دوستان اهوازی کسی هست 512 داشته باشه اگه هست سرعت ثابته یا نوسان داره ؟سرعت چقدره؟
دوستان اهوازی کسی هست 512 داشته باشه اگه هست سرعت ثابته یا نوسان داره ؟سرعت چقدره؟
برای من که بعضی وقت ها در روز ها هم سرعت به کیلوبایت نمیرسه. شب ها هم که هیچ. الان هم 0 - 6 است سرعت دانلود یک کانکشن با دانلود منیجر. تازه این هم گیر میکنه و معلوم نیست سرعت واقعاً همین باشه. حالا با اینترنت اکسپلورر که سرعت را به صورت میانگین نشان میدهد از سایت kernel.org که خود پشتیبانی مبین نت معمولاً میگه دانلود کردم. بعد از یکی دو دقیقه سرعت دانلود را 3.22 کیلوبایت بر ثانیه نشان میدهد. ساعت 01:05 AM . در کل فاجعه است. پشتیبانی هم حدود یک ماه پیش قرار بود کارشناس بفرستد که چند هفته پیش از اهواز تماس گرفتند و قبلش قرار بود تماس بگیرند اما نه کسی تماس گرفت و نه آمدند. قبلاً هم آمده بودند که فایده ای نداشت و فقط میخواست شرایط را توجیه کند.
در مورد اشتراکی بودن هم به کاربر مبین نت بگم که سرویس 512 حتی اگر همه همیشه شب ها در حال دانلود باشند سرعت باید 16 کیلوبایت در ثانیه باشد. این حداقل است و نباید کمتر از این بشود.
دوستان مودم مبيننت رو ميشه به صورت آماده از نمايندگي گرفت آزاد مصرف كرد ؟؟؟
نه فکر نکنم
حتما باید با طرح بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash59b; 18-08-2012 at 00:31.
البته بستگي به منطقه اي كه ميخواد استفاده كنه داره
من خودم الان 512 دارم كاملا هم راضي هستم هم دانلودم تو روز خوبه هم توشب پينگمم خوبه و صفحات رو زوت باز ميكنه البته در حالت عادي اينجوريه با شيلترشكن امتحان نكردم
------------------------------------------------------
در كل به قول يكي از دوستان غصه اينترنت رو نبايد خورد
فعلا كه كيفيت خوبه ما هم نهايت استفاده رو ميكنيم هر وقت هم كيفيت بد شد مودمو جمع ميكنيم ميزاريم كنار دور از چشممون بيخيال اينترنت ميريم به مشكلات بزرگتر از كمي سرعت اينترنت كه تو زندگي دهنمون و صاف كرده فكر ميكنيم و سعي ميكنيم يه راه حلي واسه اونا پيدا كنيم ( چكار كنيم تو 2سال سربازي عمرمون هدر نره - كجا كار پيدا كنيم - چجوري خونه بخريم - چجوري ازدواج كنيم - پول كفن و دفنمون رو چجوري جور كنيم و .......هزارن مشكل ديگه كه زندگي در ايران مسبب اونا هست )
Last edited by GHOST RECON; 18-08-2012 at 00:45.
تنها راهش فعال كردن يه طرح 1ماهه هست كه بعد 1 ماه ديگه ميتوني آزاد مصرف كني
کدوم شهری ؟
مودم هاش از لحاظ پورت دو مدل هستن:
1-پورت شبکه دارن+وای فای
2-یو اس بی که وای فای نداره و آنتن دهیش هم یکمی ضعیف تره
کاملا بستگی به شهری که هستی داره
من تازه مبین نت گرفتم اما هر وقت میرم گزارش اتصالمو به نت چک میکنم میبینم که واسم 20 ساعت یا حتی یه روز تایم اتصال برای یه نوبت زده در صورتی که تو طول روز بارها قطع میکنمو دوباره وصل میشم...سیستمم هم تو روز روشنو خاموش میشه...
واسه همه این جوریه یا اینکه اشکال از جای دیگست ؟
..................
تازه لیست اتصالاتمم بعد از یک روز رو سایت میاد و در لحظه چیزیو نشون نمیده!!!!!
دوستان کسی میتونه بگه تو سایتش آدرس نمایندگی شهر بندرعباس رو کجا نوشته؟هر چش گشتم نبووووووود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)