تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 994 از 1049 اولاول ... 49489494498499099199299399499599699799810041044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سوالاتم زیادشدن ببخشید... من 4جفت Onkyo bookshelf 2002...a102 & D-062 AX دارم ایا میتونم بلندگوهاشو عوض کنم واز کابینت اونا + بلندگوهای جدید وبهتر استفاده کنم؟؟ بنده این سیستم رو 10سال دارم...a102..D062ax...D052ax.
    Last edited by rex-sa; 22-05-2015 at 20:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یادم رفت بگم. سیمی که استفاد میکنیم متری 21 دلاره که هزینه حمل و گمرکی و ... هم بهش میخوره. نهایتا حدودا متری 100 هزار تومن میشه. البته سیم تک رشته ای. این به این معنیه یک متر سیم کامل 200 هزار تومن میشه یعنی یه سیم + و یه سیم - . علاوه بر عایق کاری مسی و ابریشم و وارنیش کاری که نهایتا هر متر سیم کامل متری 220 هزار تومن میشه که روی اسپیکرهای رده بالایی که میسازیم برای اتصال سیم گیر های ورودی به کراس اور و از کراس اور به قطعات بلندگو استفاده میشه. سیم کشی قطعات خود کراس اور هم همین سیم استفاده میشه با این فرق که دیگه هیچ عایق اضافه ای استفاده نمیکنیم چون در کراس اور فاصله ها کوتاه در حد 5 الی 10 سانته. معمولا در اسپیکرها حدود 3 متر سیم استفاده میشه ولی بعضی از اسپیکرها که ابعاد بزرگتری دارن تا حدود 4-5 متر سیم استفاده میشه که نسبت به قیمت خود بلندگو توجیه داره و رقم خیلی زیادی نمیشه و البته تاثیرش در کیفیت صدا کاملا واضح و مشخصه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خواهش میکنم
    ما از سیم AWG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کمپانی Neotech استفاده می کنیم با روکش تفلون. این دقیقا همون جنس و سایز سیمی هست که در کابل اسپیکر Acoustic Revive SPC-PA استفاده میشه که هر دوتا قطعه 2.5 متریش الان تو ایران 5 میلیون تومن قیمت داره . واقعا سیم اسپیکر فوق العاده ایه. البته فرقش اینه سیمی که ما میگیریم سیم بالک و قرقره ای هست بدون هیچ روکش کاری اضافه ولی سیم اکوستیک ریوایو چند لایه عایق ابریشمی و شیلد مسی روش استفاده شده. کاری که ما خودمون انجام میدیم.
    این سیم هر فوت 7 دلاره یعنی متری 21 دلار. ما با Sonicraft امریکا کار میکنیم که نماینده رسمی نئوتک در امریکا هستن و از اونا می خریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکسش:

اینم تصویر سیم اکوستیک ریوایو که دوتا 2.5 متری الان 5 میلیونه:

اینم نحوه عایق کاری این سیم که ما هم تقریبا کاری مشابه انجام میدیم:

NAD D3020 یه دستگاه کمبو هست دارای آمپلیفایر اینتگریتد 30 وات + DAC
    یاااااا..... من سیم خریدم متری 6تومن kacsa کلی مسرور بودم........... 5میلیون؟؟؟؟؟ سیم مانستر پس خیلی ارزونتره......

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یاااااا..... من سیم خریدم متری 6تومن kacsa کلی مسرور بودم........... 5میلیون؟؟؟؟؟ سیم مانستر پس خیلی ارزونتره......
    سیم اسپیکر هست 50-60 میلیون! آرجنتو، جورما دیزاین، ترنسپرنت، وایر ورد، اودیو کوئست، استیلت و ... سیم های خیلی خیلی گرانی دارن.
    ولی جالبه هیچ سیم اسپیکری نمیتونه صدارو بهتر کنه! تنها کاری که یه سیم خوب میتونه انجام بده اینه که صدارو کمتر تخریب کنه. بهترین سیم ها و کانشن های صوتی اونایی هستن که تخریب کمتری ایجاد میکنن. نمونه سیمی که ما خودمون ساختیم وعایق کردیم با سیمی که دوتا 3 متریش 12 میلیون تومن بود مقایسه کردم و سیم خودمون رزولوشن بهتره، ترنسپرنسی بهتر، های فرکانس بجا تر و صدای ریلکس تری داشت. فقط و فقط بخاطر همون تکنولوژی مسی که گفتم. من این سیم رو دوست دارم قیمتش مناسبه و سیمی هست که دوست دارم باهاش موسیقی گوش کنم اهمیت هم نمیدم کسی فکر کنه که چرا سیم اسپیکرم 10 میلیون و 20 میلیون نیست! تو همین تهران کسبه ی سودجوی صدا و تصویر میتینگ های دوره ای میزارن دور هم میشینن بحث میکنن که فلان جنس رو آوردیم چطور قالب کنیم به مشتری! طرف سیم متری N میلیون تومنی آورده. هیچ ایده ای نداره که چی هست اصلا! فقط تبلیغ میکنه فلانه و بهمان! اگه بهش بگی capacitance سیم چه تاثیری در صدا داره هنگ میکنه! تو ایران آدم فنی کم داریم ولی تا دلتون بخواد ادعا داریم که من از جنگ جهانی دوم های-اند فروش بودم. اون یکی میگه من بچه بودم بلندگو میساختم! یکی دیگه میگه این بلندگو ستاره ای که ما آوردیم تنها ستاره درخشان آسمان های-انده! بقیه اخ هستن! فقط ادعا و تبلیغ. برای همین میگم کسی علاقمند هست باید خودش فنی باشه. اطلاعاتش رو بالا ببره. مطالعه کنه. نکته جالب ماجرا اینه اون عده ی پر مدعا که هیچی حالیشون نیست، افراد فنی رو مورد تمسخر قرار میدن آب که سربالا میره، قورباغه ابو عطا می خونه

راستی اون سیم Kacsa که سیم آلمانی هست خیلی سیم خوبیه. ما تو اسپیکرهای ارزون تر استفاده می کنیم به هرحال تو یه اسپیکر ارزون که نمیشه سیم متری 200 تومنی گذاشت!
    Last edited by flipp; 22-05-2015 at 19:29.

5. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالب بود... حالا سیمی که دردسترس باشه و صدارو هم تخریب نکنه چی پیشنهاد میکنید؟حداقل قیمت اما قابل قبول..

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جالب بود... حالا سیمی که دردسترس باشه و صدارو هم تخریب نکنه چی پیشنهاد میکنید؟حداقل قیمت اما قابل قبول..
    برای خرید کابل اورجینال از برند معتبر با ضمانت نامه تشریف بیارید فروشگاه چند نوع مختلف براتون تست می کنم و در صورت تمایل با ضمانت شرکتی خرید کنید.
    البته قیمت ها بالاست.

8. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یک نمونه سیم با تکنولوژی PCOCC هست با قیمت مناسب که نمونه اولیه خریدیم و سیم خیلی خوبیه و تمام مشخصه های سیم PCOCC رو داره فقط قیمتش خیلی مناسبه نسبت به رقبای تجاری. ضمنا خیلی در قید و بند دون پاشیدن های کسبه ای که وعده کارت طلایی و گارانتی و ... بهتون میدن نباشید خیلی ها با گارانتی خرید کردن بعد سیم سولفاته شده براشون ارسال شد چون این صنف بی در و پیکر هم هست و صنف درست و حسابی هم نداره دست خریدار به جایی بند نبوده. حقوق مشتری در ایران معنی نداره وقتی شما ماشین از ایران خودرو می خری کارت طلایی و هزار تا چیز مزخرف دیگه همون هفته اول بوستر ترمز می ترکه هیچکس هم پاسخگو نیست. شخص باید خودش عاقل باشه انتخاب درست انجام بده. سیمی که گفتم رو فقط یک قرقره داریم نمیتونم در اختیار کسی قرار بدم زیاد نیست ولی اگر خواستید پیغام خصوصی کنید مشخصات و اسم و ... بفرستم خودتون از خارج از کشور خرید کنید. مطمئن باشید از خیلی از برندهای داخل ایران تا متری 150 هزار تومن هم بهتره. در مجموع توصیه میکنم گول کابل های خیلی گران نخورید. برای سیم و اتصالات در حد معقول هزینه کنید ولی هوشمندانه و با اطلاعات اقدام به خرید کنید تا هم به صدای خوب برسید هم حساب بانکیتون مصّون بمونه. ولی سیم Kacsa که الان دارید برای سیستم شما مناسبه.
    Last edited by flipp; 22-05-2015 at 19:57.

10. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این عکس سیستم بنده..پلیسمنت و میفرمایید...لطفا. Sony 55 w800...pioneer 923...jamo 426...BDP 160

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این عکس سیستم بنده..پلیسمنت و میفرمایید...لطفا. Sony 55 w800...pioneer 923...jamo 426...BDP 160

حتی المقدور سعی کنید ساب ووفر که تک هست رو وسط تر قرار بدین. به نظرم ساب رو بغل میز تلویزیون قرار بدین. اسپیکرهارو کنارش بزارید. سعی کنید زاویه اسپیکرها نسبت به محل نشیمنگاه خودتون طوری باشه که سه ضلع یک مثلث متساوی الاضلاع رو تشکیل بدهند. با کمی تغییر در زاویه اسپیکرها نسبت به محل نشستن خودتون میتونید نتایج متفاوت بگیرید و تصمیم بگیرید کجا بهترین حالته. اسپیکرهای مختلف dispersion angle یا زاویه انتشار متفاوتی دارن بنابراین تنظیم دقیق تر نیازه برای رسیدن به بهترین نتیجه. فرکانس های پایین (بم) چون طول موج بیشتری دارن اصطلاحاً "کم جهت تر" هستند برای همین یه ساب ووفر کفایت میکنه و جاش کمتر اهمیت داره.
    بعد از هر تغییر مراحل کالیبراسیون بوسیله میکروفن مخصوص انجام بدین تا از نظر تایمینگ و تقدم و تاخر صدا توی dsp تنظیم بشه
    اگر محدودیت فضا ندارید اسپیکرهارو از دیوار پشتی کمی فاصله بدین ولی ساب ووفر رو فاصله ندین تا مقدار p کمتر بشه و گین بیشتری در فرکانس های پایین داشته باشید.
    Last edited by flipp; 22-05-2015 at 19:56.

13. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه جسارت نیست یه نگاه به سوال بلندگوهای انکیو که پرسیدم بندازید...ممنون میشم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •