اینکه چطوری توی کنسول مودم باند رو انتخاب کنی ak313 واست توضیح داد. اینم لینک LTEWatch واسه مودمای Huawei
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه چطوری توی کنسول مودم باند رو انتخاب کنی ak313 واست توضیح داد. اینم لینک LTEWatch واسه مودمای Huawei
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه از آپلودسنتر های ک سرورشون ایران هست دانلود داشته باشم برام نیم بها حساب میشه؟
یا این نیم بها فقط برای بازدید از وب سایت های داخل ایران هستش
ممنون میشم اگه دانلود از آپلودسنتری نیم بها هستش معرفی کنید
و اگر آپلودسنتری میشناسید ک با دانلود ازش سرعت بالاتری با اپراتور همراه اول گرفتید ممنون میشم معرفی کنید
همراه اول اونقدر سایت زیاد داره که تداخل سیگنالش واقعا زیاده و کیفیت رو به شدت میاره پایین
دوستان من مثلا یک بسته 4000 تومانی یکماه همراه اول فعال میکنم این بسته طبق طرح همراه اول شبانه نامحدود دارد دیگه؟ اگه داره پس فرقش با بسته نامحدود یکماهه که قیمتش 14900 تومانه چیه؟
تفاوت خاصی ندارن
فقط اون 14900 تومنی از 2 تا 7 هست و البته چند ماه هست که این بسته وجود داره
ولی این شبانه نامحدود رایگان معلوم نیست بعد از زمستان هم ادامه داشته باشه یا نه
منم چند روزیه این مشکلو دارم ،حین دانلود قطع میشه ، مشکل سراسریه ظاهرا
به امید اینترنت بدون تعریف حجم واقعی![]()
سلام دوستان ، میخوام یه مودم 4 جی بگیرم که هم روی ایرانسل و هم روی همراه اول جواب بده ، قابلیت قفل هم رو 3 جی و هم 4 جی رو داشته باشه...چی پیشنهاد میدید ؟
سلام دوستان ، میخوام یه مودم 4 جی بگیرم که هم روی ایرانسل و هم روی همراه اول جواب بده ، قابلیت قفل هم رو 3 جی و هم 4 جی رو داشته باشه...چی پیشنهاد میدید ؟
سلام
اگر نمیخواید خرجتون بالا بره مودم هواوی e8372 بگیرید .. البته معایبش ایناست : فقط 4 جی هست و پلاس نیست(کت 4 ).. یو اس اس دی نداره .. باتری نداره
مزیتاش : با سه تا اپراتور کار میکنه .. روی فورجی و تری جی میتونی لاک کنی .. با هر پورت یو اس بی که 1 امپر به بالا باشه راحت کار میکنه . گیرندگیش عالیه و پورت برای نصب انتن خارجی هم داره
من دارم و برای همراه اول استفاده میکنم و راضی هستم .
اگر میخواید بیشتر خرج کنید برید سراغ مودم های فورجی پلاس یا همون کت 6 به بالا که البته قیمتشون فکر کنم از 500 شروع میشه تا چند میلیون
اطلاع رسانی کنم امروز هم تا ساعت 9 دانلود کردیم و از حساب کم نشد
البته به هیچ عنوان با سیم کارت دایمی ازمایشش نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)