تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 994 از 2199 اولاول ... 49489494498499099199299399499599699799810041044109414941994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اهوازی کسی هست 512 داشته باشه اگه هست سرعت ثابته یا نوسان داره ؟سرعت چقدره؟

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اهوازی کسی هست 512 داشته باشه اگه هست سرعت ثابته یا نوسان داره ؟سرعت چقدره؟
    برای من که بعضی وقت ها در روز ها هم سرعت به کیلوبایت نمیرسه. شب ها هم که هیچ. الان هم 0 - 6 است سرعت دانلود یک کانکشن با دانلود منیجر. تازه این هم گیر میکنه و معلوم نیست سرعت واقعاً همین باشه. حالا با اینترنت اکسپلورر که سرعت را به صورت میانگین نشان میدهد از سایت kernel.org که خود پشتیبانی مبین نت معمولاً میگه دانلود کردم. بعد از یکی دو دقیقه سرعت دانلود را 3.22 کیلوبایت بر ثانیه نشان میدهد. ساعت 01:05 AM . در کل فاجعه است. پشتیبانی هم حدود یک ماه پیش قرار بود کارشناس بفرستد که چند هفته پیش از اهواز تماس گرفتند و قبلش قرار بود تماس بگیرند اما نه کسی تماس گرفت و نه آمدند. قبلاً هم آمده بودند که فایده ای نداشت و فقط میخواست شرایط را توجیه کند.
    در مورد اشتراکی بودن هم به کاربر مبین نت بگم که سرویس 512 حتی اگر همه همیشه شب ها در حال دانلود باشند سرعت باید 16 کیلوبایت در ثانیه باشد. این حداقل است و نباید کمتر از این بشود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان مودم مبيننت رو ميشه به صورت آماده از نمايندگي گرفت آزاد مصرف كرد ؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

نه فکر نکنم

حتما باید با طرح بگیری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arash59b; 18-08-2012 at 00:31.

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ عنوان سمت مبین نت نرو چون فقط پولت رو هدر میدی ... پینگ بسیار بالاست و اصلا برای پیج باز کردن مناسب نیست .. شبا از ساعت 2 تا 8 صبح کلا باید بیخیال نت بشی و روزا هم سرعت در حد دیال آپ و گاهی پایین تر از اون .. کلا اعصاب و روانتو دوست داری سمت مبین نت نیا ...
    البته بستگي به منطقه اي كه ميخواد استفاده كنه داره
    من خودم الان 512 دارم كاملا هم راضي هستم هم دانلودم تو روز خوبه هم توشب پينگمم خوبه و صفحات رو زوت باز ميكنه البته در حالت عادي اينجوريه با شيلترشكن امتحان نكردم

------------------------------------------------------
    در كل به قول يكي از دوستان غصه اينترنت رو نبايد خورد
    فعلا كه كيفيت خوبه ما هم نهايت استفاده رو ميكنيم هر وقت هم كيفيت بد شد مودمو جمع ميكنيم ميزاريم كنار دور از چشممون بيخيال اينترنت ميريم به مشكلات بزرگتر از كمي سرعت اينترنت كه تو زندگي دهنمون و صاف كرده فكر ميكنيم و سعي ميكنيم يه راه حلي واسه اونا پيدا كنيم ( چكار كنيم تو 2سال سربازي عمرمون هدر نره - كجا كار پيدا كنيم - چجوري خونه بخريم - چجوري ازدواج كنيم - پول كفن و دفنمون رو چجوري جور كنيم و .......هزارن مشكل ديگه كه زندگي در ايران مسبب اونا هست )
    Last edited by GHOST RECON; 18-08-2012 at 00:45.

6. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تنها راهش فعال كردن يه طرح 1ماهه هست كه بعد 1 ماه ديگه ميتوني آزاد مصرف كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

بچه ها من متاسفانه جایی هستم که استفاده از مبین نت برام آسون تر از بقیه راه های دسترسی به اینترنته! میخواستم بپرسم واسه من که استفاده ی دانلودی آنچنانی ندارم و نهایت استفاده م باز کردن فیس بوک و ایمیل و این چیزاس ، آیا سرعت 512 مبین نت کفایت میکنه؟ چون واسه همین فیس بوک هم برام خیلی خیلی خیلی مهمه رو اعصاب نباشه از لحاظ سرعت.....من یه مدت از بسته های جی پی ار اس ایرانسل استفاده میکردم و کلا بیماری روحی گرفتم بس که سرعتشون واسه فیس بد بود! و چون از وی پی ان و نرم افزاری فیلتر شکن استفاده میکنم و اینا گاهی خودشون از لحاظ سرعت یه کم اذیت میکنن دیگه اگه سرویس مبین نت هم کند باشه که خیلی بده!!! خواهش میکنم راهنماییم کنین! راستی وایمکس ایرانسل چطوره؟
    کدوم شهری ؟

مودم هاش از لحاظ پورت دو مدل هستن:
    1-پورت شبکه دارن+وای فای
    2-یو اس بی که وای فای نداره و آنتن دهیش هم یکمی ضعیف تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ عنوان سمت مبین نت نرو چون فقط پولت رو هدر میدی ... پینگ بسیار بالاست و اصلا برای پیج باز کردن مناسب نیست .. شبا از ساعت 2 تا 8 صبح کلا باید بیخیال نت بشی و روزا هم سرعت در حد دیال آپ و گاهی پایین تر از اون .. کلا اعصاب و روانتو دوست داری سمت مبین نت نیا ...
    کاملا بستگی به شهری که هستی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض مشکل در call hhistory

من تازه مبین نت گرفتم اما هر وقت میرم گزارش اتصالمو به نت چک میکنم میبینم که واسم 20 ساعت یا حتی یه روز تایم اتصال برای یه نوبت زده در صورتی که تو طول روز بارها قطع میکنمو دوباره وصل میشم...سیستمم هم تو روز روشنو خاموش میشه...
    واسه همه این جوریه یا اینکه اشکال از جای دیگست ؟

..................
    تازه لیست اتصالاتمم بعد از یک روز رو سایت میاد و در لحظه چیزیو نشون نمیده!!!!!

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان کسی میتونه بگه تو سایتش آدرس نمایندگی شهر بندرعباس رو کجا نوشته؟هر چش گشتم نبووووووود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •