخ بازی و تحت فشار مشکل رو حل کنی یا باید مهربون بشی باهاشون و با پول خر بشن اوکی کنن...
    ممنون بابت راهنمایی اما خودم اینهارو بلدم و دوستان رو راهنمایی میکنم
    مشکل من از باکسه ، الان که تعطیلاته و نمیان منتظرم تعطیلات تمام بشه ولی خوب افت SNR شاتل در این روزا برمیگرده به پر شدن پهنا باند مراکز که تا ۲۰ فروردین ادامه داره و بعدش درستش میشه ، یادمه چند سال پیش پارس انلاین اومد ترافیک رایگان داد به کاربرا توی ایام عید ، نتش داغون شده بود تا بعد از زمان اتمام ترافیک رایگانه که درست شد ، قصه شاتل هم همینه ...

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی اما خودم اینهارو بلدم و دوستان رو راهنمایی میکنم
    مشکل من از باکسه ، الان که تعطیلاته و نمیان منتظرم تعطیلات تمام بشه ولی خوب افت SNR شاتل در این روزا برمیگرده به پر شدن پهنا باند مراکز که تا ۲۰ فروردین ادامه داره و بعدش درستش میشه ، یادمه چند سال پیش پارس انلاین اومد ترافیک رایگان داد به کاربرا توی ایام عید ، نتش داغون شده بود تا بعد از زمان اتمام ترافیک رایگانه که درست شد ، قصه شاتل هم همینه ...
    جه جوری فهمیدی از باکسه ؟ منم باکسمون قدیمی و زنگ زده بود و همش گفتم مشکل از اینجاست ولی وقتی اومدن تعویض کردن هیچ تغییری نکرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جه جوری فهمیدی از باکسه ؟ منم باکسمون قدیمی و زنگ زده بود و همش گفتم مشکل از اینجاست ولی وقتی اومدن تعویض کردن هیچ تغییری نکرد.
    دوتا خط دارم یکیش به ترمینال باکس وصله و یکی دیگه وصل نیست ، اونی که به باکس وصله نویز داره و اونی که وصل نیست نویز نداره ، قبلا که پارس انلاین بودم کارشناسشون اومد نگاهی به باکس انداخت گفت بهم این وظیفه من نیست به باکس دست بزنم اصرار کردم درستش کنه خطم رو گرفت سیم رو واسم مستقیمش کردم نویزم کامل رفت روی خطی که ADSL دارم ولی اونی یکی خطم که وصله خش خش بدی داره در حد چه بهت بگم ، نمیان برطرفش کنن ...

14. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •