حالا با یه آیپی...میشه سرعتش ثابت باشه یا نه؟
حالا با یه آیپی...میشه سرعتش ثابت باشه یا نه؟
نه نمیشه بستگی کدوم سیستم چی داره دانلود میکنه مثلا من دوتا نرم افزار دانلود دارم که یکی زورش از اون یکی بیشتره و هنگام دانلود همزمان تقریبا 90% پهنای باندو میگیره!
تنها راه برای شما اینه که با استفاده از نرم افزار پهنای باندو تقسیم کنی که من دیگه در اون حد بلد نیستم
بستگی به لینک دریافتی داره
اگه لینک های دو سیستم یکی باشند(یعنی از یک سرور باشند) سرعت نصف میشه
ولی اگه لینک ها از سرور های مختلفی گرفته باشی
سرعت دانلود سیستمی که از سرور قوی تر دریافت می کنه بیشتره
مثل همین سایت های داخلی و خارجی که سرعت زمین تا اسمون شب ها فرق می کنه
خوی یکی نبود به داد من برسه بینم چیکار کنام از دست این مخابرات کلاه بردار
من چه گناهی کردم خونم تو منطقه ی که فقط مخابرات سرویس میده
الان باس چی کار کنم خوب
این مشکل منه که چند پست قبل ترگفتم
یعنی نمیشه هیچ کارش کرد این مخابرات تا کی می خواد مارو بسوزنه خدایش یعنی انصافه که من فقط بتونم از مخابرات سرویس بگیرم بعدش مخابرات هر روز یه بامبول سر من (من تنها نیست که ) در بیاره یعنی شما خودتونو بزارید جای من چی میگفتین به مخابرات
اول که اومد تمدید رو قعط کرد بعد این اواخرم که اومده شارژماهانرو قعط کرده مسخرشو در اوردن خوب الان چی باس بگم اعصابم راحت شه
فوش بدم که کار ادم نیس فوش دادن شما یه راهکار جلو من بزارید به 2020 زنگ میزنم میگه یه طرح دیگه بخر یعنی چی یه طرح دیگه بخر
طرح های طلایی رو هم دیگه نمیشه شارژ کرد
پس نصیحت من به شما هر چه زودتر حجمتون رو مصرف کنید چون اگه شارژ زمانی تموم بشه اینا دیگه شارژ حجمیتون رو منتقل نمی کنند به اکانت جدیدتون![]()
طرح های جدید کلا هیچ کدوم تمدید نمیشن آخه دوستان همه ترفندارو به ملک گفتن نوشه جان![]()
اکثرا فکر میکنم به خاطر دزدی های مخابرات حتی حجم هم کم بیارن . من الان یک گیگ شارژ کردم که تا اخر دی بمونه واسم . بعدش هم که طرح جدید بگیرم .
الان گزینه تمدید ماهیانه هست تو پنل کاربری من . مال همه اینجوریه یا بعدش وقتی میزنی شارژ نمیشه. طرح من طلایی و تا 6 روز دیگه و هنوز 8 گیگ دارم می خواستم شارژ نکنم یه ماه بعد دوباره شارژ کنم . حالا چه کنم مصرف کنم 8 گیگو
اگه میتونی شارژ کنی خوش به حالت چون ماله من نمیشه البته دوستان اونایی که از طرح های روی قبض استفاده میکنن نمی تونن ماه شارژ کنن
دوستان کجای این ممملکت از دست این اشغالای دزد عوضی (ملک جعفریان و دارو دستش) میشه شکایت کرد؟ من طرحم هنوز 35 گیگابایت دیگه داره امروز اومدم زمانمو شارژ کنم میبینم برداشتنش و فقط گذاشتن تغییر طرح!!تازه یه طرح پیشنهاد داده 79500 تومن. خوب مگه مغز خر خوردم که بیام 35 گیگمو مجانی بریزم تو حلقوم این گروه دالتون بعد بیام دوباره 79500 تومن دوباره ازشون طرح با حجم 6 گیگ بخرم.دزدی از این بزرگتر کجا دیدید؟.اقایون دارن مثل لاشخور غذا رو از دهن مردم میکشن بیرون.اون از پیمانکاران ict تون که از دستتون چند روز پیش رفتن جلوی در مجلس شکایت به خاطر خوردن حقوقشون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اینم از اینترنتتون که دارید مثل بلا نسبت بقیه, لاشخورها از کاربراتون میخورید.(اینم نیازی به مدرک نداره).اونم از اون گندی که بالا اوردید به خاطر گرون کردن مکالمه هاتون.کلا از وقتی خصوصیتون کردن ر ی ... به این مملکت.هرکی واسه خودش تو هر استان بقالی باز کرده کاسبی میکنه به اسم مخابرات.خاک بر اون سرتون.دیدار ما اون دنیا لاشخورها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)