این طرح بی نهایت همچنان برای من خطا میده. یه مسئول مخابرات اینجا بود . کجاس پس؟؟
این طرح بی نهایت همچنان برای من خطا میده. یه مسئول مخابرات اینجا بود . کجاس پس؟؟
دوستان من طرح بینهایت دارم
قبلا وقتی ترافیکم تموم میشد میتونستم به سامانه پلوتو وصل بشم و شارژ بخرم
ولی الان ترافیکم تموم میشه هیچ سایتی بالا نمیاد
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 2020.tce.ir
اگه هم بالا بیاد فقط خود سامانه بالا میاد و درگاه بانک ملتش بالا نمیاد
گویا درگاه بانک ملت رو به اینترانت اضافه نکردن
خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید؟
هر موقع ترافیکم تموم میشه باید زنگ بزنم به یکی که اینترنت داره برام ترافیک بخره اینجوری که نمیشه![]()
برای من وقتی ترافیکم تموم میشه همون پلوتو رو هم باز نمیکنه
مخابرات دیگه هیچ آی پی نداره که به بازی هاش که Latency زیر 150 باشه.تنها رنج آی پی 37.255 بود که زمان تاخیر اون 120 بود واقعا خب بود هر چند ماکزیمم سرعتش 12 کیلوبایت بود و نمیشد به صورت PvP بازی کنی یا Raid انجام بدی.فقط Dungeon.حالا حداقل زمان تاخیر الان شده 230 میلی ثانیه.یعنی همون 37.255.نمیدونم چیکار کردن که احتمالا چند تا روتر گذاشتن یا هر کوفت زهرماری توش هست.
ویرایش جدید :
جریان این همه تعداد آی پی ایران چیه ؟ چه خبره ؟؟ یعنی 10 تا روتر توشه! حالا واسه روتر خارجی میبینی فقط 3 تا روتر.نیازی نیست ده تا روتر پشته سرهم بذارن.این آی پی آخر مال شرکت Trion سازنده بازی Rift (مثل WoW) هست.که باهاش وصل میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Behrouz_se60; 27-02-2015 at 20:47.
37.255 هنوز هم پینگش 120 هست برای من.5.221 هم پینگش 160 شده
اینم داستان هر شب بنده ... تازه با آی پی 37.255
C:\Users\ESP\Desktop>ping google.com -t
Pinging google.com [173.194.36.4] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 173.194.36.4: bytes=32 time=413ms TTL=46
Request timed out.
اینم سرویس مثلا 10 مگ ... هر شب همینه
فقط صبح تا ظهر خوبه که کاملا مشخصه عصر به بعد پهنای باند کم میاد
![]()
متاسفانه این جور مشکلات بخاطر سامانه ی پلوتون و تغییراتی هست که در هفته ی گذشته در ساختار های مخابراتی صورت گرفته ، این مورد از دست تیم فایل نیکو خارج هست و پیگیری هایی که باید رو ما انجام دادیم . پیشنهاد میکنم با سامانه 2020 تماس بگیرید و یا به مرکز ردانی واقع در خیابان 22 بهمن برای پیگیری مشکلتون مراجعه کنید .
این نظر و تحلیل شخصی شماست ، بعلاوه اینکه همکاران من که بر روی سرویس های طرح ارزش افزوده در حال کار هستند برنامه هایی دارند که مطمئنا این سرویس رو برای شما دوست عزیز هم جذاب تر خواهند کرد .
گاهی وقتا میزان حجم دانلودی اهمیتی نداره ، اینکه شما بتونی 24 ساعته با خیال راحت چیزایی رو که واجب نیاز داری رو " به راحتی " داخل سایت دانلود کنی خیلی فرق داره تا سیستمت رو تنظیم کنی که شب دانلود بشه ، حالا صبر کنی که دانلود بشه ، آیا لینک ها مشکل دار نشوند و ..
8 هزارتومان فک میکنم هزینه ی 2 گیگ اینترنت باشه . البته ممکنه واقعا برای شما صرفه نداشته باشه .. :-)
شما خیلی محکم صحبت میکنید دوست عزیز ، مطمئن باشید ما حواسمون به کاربرانمون هست و کاری که استارت زدیم هم یک کار متفاوت بوده در بین دیگر سرویس دهنده ها . اما کاری که شما داری در حال حاضر به شکل یه رسالت انجام میدی ، از بین بردن زحمات همکاران من هست که قصد دارند سرویس جدید و خوبی رو ارائه بدهند . اما شما همچنان تاکیدت بر نظرات شخصی و علایق خودت هست ، بعلاوه اینکه در مورد سیاست های فعلی و آتی مخابرات نیز اطلاعی ندارید . پیشنهاد دوستانه ی من به شما راهکار حمایت از سرویس های خوب هست . نه تلاش برای زیر سوال بردن اونها . اینجوری پیشرفت و تغییر حاصل میشه . آیا اگر این طرح بی نهایت سرعتش روی 10 مگابیت ست بشه ، ایا بازم این حرف ها رو از زبان شما میشنویم ؟ ایا با حمایت از این طرح این موضوع محقق میشه یا با تخریب ؟ آیا اگر پیشنهادی در راستای بهبود این طرح بدهید مشکلی پیش می آید ؟
پیشنهاد میکنم زمانی که در مورد موضوعی قصد اظهار نظر دارید ، تمامی جوانب اون رو بسنجید و فقط خودتون رو ملاک واقع نکنید . روزانه ایمیل های زیادی ما دریافت میکنیم که کاربران مشتاق استفاده از سرویس های ما هستند و به دلیل وجود نداشتن زیر ساخت مناسب امکان اون رو ندارند . و بسیاری دیگر از کاربران با ما همکاری میکنند تا سرویس های فعلی رو بهبود بدیم .. به هر صورت ، اینکه یاد بگیریم در کنار انتقاد ، پیشنهاد ارائه بدیم خیلی گام خوبی خواهد بود برای پیشرفت .
موفق باشید ..
مشکل شما ارتباطی با طرح بی نهایت نداره . این موضوع درگاه پرداخت بیش از 6 ماه هست که وجود داره و حل نشده متاسفانه ..
اینکه یک سرویس جذاب تر شود و بهبود یابد یک کار منطقی و درست است و نباید هم غیر از این باشد...
من و تمام دوستان اگر انتقادیی میکنیم حتی به قول شما خیلی محکم در راستای تخریب نیست تجربه نشان داده سخت ترین انتقاد ها حتی باعث پیشرفت چشمگیری میشه تمام دوستان حتی من بر روی نیاز هایی که وجود داره صحبت میکنند درسته تمامی افراد به شما ایمیل میزنند و طرح جدید را ثبت نام میکنند اما باید دید برای بار دوم هم جذابیت و کارایی داره؟ اینجا باید دید شما چه گروهی از کاربرها را زیر نظر دارید گروهی خاص یا کاربرهای حرفه ایی... بحث سرعت اگر روی 20مگابیت هم ست بشه وقتی کاربردی نباشه قطعا مورد نیاز نیست... در دنیای امروزی با حرف یک نفر ایده ی نوع هیچ وقت تخریب نمیشود در گذشته گفتم درسته از سیاست های اشتباه مخابرات اطلاعی نداشته باشم اما فیلتر ها و قوانینی هست که در حال حاضر جلوی پیشرفت این طرح را میگیره یا روند رو به رشد را کند میکنه...
دوستانی که از شبانه مخابرات استفاده کردند وضعیت شبانه را چه طور ارزیابی میکنند
حداکثر سرعتی که بهتون میده با حداکثر سرعتی که خط روش بسته شده برابره؟مشکل خاصی ندارند ؟![]()
والا به خدا من چند بار با 2020 تماس گرفتم تنها چیزی که میگن اینه که مودمتو دوباره تنطیم کن!!
فکر نکنم تنطیم یه مودم کار خیلی پیچیده ایی باشه من 10 بار مودمو تنطیم کردم
ولی من به خاطر اینکه خودم مطمئن باششم تو لایو چت همکاراتون با نرم افزار team viewer خودشون چک کردند گفتند مشکلی نداره هر چی هست از مخابراته
دوباره زدم 2020 میگن نه طرح بینهایت شما مشکلی نداره و فعاله . من حتی به خاطر این طرح رفتم یه مودم دیگه گرفتم گفتم شاید واقعا اشکال از مودمه !ولی باز هم همون اشو همون کاسه کلا دانلود از این طرح برا من غیر ممکن شده.متاسفانه نمیتونم یه روز از کارم بزنم برم مرکز مخابرات که اون حالا بشه نشه چون واقعا کار اینا هیچیش معلوم نیست
به هر حال ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)