ببخشید 2روز پیش رفتین مخابرات رو جمع کردین و سریع حسابگر گرفتین؟یا سرعت عملشون زیاد شده یا یه خط دیگه هم دارین
/////
حسابگر چرا ثبتنام از طریق سایت نداره:|
ببخشید 2روز پیش رفتین مخابرات رو جمع کردین و سریع حسابگر گرفتین؟یا سرعت عملشون زیاد شده یا یه خط دیگه هم دارین
/////
حسابگر چرا ثبتنام از طریق سایت نداره:|
مخابرات نمود ما رو.نامحدود 512 خدا تومن میگیره. کلافه کرد. تایم اوت تایم اوت تایم اوت :| . طول روز که هیچی باز نمیشه فقط به زور و هزار ناد علی سایت های ایرانی.فقط 3-6 صبح که یوزر نمی مونه میشه حالت عادی. کسی میدونه دارن چه غلطی میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*
های وب بخوای یکم دانلود هم داشته باشی چه سرویسی به صرفه است ؟؟؟؟
من زنگ زدم گفتم 1 مگ 1 به 5 دارم سرعت رو 40 به زور به 60 می رسه ( تازه از سرور داخلی ! )
میگه شما خوبی بقیه زنگ می زنن رو 10 و 12 سرعتشون !
می گفت سرعت نامحدودا رو آوردیم پایین تا سرعت محدودا بیشتر بشه !
گفتم اینجوری مشتریاتونو از دست نمی دین ؟
میگه حق با شماست اینم قراره درست بشه تا آخره هفته !
ولی فک نمی کنم درست بشه ! همین آش و همین کاسه !
تازه مخابرات دیر جمع کرد وگرنه همون روز که مخابرات رو جمع کردم حسابگر هم وصل کرد.اینجا معمولا 1 روزه وصل میکنن
من که اصلا تو سایتش نرفتم به طور حضوری ثبت نام کردم
آقا حسابگر تو شهر کرمانشاه چطوره؟ حجم خوری و محدود کردن شبانه نداره؟ پینگ داخلیش بین 20 تا 30 هست؟ خارجی چطور؟
دوستان مرکز ولیعصر چه شرکتایی پورت دارن الان؟ از مخابرات دارم ولی کفریم کرده میخوام باهاش کات کنم
عجله داررررررررم لطفا اگه چیزی میدونین دریغ نکنین![]()
Last edited by general geranger; 11-09-2014 at 14:42.
آقا این نامحدود های 1 به 5 رو هم که ترکوندن...
الان 2مگ 1 به 5 در حد 1مگ 1 به 5 شده و یک مگش در حد 512 و الی آخر...
برای همه اینجوری شده یا فقط برای ماست...
بعد از 1 به 8 ها مثل اینکه قراره اینها هم نابود بشن ، ببین چه گیری کردیم ... 140000 پول بدی برای سرعت 130 ... به قول فامیل دور من دیگه چیزی نمیگم...
وضعیت الان نامحدود 512 1 به 5.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*
3هفته ای هست وضع همینه و داغون. دانلود هم به شدت نوسان داره سرور خارجی باشه که دیگه هیچ.
تازه الان پینگ خوبه معمول رو 300-400 با تایم اوت زیاد.
کل هدف اینه تمام نامحدودها رو فراری بدند حجمی شه. ادارات و سازمان ها رو اختصاصی میدادند پدر یوزرهای معمولی رو در میارند
آره میدونم چند هفته ایی هست اینجوری شده ولی اوایل گفتم شاید موقتی باشه ولی مثل این که این هم به فنا رفت... الان دو مگ گرفتیم که حداقل یک مگ رو داشته باشیم!!! البته بعضی از ساعتها سرعت خوب و طبیعی هست ولی بیشتر اوقات افت میکنه...
برای ما دانلودر ها که حجمی جواب نمیده ... نمیدونم که دیگه واقعا باید چی کار کرد!!؟
دوستان رنج های آی پی مخابرات رو بدید به من لطفا
5.234
عدد سوم هم بین 1 تا 12 متغییره ! چهارمی هم تا دویست و خورده ای میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)